Şimdi Ara

AVEA KONTRA ATAK YAPTI VODAFONDAN KARŞILIK BEKLİYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üzülerek Avea'nın yaptığı kampanyadan bahsetmek istiyorum. Eğer Vodafone bu kampanyayı ezecek bir kampanya başlatmazsa kan kaybedecek gibi görünüyor. Haydi klavyenize davranın burayı ve Vodafone'u mesaj yağmuruna tutun. Okuyacaklardır ve kendilerine çeki düzen vereceklerdir.

FATURASIZ AVEALILAR ! 1 GB CEPTEN İNTERNET 9 TL

Avea'dan internetim hep cebimde olsun diyen faturasız müşterilerimize benzersiz teklif!
    Sadece 9 TL'ye 30 gün boyunca kullanabileceğiniz 1GB internet paketiyle Facebook,Twitter, Google, Hotmail ve daha fazlasını cebinizde taşıyacak, gündemden dilediğiniz heran haberdar olabileceksiniz!

Avea 3G hızıyla bu benzersiz paketten faydalanmak için tek yapmanız gereken 1GB yazıp 5555'e ücretsiz SMS göndermek!

Paketten sadece bireysel faturasız hat sahibi müşterilerimiz faydalanabilecektir.
    Paket aboneliği için 1GB yazıp 5555'e ücretsiz SMS göndermeniz yeterlidir.
    Paket kapsamında sunulan 1 GB internet 30 gün boyunca geçerlidir ve 30 gün sonunda kullanılmayan tutar bir sonraki aya devretmeyecektir.
    Paket iptal edilmediği sürece 30 günde bir 9 TL karşılığında otomatik olarak yenilenecektir.
    Paket iptali için IPTAL 1GB yazıp 5555'e SMS göndermeniz yeterlidir.
    Paket kapsamında sunulan 1 GB dolduğunda MB başına KDV ve ÖİV dahil 5 Kr ile ücretlendirilirsiniz.
    Paketinizde kalan miktarı sorulamak için KALAN 1GB yazıp 5555'e SMS göndermeniz yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 19 Nisan 2011; 10:56:30 >

• şu an Vodafone'nun cevap vereceğini düşünmüyorum
  • Vodafone CepNet paketlerini düzenlesin cevap vermektense. CepNet'in fiyatını artırsın hızını biraz daha yükseltsin. Edge 2G falan yapsın hızını. En güzel cevabı bu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 19 Nisan 2011; 11:16:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal
    Vodafone CepNet paketlerini düzenlesin cevap vermektense. CepNet'in fiyatını artırsın hızını biraz daha yükseltsin. Edge 2G falan yapsın hızını. En güzel cevabı bu olur.

2G edge hızı ne kadar?
  • ortalama 128kbps, maximum 256kbps sanırım.. Bence bu da yetersiz. 512kbps hız için 15-16 TL falan alabilir. Emin olun zarar etmez. Hem 512 öyle ahım şahım bir hız da değil, zamanında TTNET'in bizi mahkum ettiği birşey, o konulara hiç girmeyelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe
    ortalama 128kbps, maximum 256kbps sanırım.. Bence bu da yetersiz. 512kbps hız için 15-16 TL falan alabilir. Emin olun zarar etmez. Hem 512 öyle ahım şahım bir hız da değil, zamanında TTNET'in bizi mahkum ettiği birşey, o konulara hiç girmeyelim..

benimde düşündüğüm hızın adil kullanım sonrası 256kbps'ye düşmesi ama vodafone sınırsır düzgün bir tarife çıkarmamakta kararlı çünkü bununla ilgili vodafone'ye bir kaçkez mail atmıştım belkide alt yapısana güvemiyor çünkü maile gelen cevaplarda şu an kullanılan 3G paketlerini gönderidiler ve başkada hiç bir açıklama yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_._s -- 19 Nisan 2011; 11:59:08 >
  • Cepten internet kullananlar için avea'nın 1GB'lık tarifeside bol bol yetecektir.Vodafone'dan atak bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlçemizde 3g vodafone ve turkcellde var, fakat açınca hat gidiyor. Haliyle Edge kullanıyorum.
    En hızlı olan şu an Avea.
  • eğer vodafone bu konuda bir karşılık vermez ise belli bir müşteri kesimi aveayı tercih edecektir. özellikle 1gb sınırını aşmayan cep kullanıcılarının tercih etmesi muhtemel.
  • 96 KBPS'den daha fazla 2G Edge hızı.

Vodafone hattımı tekrar Avea'ya taşımayı düşünüyorum şahsen. Cepten de olsa bazen yavaş geliyor 96 KBPS
  • Vodafone aylardır derin uykuda kampanya konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan
    Vodafone aylardır derin uykuda kampanya konusunda.

aynen volkan cepnet kotasını 1gb'a çıkarmalı bana göre ne olursa olsun şu andaki 100 mb kotalı cepnet bir iphone kullanıcısı olarak bana yetmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

aynen volkan cepnet kotasını 1gb'a çıkarmalı bana göre ne olursa olsun şu andaki 100 mb kotalı cepnet bir iphone kullanıcısı olarak bana yetmiyor.

iphone4 ü vodafondan kontratlı alanlara hız sınırı 1 gb...sen kontratsız aldın demek ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

quote:

quote:

iphone4 ü vodafondan kontratlı alanlara hız sınırı 1 gb...sen kontratsız aldın demek ki..

cepnet 100 mb sevimlican..

1 gb paketi alanlar ayrı..

onda dakikada var..

biz cepavantaj kullanıcaları için durum aynı bildiğin cepnet :)

ve ciddi ciddi sıkıntı bu 100 mb :)

• avea şu an en ucuz 3G'yi veriyor bende faturalı 29TL olanına geçiyorum. cepnet artık yavaş geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

cepnet 100 mb sevimlican..

1 gb paketi alanlar ayrı..

onda dakikada var..

biz cepavantaj kullanıcaları için durum aynı bildiğin cepnet :)

ve ciddi ciddi sıkıntı bu 100 mb :)

kontratlı iphone paketinden bahsediyorum yahuu onda da cepnet var sınırsız ama 1gba kadar hız sınırı yok...250 dakikalık pakete veriyor sınırsız internet
    http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/iPhone4-kontratli-hersey-dahil-paketler.php

■Abonelerin internete erişim hızı 7.2 Mbps'a kadar olup, ilgili hız için adil kullanım miktarı 1GB'tır. Abonelerin adil kullanım hakkını doldurmaları halinde internete dönem sonuna kadar 96 kbps'a kadar hızla bağlanılır. Mobil internet kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paket adil kullanım miktarından düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimlican -- 19 Nisan 2011; 17:45:58 >

• bu paketi iphone için kontratlıda veriyor, ama normal tarifeden almak isteyenlere vermiyor maalesef..
  • quote:

bu paketi iphone için kontratlıda veriyor, ama normal tarifeden almak isteyenlere vermiyor maalesef..

sevimlican bak benim aldığım bu

http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/iPhone4-kontratli-mobil-internet-paketleri.php
  • Sen kontratlı internet paketi almışsın tarife ücretine ilave 65tl vererek standart cepnet yani 100mba kadar hız sınırsız..benim dediğim ise herşey dahil paket cepnet ama 1gb a kadar hız sınırı yok..
  • quote:

Sen kontratlı internet paketi almışsın tarife ücretine ilave 65tl vererek standart cepnet yani 100mba kadar hız sınırsız..benim dediğim ise herşey dahil paket cepnet ama 1gb a kadar hız sınırı yok..

Aynen digeri ile ilgilenmiyorum bu yüzden ama hiz feci düsuyor tahammul edemiyorsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.