Şimdi Ara

avea kullananlar iphone 4 kullanamıcak bi süre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim ilk işim bir iphone 4 almak olacak bu hafta sonu. aklıma takıldı şu micro sim var mı aveda die nette bi araştırdım. internet için var yazıodu amam sesli aramalara kapalı yazıodu sitede. az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm ve gercegi öğrendim yokmuş. sadece internete acık micro sim mevcut dedi. bende o zaman operatörü değiştircez dedim :)

• Ben de önemli birşey var sandım.. Turkcell'li olanlar 2,5 aydır kullanıyor iphone 4 microsim hala yok Turkcell'de de...
  • arkadaşlar, toplanın bir araya, bu mikrosim kesici aletlerden alın..

bunlara bel bağlamayın...

koskoca operatörler mikrosimi getirememiş...

ben sipariş verdim bunlara zırnık koklatmayacağım... 30 kağıda kesenlere de...

5-6 kişi toplanın... 30-40 tl ye alın... kesin işinizi görün...
  • maketle falan derin çizerek kirin.
  • öle yapacaz artık :)
  • avealı olmayanlara iyi davranın diyeceklerine avealı olanlara iyi davranalım demeleri lazım.
    Avea neden tukcell ve vodafondan geri kalıyorki acaba.... Bari bu sim kart da öncü olsalardı ya....
  • avea blackberry'de öncü oldu yeter
  • anlaşılan bu olaya en hazırlıklı vodafone mikrosim sadece vodafoneda var ne kadar zamandır...
  • http://www.teknoblog.com/donanim/kendi-micro-sim-kartinizi-kendiniz-yapin.html

Merak edenlere micro sim adapter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ω Omega -- 23 Eylül 2010; 1:48:47 >

• BU KESICIYI ALDINIZ MI SORUN KALMIYOR HEM AVEA HEM WADOFONE HEMDE TURKCELL ICIN OLUYOR
    İCİNDE 3 ADET DE YEDEK SİM ADAPTORU MEVCUT..

WWW.YAYPEL.COM.TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_okyay -- 1 Ekim 2010; 13:05:42 >
  • Kaça satıyon ?
    Pahalıysa
    Makasla keserik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_okyay

BU KESICIYI ALDINIZ MI SORUN KALMIYOR HEM AVEA HEM WADOFONE HEMDE TURKCELL ICIN OLUYOR
    İCİNDE 3 ADET DE YEDEK SİM ADAPTORU MEVCUT..

WWW.YAYPEL.COM.TR

Fiyat?

• arkadaşlar daha önce de yazdığım gibi AVEA da mikro sim kart var. ben aldım ve kullanıyorum. Yalnız Avea Müşteri hizmetleri
    ve çoğu bayi bu sim kartları nasıl olutor da hala bilmiyor
  • Sitede $40 yazıyor ;http://www.yaypel.com.tr/product_info.php?products_id=1147

Dealextreme'de $11 ;http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.41275

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimaL. -- 1 Ekim 2010; 14:14:47 >

• Avea kadar dandik operatör yok zaten, ne beklenir ki onlardan. Kesip micro sim yapılıp kullanılabilir.
  • Selamlar,

Makasla kendiniz kesin, kesinlikle maket bıçağı önermiyorum. Olmazsa operatöre gidin, yeni bir sim kart alın, onu kesin. Turkcell 8TL yeni kart için para istiyor.

30-40TL ne kart kestirmeye, ne makine almaya verilir. Benim gibi illa makinem olsun derseniz, ebay üzerinden 12 dolara kargo parası da ödemeden gönderiyorlar.
  • avea sim kartı kestirerek sorunsuz biçimde kullanabilirsiniz
  • su başlığı değiştir istersen...sanki yeni bilgi,yeni bi engel var gibi olmuş..avea lıyım 2 haftadır gayet güzel kullanıyorum ip4 ümü al bi makas kes rahatla....
  • Arkadaslar ben avea mikrosim aldım 30 tl ye izmirdeyim sesli aramalarada açık konturlu kullanıorum ustelık ve 1 haftadırda kullanıorum tlfnumu sorunsuz calısıo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanti35 -- 1 Ekim 2010; 16:48:57 >
  • dealextreme fıyatı sahanede 3 hafta da gelıyor urun..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.