4S kampanyası için numaramı vadafondan aveaya taşıdım ama ortada cihaz yok.ne zaman gelcegi bilinmiyor.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Cihazı sorduktan sonra hattını taşımayı akıl edemedin mi ? diye sorarlar adama.
cihaz yoksa neden taşıdın hattını
quote:
Orijinalden alıntı: clubpulse
4S kampanyası için numaramı vadafondan aveaya taşıdım ama ortada cihaz yok.ne zaman gelcegi bilinmiyor.
Merhaba,bulunduğunuz lokasyon bilgisini paylaşmanız durumunda,cihaz bulunan, size yakın Avea İletişim Merkezi bilgilerini paylaşabiliriz.Teşekkür ederiz.
izmir
quote:
Orijinalden alıntı: webislander
Hiç söylemediler cihazın ellerinde olmadığını taşıdıktan 24 saat sonra alabilirsin dediler.(Numarada bu arada 8. gün taşındı.6 gün içinde taşınır demişlerdi.)
quote:
quote:
Hiç söylemediler cihazın ellerinde olmadığını taşıdıktan 24 saat sonra alabilirsin dediler.(Numarada bu arada 8. gün taşındı.6 gün içinde taşınır demişlerdi.)
inşallah canın sıkılmadan zamanında alırsın cihazını.ama şahsen ben ilk önce cihaz elinizde var mı diye soruyorum,yok derse ne zaman gelir diyorum.kem küm derse iyi günler deyip çıkarım dükkandan.illa bir dükkanda cihaz olacaktır.
Merhaba,İzmir lokasyonunda stokta cihaz bulunan Avea İletişim Merkezleri hakkında kısa sürede bilgi paylaşacağız.
quote:
izmir
Merhaba,
Talep ettiğiniz cihazın renk, kaç GB'lık olduğu bilgisini de öğrenebilir miyiz? İstediğiniz renk ve modeldeki cihazın bulunduğu bayi bilgisini iletebilmemiz için bu bilgilere ihtiyaç duymaktayız. Teşekkür ederiz.
quote:
ön sipariş almışlardır, belki daha ucuza gelmiştir.
quote:
Orijinalden alıntı: AveaDestek
quote:
izmir
Merhaba,
Talep ettiğiniz cihazın renk, kaç GB'lık olduğu bilgisini de öğrenebilir miyiz? İstediğiniz renk ve modeldeki cihazın bulunduğu bayi bilgisini iletebilmemiz için bu bilgilere ihtiyaç duymaktayız. Teşekkür ederiz.
i phone 4S 16 gb siyah
Ankara'da cihaz bulunamamakta, sormadığımız bayi kalmadı. Müşteri hizmetleri ile 4 defa görüştük, "bayi stoklarını göremiyoruz yönlendirme yapamıyoruz, siz bayilerden sorarak takip edin" diye yanıt alıyoruz. İlk defa burda denk geldim bir avea yetkilisinin yönlendirme yapıldığına dair cevap vermesine. Ankara'da 16GB 4S siyah veya beyaz farketmez cihaz bulabileceğimiz bir yer varsa bilgi verebilirmisiniz?
quote:
quote:
izmir
Merhaba,
yok cihaz,degilmi?
ilgiye alakaya bak ustaa,kıskandım vallaa
quote:
Orijinalden alıntı: Xena_88
Arkadaşım sen milletin derdi üzerinden keyifmi yapmaya çalışıyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: medunax
quote:
Orijinalden alıntı: Xena_88
Arkadaşım sen milletin derdi üzerinden keyifmi yapmaya çalışıyorsun
heee
Bizde cihaz bekliyoruz..Bursa'da hiç bir yerde yok! iphone 4s 16 GB beyaz almak istiyorum..Ama yok yok yok...
Biraz daha beklerim, gelmezse 10 yıllık hattımı taşıyacağım pek istesemde.!!!!!
quote:
quote:
quote:
izmir
Merhaba,
yok cihaz,degilmi?
Merhaba, kampanyalarımıza gösterilen yoğun ilgiden dolayı tüm stoklarımız tükenmiştir.Kısa süre içerisinde bayilerimize cihaz ulaştıralacak olup,sonrasında sizinle yeniden iletişime geçeceğiz.İlgiden dolayı teşekkür ederiz.
Şaka gibisin AVEA Deatek Yetkilisi.Dünyadan haberin yok Zaten biz ortada cihaz olmadığını biliyorduk.Burada konu AVEA nın insanlara numarasını taşıttırıp sonrada stoklarımızın tükendi demesi bu cihaz 2 haftadır ortada yok.Zaten Avea da kampanyayı geri çekti.
Aslında şöyle desen, biz insanlara numaralarını taşıttırıyoruz.sonrada cihaz yok diyoruz.
cluppulse vodafone ile ilgili sana 16gb siyah s konusunda yardımcı olabilirim.geçmiş olsun.