Şimdi Ara

Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans Sistemli) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
38
Favori
189.484
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: favoriteteam

mobil öğrenci faturasız
    yıkılan paket kullanıcıları
    aranızda kamu mega ya geçebilen oldu mu?
    eğer oluyorsa 2 tane referans satın alıp geçicem.

Eşimle birlikte gectik sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzselim13

quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Bu tarifeye geçtim 2 defa 500'ü aradım, online işlemlerde 37.2TL fatura görünüyor. Üstelik bu 500 aramaları detay kısmında 0.62 görünüyor. Üstelik taahhüt işlemleri de tamam.

Sizlerde durum nasıl?

bende de durum aynı 2 kere 500ü aradım ucretsiz sanıp bu tarifeye ilk geçtigimde,online işlemlerde 37 tl gozukuyo taahhut falan bende de tamam,anlamadım acıkcası o kadar fatura gelmesi imkansz,guncel fatura 37 belki normal faturadan farklı bişeydır bu.

Ilk ciktigi zamanlarda bunu sormustum mh a turkcel de 532 avea da 500 aramak sabit ücret li imis btk nin karari 444 lu numaralar icinmis

Birde guncel fatura taahhüt suz yazar fatura olusurken ilgili kısım duser. Mobil Modem kullanıyorum orada da aylik 47 tl guncel faturam gözüküyor ama fatura edilince 31 tl ye düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra_45 -- 11 Ağustos 2013; 15:51:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kobra_45

quote:

quote:

Bu tarifeye geçtim 2 defa 500'ü aradım, online işlemlerde 37.2TL fatura görünüyor. Üstelik bu 500 aramaları detay kısmında 0.62 görünüyor. Üstelik taahhüt işlemleri de tamam.

Sizlerde durum nasıl?

bende de durum aynı 2 kere 500ü aradım ucretsiz sanıp bu tarifeye ilk geçtigimde,online işlemlerde 37 tl gozukuyo taahhut falan bende de tamam,anlamadım acıkcası o kadar fatura gelmesi imkansz,guncel fatura 37 belki normal faturadan farklı bişeydır bu.

Ilk ciktigi zamanlarda bunu sormustum mh a turkcel de 532 avea da 500 aramak sabit ücret li imis btk nin karari 444 lu numaralar icinmis

anladım da detaylı faturamı ıstedim aylık,egm ye geçtiğimden beri tum mesajlar ve aramalar ucretleriyle beraber geldi e-postama baktım simdi sadece 2 kere aradıgım 500'e ücret kesilmis her birine 0.314 tl...en altta zaten yazıyo toplam 0.63 diye...yani 27 tl + 0.63 tl + 1.25 telsiz ücreti = 28.88 tl gelmesi lazm bir kurus fazla gelirse goruscem avea ile..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sizlerde durum nasıl?

anladım da detaylı faturamı ıstedim aylık,egm ye geçtiğimden beri tum mesajlar ve aramalar ucretleriyle beraber geldi e-postama baktım simdi sadece 2 kere aradıgım 500'e ücret kesilmis her birine 0.314 tl...en altta zaten yazıyo toplam 0.63 diye...yani 27 tl + 0.63 tl + 1.25 telsiz ücreti = 28.88 tl gelmesi lazm bir kurus fazla gelirse goruscem avea ile..

nerdne baklıyor buna ben bi bakayım :) öüşteri hizmetini hiç aramadım bakalım benim ki kaç .

• quote:

Orijinalden alıntı: edsamu

quote:

quote:

quote:

quote:

Sizlerde durum nasıl?

nerdne baklıyor buna ben bi bakayım :) öüşteri hizmetini hiç aramadım bakalım benim ki kaç .

avea.com.tr de direk sağ üstte online işlemler var ordan bak bakm ne yazıyo sende :)

• Fatura Kesim Tarihi 27.08.2013
    Fatura Kesimine Kalan Gün 16 Gün
    Güncel Fatura 37.96 TL

ben faturalı kullnıyordum diğer faturanda da 200 dk falan kullanmıştım acaba o yüzdne mi ?
  • egm mega referansı aranıyor... anlaşılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: edsamu

Fatura Kesim Tarihi 27.08.2013
    Fatura Kesimine Kalan Gün 16 Gün
    Güncel Fatura 37.96 TL

ben faturalı kullnıyordum diğer faturanda da 200 dk falan kullanmıştım acaba o yüzdne mi ?

onu bilemicem de fazla gozukmesi onemli değil dusuk gelecegi belli,kobra_45 nickli arkadas 2-3 mesaj ustte acıklamıs,onun dediği gibidir..
  • benim referansım kamu mini kullanıyormuş, ona geçtim, megaya geçmem mümkün değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levent.

benim referansım kamu mini kullanıyormuş, ona geçtim, megaya geçmem mümkün değil mi?

444 1 500 ü arayıp sor istersen kimi geçebilirsin diyor kimi geçemezsin diyor(referans ile geçenler için)..kesin net geçen varsa yazarsa seviniriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzselim13 -- 11 Ağustos 2013; 17:01:23 >
  • yavuzselim13 kullanıcısına yanıt
    bana hat taşıma yolu gözüktü, müşteri hizmetlerini aradım referans olan kişinin kamu mega olması gerekiyor dedi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

mobil öğrenci faturasız
    yıkılan paket kullanıcıları
    aranızda kamu mega ya geçebilen oldu mu?
    eğer oluyorsa 2 tane referans satın alıp geçicem.

Eşimle birlikte gectik sıkıntı yok

peki nasıl geçicez, referans kişi ne yapacak, biz ne yapıcaz
    polis kimlik fotokopisini bize vercek biz avea ya mı gidicez
  • Levent. kullanıcısına yanıt
    forumdaki ifadeler 1 ay sonra tarifenizi değiştirip kamu megaya geçebileceğiniz yönünde

sanırım 1 ay sonra denersiniz (siz ve sizinle aynı durumda olanlar)

forum camiasıda aydınlanır
  • Arkadaşlar kamu Mega tarifesi referansı olupta uygun bir ücret karşılığı verebilecek yokmu,?
  • Ehlisafa kullanıcısına yanıt
    bekleyelim o zaman taahhüt vermeden 1 ay. teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
  • Hayrına referans olacak varsa talibim efem

• Levent. kullanıcısına yanıt
    aslına bakarsanız avea da şöyle yazar

Tarifelere kaydolan müşteriler, tarifeye kayıt tarihlerinden itibaren ilk 60 gün içerisinde SMS ya da Müşteri Hizmetleri aracılığıyla 12 fatura dönemi boyunca Şirketimizce sunulmakta olan faturalı tarifelerde kalacaklarına dair taahhütte bulunabileceklerdir. Taahhüt kapsamındaki aylık ücret indirimi müşterinin taahhüt verdiği fatura dönemi itibariyle verilmeye başlanacak ve 12 fatura dönemi boyunca verilecektir.

yani taahhüt tarifede kalmaya değil faturalı hatta kalmak için verilir

Fakat müşteri hizmetlerinde bile sıkıntı çıkaranlar oluyor bu taahhüt işini anlamıyorlar

Tercih sizin
  • Referans arıyorum, uygun fiyata 2 adet alabilirim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ehlisafa

forumdaki ifadeler 1 ay sonra tarifenizi değiştirip kamu megaya geçebileceğiniz yönünde

sanırım 1 ay sonra denersiniz (siz ve sizinle aynı durumda olanlar)

forum camiasıda aydınlanır

Referansın sayesinde onun kullandığı egm nin tarifesine otomatik geçiş yapıp kısa süre içerisinde (5-7 gün max) megaya geçiş mümkün. Bazen 1 ay mini de, midi de kalıp sonraki fatura döneminde geçeceksiniz diyen süper zeki tem.lerde var. Bakmayın onlara ısrar edin bir an önce geçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Levent.

benim referansım kamu mini kullanıyormuş, ona geçtim, megaya geçmem mümkün değil mi?

Ben referansımın tarifesine geçtiğim gibi aveayı arayıp megaya geçmek istedim. Kısa bir ısrar sonrası megaya geçişim gerçekleşti.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.