Şimdi Ara

Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans Sistemli) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
38
Favori
189.703
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @karaumut22 4GB'ı geçince normal tarife gibi ücretlendiriliyor, hız düşümü olmuyor.

@Poyri 128 kbit ile radyo bile dinleyebilirsin. Ama çok resim olan sayfaları yavaş açar.
  • Arkadaşlar epey arkadaş pm atmış yalnız öğrendiğim kadarıyla 3 kişiye olunabiliyormuş ilk pm atan 3 arkadaşa referans olayım ancak nasıl olacak bu iş ben Batmanda görev yapıyorum aynı şehirde olmak falan gerekiyor mu acaba ? o değilde kendim bile kamumega kullanmıyorum kılım avea ya hiç araştırmadım onun için bu tarifeyi ancak epey sıcak bi tarife olsa gerek bizim arkadaşlar toplu olarak geçtiler benim hat hala vodafone
  • Arkadaşlar referans için galiba benimde Kamumega kullanmam lazımmış ben avea ya kıl olduğum için vodafone kullanıyorum bundan dolayı maalesef size yardımcı olamayacağım kusura bakmayın bende başlığı görünce yardımcı olayım demiştim...
  • Son başvuru tarihi ne zaman acaba?
  • Bir referans bulamadık, Arkadaşlar yardımcı olabilecek bi polis arkadaş yokmu forumda.
  • bunu tüm kamululara verdirmenin bir yolu yok mu arakadaşlar? memurum faydalanamıyorum yardım istiyorum referans bulamıyorum..avea bir kere yüzümüzü güldürmedin be..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro2

Son başvuru tarihi ne zaman acaba?

aynı sorunun cevabını ben de merak ediyorum, net bilgisi olan var mı ?
  • Sadece emniyetmi yoksa 657ye tabi tüm memurlar faydalanabiliyormu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

quote:

Orijinalden alıntı: maestro2

Son başvuru tarihi ne zaman acaba?

aynı sorunun cevabını ben de merak ediyorum, net bilgisi olan var mı ?

Sure yok bu bır tarıfe kampanyası degıl arkadaslar. Egm nın 10 sene suren avea anlasması bıtınce yenılecegı yenı anlasma. Mebın ve dıger kamu kuruluslarının da avea ıle anlasmaları mevcut. Mesela benımkı meb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

4 gb ı geçersek nolacak.
    kol gibi fatura gelmez değilmi?
    ya da hız mı düşüyor?

Avea'nın bal paketini kullanıyorum kontörlü.
    geçen gün dolmuştu paketimin süre, memurlar.net forumda bir şeye bakayım diye girdim tek sayfa açtım, o arada da bir tane mail aldı telefon. 0.32833 MB kullanmışım, 2 lira kesti :D

bu kamu tarifesinde kB ücreti 0.00492 kuruş yazıyor, bal pakette de aynı. bu fiyat yanlış ama. lira yazmaları gerekli. 1MB girdiğini düşünürsek 5lira yaklaşık :)
    paket bitince uyarı veriyor fakat kaptırıp 5-10 MB girdiğini düşünürsek nete, fatura nasıl bir kol olur düşün :D

• bir umut.. bayram günü sevabına yardımcı olabilecek yok mudur acaba..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zphr

quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

4 gb ı geçersek nolacak.
    kol gibi fatura gelmez değilmi?
    ya da hız mı düşüyor?

Avea'nın bal paketini kullanıyorum kontörlü.
    geçen gün dolmuştu paketimin süre, memurlar.net forumda bir şeye bakayım diye girdim tek sayfa açtım, o arada da bir tane mail aldı telefon. 0.32833 MB kullanmışım, 2 lira kesti :D

bu kamu tarifesinde kB ücreti 0.00492 kuruş yazıyor, bal pakette de aynı. bu fiyat yanlış ama. lira yazmaları gerekli. 1MB girdiğini düşünürsek 5lira yaklaşık :)
    paket bitince uyarı veriyor fakat kaptırıp 5-10 MB girdiğini düşünürsek nete, fatura nasıl bir kol olur düşün :D

Aman yarabbi.
    Dikkat etmek gerekiyor anlaşılan. Kar edeceğim derken mislisiyle çıkarır Avea.

• Yanlış hesaplama yapıyorsunuz;

Paket aşım ücreti birim 0,00492 Krş/KB ise 1024kb= 5.03808Kuruş yapar buda 1mb dir. 10mb aşarsan da 50.3808Kuruş yapar. 100mb aşsan bile 5tl yapıyor yani.

Bende sizin gibi düşünmüştüm müşteri hizmetlerine sorunca açıkladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_thing

Yanlış hesaplama yapıyorsunuz;

Paket aşım ücreti birim 0,00492 Krş/KB ise 1024kb= 5.03808Kuruş yapar buda 1mb dir. 10mb aşarsan da 50.3808Kuruş yapar. 100mb aşsan bile 5tl yapıyor yani.

bi yanlışlık var yazdıktan sonra fark ettim.
    0.32833 MB için 2 lira kestiği için paket aşımındaki ücrette lira yerine kuruş yazdıklarını düşündüm.
    Paket aşım ücreti 0,492KR/100KB yazıyor. Bunu nasıl hesaplayıp tam 2 lira çıkardılar onu da anlamadım şuan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dvrm155

Arkadaşlar referans için galiba benimde Kamumega kullanmam lazımmış ben avea ya kıl olduğum için vodafone kullanıyorum bundan dolayı maalesef size yardımcı olamayacağım kusura bakmayın bende başlığı görünce yardımcı olayım demiştim...

önemli değil arkadasım karşılıksız teklifin bile yetti.sağolasın
  • ilk pm atan arkadaşa ücretsiz olarak egm kamu mega tarifesi için referans olacağım. herşey para değil. hayırlı bayramlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

ilk pm atan arkadaşa ücretsiz olarak egm kamu mega tarifesi için referans olacağım. herşey para değil. hayırlı bayramlar.

Şansımı denedim pm attım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: the_thing

Yanlış hesaplama yapıyorsunuz;

Geçenlerde 144 mb aşmışım. 7 küsur lira kesildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: jamesdean0701

quote:

ilk pm atan arkadaşa ücretsiz olarak egm kamu mega tarifesi için referans olacağım. herşey para değil. hayırlı bayramlar.

ilk pm sizden geldi referans hakkı sizindir. referans telefon numarasını size pmden gönderiyorum. hayırlı olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jamesdean0701

quote:

ilk pm sizden geldi referans hakkı sizindir. referans telefon numarasını size pmden gönderiyorum. hayırlı olsun.

Çok çok çok teşekkür ederim gerçekten çok makbule geçicek benim için.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.