Şimdi Ara

AVEA MOBİL ÖĞRENCİ ALDIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar avea kart aldım dün mobil öğrenci paketi olarak avantajları nedir ayrıntlı bir şekilde yazarmısınız

• ben de yeni aldım 100kontör yüklü paket fakat 5000sms yapamadım bakiye yetersiz diyor. yardımcı olur musunuz*
  • kaç paraya aldınız acaba
  • bende gidip aldım 8 ytl ye içinde 80 kontor vardı aldığım gibi telefona taktım eve giderken kız arkadaşımla konuştum bi 5 6 dkk sonra kesildi

görüşme yapabilmek için hattınız aktifleştirilmesi gerek dedi 150 kontor yukledim arkadaşımla konuştuğumdan kontor düşmemişler 230 kontor oldu sonra 50 kontor mobil öğrenci için düştü 180 kaldı ardından bide 100 hediye kontor geldi şimdi 280 kontor var

çok hesaplı geldi bana 29 ytl gelmiş oldu ve 280 kontor

Turkcell 250 kontor alsam ohoooo

• 100 kntrlü 14 ytl verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

bende gidip aldım 8 ytl ye içinde 80 kontor vardı aldığım gibi telefona taktım eve giderken kız arkadaşımla konuştum bi 5 6 dkk sonra kesildi

görüşme yapabilmek için hattınız aktifleştirilmesi gerek dedi 150 kontor yukledim arkadaşımla konuştuğumdan kontor düşmemişler 230 kontor oldu sonra 50 kontor mobil öğrenci için düştü 180 kaldı ardından bide 100 hediye kontor geldi şimdi 280 kontor var

çok hesaplı geldi bana 29 ytl gelmiş oldu ve 280 kontor

Turkcell 250 kontor alsam ohoooo

yeni bir hat alasım geldi vallaha hayırlı olsun. turkcell berbat bence yahu. tek avantajı kapsama alanı geniş

• 100 kontörlü hattı 20ytl'ye aldım. yarım saatte hattım açıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten iyi bir iş yapmışsın dostum fakat yanılmıyorsam avea hatlarda mesaj göndermede bazı sorunlar yaşanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim

gerçekten iyi bir iş yapmışsın dostum fakat yanılmıyorsam avea hatlarda mesaj göndermede bazı sorunlar yaşanıyor

şebeke'nin yetmediği yerlerde özellikle..
    arkadaşım ilçede oturuyor o akşamları yaşıyor özellikle.
  • 5000 mesaj olayı çok işe yarıyo ama akşamlar özellikle 11 den sonra mesajlar iletilmiyo
    bide 10 dk sı 2 kontör için her ay en az 150 kont. yüklemek lazımmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.