Orijinalden alıntı: sevimlican Sen kontratlı internet paketi almışsın tarife ücretine ilave 65tl vererek standart cepnet yani 100mba kadar hız sınırsız..benim dediğim ise herşey dahil paket cepnet ama 1gb a kadar hız sınırı yok..
Aynen digeri ile ilgilenmiyorum bu yüzden ama hiz feci düsuyor tahammul edemiyorsun.
Senin tarife hangisi?
100mb a kadar 7mbit hız alınabliyor ancak 100mbdan sonrası ölüm
Aveanın kontra atakları hiç bitmiyor ki. :))
bence ya adil kullanım miktarını 1 gb yapmalı yada hızı 128 kbps'dan 512'ye çıkarmalı. (96 kbps yazıyor ama 128'den hız veriyor) 256 yapavaksa hiç yapmasın daha iyi. en az 512 olamalı. aslında en güzeli hem hızı 512 yapmaları hemde 100mb'tı 1gb yapmaları. mail atınca da klasik cevap gönderiyorlar, mevcut tarifelerin linkini yapıştır gönder yapıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: scoopi bence ya adil kullanım miktarını 1 gb yapmalı yada hızı 128 kbps'dan 512'ye çıkarmalı. (96 kbps yazıyor ama 128'den hız veriyor) 256 yapavaksa hiç yapmasın daha iyi. en az 512 olamalı. aslında en güzeli hem hızı 512 yapmaları hemde 100mb'tı 1gb yapmaları. mail atınca da klasik cevap gönderiyorlar, mevcut tarifelerin linkini yapıştır gönder yapıyorlar.
böyle birşeyin olması imkansızında ötesinde
Sinirsiz olacaksa 500 mb adil limit bile cok rahat is gorur..
Aveadan sonra super internet diyen vodafone global gucunu ortaya koymasi lazim, gec kalmadan
quote:
Orijinalden alıntı: s.volkan Sinirsiz olacaksa 500 mb adil limit bile cok rahat is gorur..
Aveadan sonra super internet diyen vodafone global gucunu ortaya koymasi lazim, gec kalmadan
daha cep avantajda kalan dakikaları öğrenemiyoruz kaldıki bu iş olsun...
Geçiniz..
vodafone 2011 yılını veri yılı ilan ediyor ancak ortada 2010 yılında çıkan cepnet paketi haricinde hiçbir şey yok. Turkcell in kalkınmada öncelikli illere ve kamu personeline sunduğu 4gb internet 29 tl paketine bir cevap dahi veremedi Vodafone.
hakikaten de vodafone 2011 yılını veri yılı kabul etmişti, hatta adını da süper internet koymuştu
Bi mail atalım. Ama bunlar ciddi üsluptan anlamıyor
"Amanda aman 2011 internet veri yılıymış . Hadin hep beraber WE LOVE YOU VODAFONE diye haykıralım"
diye başlayan maille en azından dalga geçeyim ne biçim operatör ya..
CEP ÖZGÜR DEDİ DEVAMI GELMEDİ. GENÇLER SADECE KONUŞMA VE SMS İLEMİ BÜYÜLENECEK. NEREDE BU GENÇLERE İNDİRİMLER, KULÜPLER..
İŞ ORTAĞIM DEDİ DEVAMI GELMEDİ. İŞORTAĞIM TARİFELERİ BİREYSELİN YANINA YAKLAŞAMIYOR
SÜPER İNTERNET DEDİ , 1 AY BEDAVA VERDİ ONDAN SONRA DEĞİŞEN HİÇ BİŞEY YOK
bence altyapı kaldırmıyor çünkü cepnetçiler epey dolduruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: engink bence altyapı kaldırmıyor çünkü cepnetçiler epey dolduruyor.
büyük ihtimalle 1 ay bedava cepnet verdiğinde kullanım bayağı yoğundu ve internete girmek tam bir işkenceydi.
Valla 250 mb paketim vardı o dönemler.3G çatır çatır giriyordu..
O SIKINTI değil sıkıntı Vodafonedaki Hantal Yönetim yapısı..
Benim duyduğum heyecanı duyamayan yöneticiler var..Düşünün yani
quote:
Orijinalden alıntı: c_._s
quote:
Orijinalden alıntı: engink bence altyapı kaldırmıyor çünkü cepnetçiler epey dolduruyor.
büyük ihtimalle 1 ay bedava cepnet verdiğinde kullanım bayağı yoğundu ve internete girmek tam bir işkenceydi.
BU vodafone aslında bu cepnetten baya karlı mesela ttnet 1mbps ben kullandığım dönemde 45tl idi.Vodafone bu hızın 10da 1'ini 8 tl'ye veriyor aynı şartlarda ttnet olsa 4.5tl'ye verecek tamam mobil şebekede masraflar daha fazla olabilir ama hızı biraz daha artırmak bence vodafone daha yararlı olur düşüncesindeyim.
yurtdışındaki akrabalardan cepten skype ve nimbuz üzerinden çağrı alıyorum. sınırsız cepnet sayesinde rahatça ücretsiz görüşüyoruz. Bence mahsuru yok. Aynı yollarla görüşme yapan , çağrı alan varmı.?
misal turkcell kurumsala limitsiz 15 gb neti 45 e veriyor vodafone bunun benzerini bireysele verebilir
Parmaklarımızı yormayalim arkadaşlar. Vodafone kısa donemde böyle birsey yapmayacak gibi görünüyor.
arkadaşlar bir sorum olacak.en faal başlık burası olduğu için buraya yazıyorum.cevaplarsanız çok sevinirim. dün avea nın 9 tl ye 1GB lık internet paketine geçiyim dedim.kontörlü hat kullanıyorum.yükledim 10 tl.toplamda 13 tl para oldu.kampanya kayıt mesajımı gönderdim.kaydınız alınmıştır dendi, 9 tl düştü hattan.4 tl kaldı.bu mesajlardan sonra ayarlara girdim.3G yi etkinleştiri açtım, hücresel veri ve uluslararası dolaşımıda açtım.üstee önce 3G simgesi görünür gibi oldu sonra E simgesi geldi onun yerine.sonra internet sayfası açtım bir kaç tanae, deniyorum giricekmi diye.girdi.toplasan 1 dk kalmamışımdır sayfalarda.kalan internet kotamı öğrenmek için aradım 9333 ü.bi baktım 20 kuruş kaldı diyo.4 tl yi bi anda yemiş.şimdi kullanmaya devam ediyorum.verdiği 1GB lık paketten düşüyo.ama başta neden şak diye 4 tl yi yedi? ayrıca bu 3G simgesiyle E simgesi arasında ne fark var.bende 3G simgesi çıkmıyo.benim aldığım bu 1GB lık paket E simgesi olunca çalışmıyomu? bu farkı açıklayabilecek bi arkadaş varsa çok sevinirim...
Edge daha düşük bir bağlantıdır 3G'ye göre. Kampanya sadece 3G şebekesinde mi kullanılabiliyor orasına bakmak lazım nedir ne değildir. Çok bilen müşteri hizmetlerini ara istersen diyecem de demeye çekiniyorum. Ara neden 4 TL yedi diye sor bence.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme