Şimdi Ara

AVEA kendini aştı artık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Stok konusunda yardımcı olalım ondan sonrada stoklarımız tükenmiştir dağıtım yapılacaktır iletişime geçilecektir ohoooo bu ne biçim kampanya bu ne biçim iş neye kime hizmet ediyorsunuz !?!? (bize, yani müşterilere, hizmet etmediğiniz belli oyüzden merak ettim) Cihazları Avea dağıtıyor nereye ne gönderdiğini takip etmiyor :) ufak işletmeler bile elimde ne var ne yok diye takip yapıyor, Avea iphone kampanyası yapıp stok takibi yapmıyor. Valla hiç inandırıcı gelmiyor, trajikomik bir durum. 1 hafta daha sabredeceğim sonrasında ise ufukta operatör değişimi gözüküyor. En azından sözünde duran bir operatör olur.
  • Ocak sonuna kadar beklerim, yoksa hemen hattımı taşıyorum vodafone'a..!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: AveaDestek

quote:

Orijinalden alıntı: clubpulse

quote:

quote:

izmir

Merhaba,

Talep ettiğiniz cihazın renk, kaç GB'lık olduğu bilgisini de öğrenebilir miyiz? İstediğiniz renk ve modeldeki cihazın bulunduğu bayi bilgisini iletebilmemiz için bu bilgilere ihtiyaç duymaktayız. Teşekkür ederiz.

yok cihaz,degilmi?

Merhaba, kampanyalarımıza gösterilen yoğun ilgiden dolayı tüm stoklarımız tükenmiştir.Kısa süre içerisinde bayilerimize cihaz ulaştıralacak olup,sonrasında sizinle yeniden iletişime geçeceğiz.İlgiden dolayı teşekkür ederiz.

Arkadaşa renk kaç gb olduğunu,isteğine göre cihazın nerede stokta olduğunun bilgisini vereceğinizi söyleyip sonrada kalmamış demek nedir?
    Elinizde şuan hangi model hangi renk var? Yok yere konuyla ilgileniyormuş gibi yapıp insanları ümitlendirmeyin.Ortada bir maduriyet var.Vaat etmişsiniz vaati yerine getirin.Madem elinizde yok neden 24 saat içinde telefon gelecek diyorsunuz. Ki böyle bir durumda büyük firmanın yapacağı hangi bayinin bu bilgiyi verdiğini sorup ilgili firmayı bu konuda uyarmak olurdu.Ancak aynı yolun yolcusu olduğunuz için siz firmayı arayıp helal olsun telefon vermeden bir kişiyi daha bize kazandırdın dersiniz

• cihaz kampanyası için 1 yıl abone şartı yokmu?
  • Konya'da da baktım bulamadım Iphone 4S Avea bayilerinde
  • Resmen dolandırıldık.
  • Yeniden Vodafone taşı sende hattını. Haklısın ama sıkıntı yok.
  • Simdi sordum Bursa Carrefour bayisine...Yok diyor her zamanki gibi ;) Ay sonunda gelir belki diyor:) Şaka gibi yahu :)
  • 3 veya 5 adet getiriyorlar galiba ulkeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 8 Ocak 2012; 23:30:26 >
  • stoklarımız iki günde yoğun talepten tükendi demişlerdi.

demekki 2 tane getirmişler türkiye'ye.
  • quote:

quote:

4S kampanyası için numaramı vadafondan aveaya taşıdım ama ortada cihaz yok.ne zaman gelcegi bilinmiyor.

Merhaba,

İrtibat numaranızı iletmenin durumunda bildiriminizle ilgili gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgi verilecektir.

Teşekkürler

Neyin bilgisi incelemesi hala kardeş, cihaz varmı yokmu, yoksa ne zaman gelecek. Mesele bu kadar basit, iş olsun torba dolsun diye mesaj yazıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metu974 -- 9 Ocak 2012; 9:23:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metu974

quote:

quote:

4S kampanyası için numaramı vadafondan aveaya taşıdım ama ortada cihaz yok.ne zaman gelcegi bilinmiyor.

Merhaba,

İrtibat numaranızı iletmenin durumunda bildiriminizle ilgili gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgi verilecektir.

Teşekkürler

Neyin bilgisi incelemesi hala kardeş, cihaz varmı yokmu, yoksa ne zaman gelecek. Mesele bu kadar basit, iş olsun torba dolsun diye mesaj yazıyorsunuz.

Merhaba, kampanyalarımıza gösterilen yoğun ilgiden dolayı tüm stoklarımız tükenmiştir.Kısa süre içerisinde bayilerimize cihaz ulaştıralacak olup,sonrasında sizinle yenidne iletişime geçeceğiz.İlgiden dolayı teşekkür ederiz.

• Toplam satılan cihaz adedini söyleyinde bilelim ne kadar yoğun talep varmış :) Yoğun talep vardı bitti, kaç tane sattınız? TR çapında toplam 1000!!!
  • quote:

quote:

Merhaba,

Teşekkürler

Noterden durumumla ilgili tespit işlemini yaptırdım.

(Numaranın bireysel i phone tarifesine taşındığı,Aveanın resmi internet sitesinde hala kampanyanın aktif bir şekilde yayınına devam ettiği,bu forumdan yönlendirme yapan avea yetkilisinin konuyla ilgili yazdıkları vs vs ...)

Kampanya bitim süresi olan 29 şubata kadar bekliyeceğim.Umarım Aveadan kimse aramaz.Bende tüketici olarak hakkımı yasal yollardan ararım.

• Avea (ön ödemeli) boşta duran hattımı bir diğer operatöre taşıyıp, oradan tekrar Avea'ya dönsem, bu hatla, taşıma avantajından faydalanarak 4S alma şansım olur mu?

(Bu bahsettiğim 555'li hattımla almak istiyorum Iphone'u ama hattım faturasızda ve çokça zamandır pasif durumda.)

Cevap verebilecek olan çıkar mı acaba?
  • Cihazı görmeden böyle bişeye kalkışmak sizin hatanız olmuş... Keşke böyle bişey yapmasaydınız...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.