Şimdi Ara

avea kullananlar iphone 4 kullanamıcak bi süre (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dırek musa beyle gorusun yardımcı oluyorlar donanım haberden aldım deyın ıskonta yapıyorlar :))
  • Avea icin microsim VAR! İstanbul bagdat caddesindeki aveadan 8tl karsiliginda aldim. Problemsiz kullaniyorum, aramada yapiyorum. Kim diyo sesli arama yapilamiyor diye. Buna ek olarak microsim alana 30 gunlugune 1gb lik internet paketi hediye!!
  • arkadaslar microsim olmayan normal avea hatti kullanmiycakmi?konuya yabancıyım kusura bakmayın.
  • Arkadaşım İzmir'de nerden aldın acaba yardımcı olur musun ?
    Bazı arkadaşlar 8 TL den bahsediyor. Seninki kontorlü olduğu için mi 30 TL acaba ?
    Teşekkürler...

quote:

Orijinalden alıntı: shanti35

Arkadaslar ben avea mikrosim aldım 30 tl ye izmirdeyim sesli aramalarada açık konturlu kullanıorum ustelık ve 1 haftadırda kullanıorum tlfnumu sorunsuz calısıo...
  • Ben gidip almadım ama cihazı alınca gideceğim, fakat Agora'daki Avea'ya sordum micro sim var mı sese açık diye, var ama sadece Alsancak şubemizde dedi. Alsancak şubesi dediği de SSK'nın sırasında, EBSO'nun karşısında olan Avea'ymış. Oraya gidip soran, alan olursa burayı da bilgilendirsin bir zahmet. (kontürlü-kontürsüz fiyat, istenen belgeler vs.)
  • Karşıyaka çarşı icindeki avea bayisinden aldım ben kontorlu sim kart eski numaram üzerinden devam ediyorum.
  • quote:

Karşıyaka çarşı icindeki avea bayisinden aldım ben kontorlu sim kart eski numaram üzerinden devam ediyorum.

kaça aldın
  • 30 TL ye aldım diye cevap yazmıştı arkadaş ilk mesajında...

quote:

Arkadaslar ben avea mikrosim aldım 30 tl ye izmirdeyim sesli aramalarada açık konturlu kullanıorum ustelık ve 1 haftadırda kullanıorum tlfnumu sorunsuz calısıo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystique

30 TL ye aldım diye cevap yazmıştı arkadaş ilk mesajında...

quote:

evet hatırladım banada50 dedilerdi forum bornovada, sese kapalı açtırırız demişti ne ayak bunlar ya internet paketide itelicekler arada bla bla

mail attım aveaya vodafone ye gecıyorum haberınız olsun dıye

onlarda bana sese acık mıcro kartımız yok yazmıslar gerızekalılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasco1925

quote:

quote:

evet hatırladım banada50 dedilerdi forum bornovada, sese kapalı açtırırız demişti ne ayak bunlar ya internet paketide itelicekler arada bla bla

ben 2 gundur butun izmiri dolandım kartı kestirmek için bir yer bulamadım hatta bı telefon bayisine mikrosim sordugumda hafıza kartı mı lazım dedi :D
    baktım kesmiyolar dedim bari yeni hat alıyım vodafone ya da turkcell faturasız o da yok
    kafayı yedim zaten 35 gundur bekliyorum forum bornova aveadaki bilmiş bi arkadaş bana da karsıyakada var dedi ha ondan once balçova alsancak ve bornovayı dolasmısım otopark parası mazot parası derken ne kadar dedim 50 lira dedi
    e napalım alalım dedim gittik oraya da o da kalmadı dedi
    sonra gittim düğmeciden makas aldım bi guzell kestim 3 4 saattir sorunsuz çalışıo inş bi sorun cıkmaz
    dikkatli bi şekilde makas yolunu öneriyorum hele ki izmirdeyseniz
    adamı katil eder bunlar guya milyon dolarlık firmalar

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_239

quote:

Orijinalden alıntı: vasco1925

quote:

quote:

ben 2 gundur butun izmiri dolandım kartı kestirmek için bir yer bulamadım hatta bı telefon bayisine mikrosim sordugumda hafıza kartı mı lazım dedi :D
    baktım kesmiyolar dedim bari yeni hat alıyım vodafone ya da turkcell faturasız o da yok
    kafayı yedim zaten 35 gundur bekliyorum forum bornova aveadaki bilmiş bi arkadaş bana da karsıyakada var dedi ha ondan once balçova alsancak ve bornovayı dolasmısım otopark parası mazot parası derken ne kadar dedim 50 lira dedi
    e napalım alalım dedim gittik oraya da o da kalmadı dedi
    sonra gittim düğmeciden makas aldım bi guzell kestim 3 4 saattir sorunsuz çalışıo inş bi sorun cıkmaz
    dikkatli bi şekilde makas yolunu öneriyorum hele ki izmirdeyseniz
    adamı katil eder bunlar guya milyon dolarlık firmalar

ben kestim bile telefonu alamadan :D normal telefonda calısıo ip4 tede calısır ıns =) calısmazsa gecıcem turkcelle ya dellettiler artık beni orjınalını kullanmak ıstıyorum bide herseyın o yuzden..

• Ben 2 tane kartı kendim kestim. Benim kestiğim kartlardan ilki, bir makinede çalişiyorken, diğerinde çalışmadı. İlk kartı makasla; ikinci kartı İsviçre çakısının bıçağıyla kestim. İyi sonuç için maket bıçağı kullanın derim. Birde İstanbul göztepe benzincide birtane Turkcell TİM var 5 tl ye makineyle kesiyormuş. Arkadaşım orada kestirdi. En temizi makine tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celalll -- 12 Ekim 2010; 12:37:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.