Arkadaşlar avea kart aldım dün mobil öğrenci paketi olarak avantajları nedir ayrıntlı bir şekilde yazarmısınız
ben de yeni aldım 100kontör yüklü paket fakat 5000sms yapamadım bakiye yetersiz diyor. yardımcı olur musunuz*
kaç paraya aldınız acaba
bende gidip aldım 8 ytl ye içinde 80 kontor vardı aldığım gibi telefona taktım eve giderken kız arkadaşımla konuştum bi 5 6 dkk sonra kesildi
görüşme yapabilmek için hattınız aktifleştirilmesi gerek dedi 150 kontor yukledim arkadaşımla konuştuğumdan kontor düşmemişler 230 kontor oldu sonra 50 kontor mobil öğrenci için düştü 180 kaldı ardından bide 100 hediye kontor geldi şimdi 280 kontor var
çok hesaplı geldi bana 29 ytl gelmiş oldu ve 280 kontor
Turkcell 250 kontor alsam ohoooo
100 kntrlü 14 ytl verdim
quote:
Orjinalden alıntı: Snaqe
bende gidip aldım 8 ytl ye içinde 80 kontor vardı aldığım gibi telefona taktım eve giderken kız arkadaşımla konuştum bi 5 6 dkk sonra kesildi
görüşme yapabilmek için hattınız aktifleştirilmesi gerek dedi 150 kontor yukledim arkadaşımla konuştuğumdan kontor düşmemişler 230 kontor oldu sonra 50 kontor mobil öğrenci için düştü 180 kaldı ardından bide 100 hediye kontor geldi şimdi 280 kontor var
çok hesaplı geldi bana 29 ytl gelmiş oldu ve 280 kontor
Turkcell 250 kontor alsam ohoooo
yeni bir hat alasım geldi vallaha hayırlı olsun. turkcell berbat bence yahu. tek avantajı kapsama alanı geniş
100 kontörlü hattı 20ytl'ye aldım. yarım saatte hattım açıldı.
gerçekten iyi bir iş yapmışsın dostum fakat yanılmıyorsam avea hatlarda mesaj göndermede bazı sorunlar yaşanıyor
quote:
Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim
gerçekten iyi bir iş yapmışsın dostum fakat yanılmıyorsam avea hatlarda mesaj göndermede bazı sorunlar yaşanıyor
şebeke'nin yetmediği yerlerde özellikle.. arkadaşım ilçede oturuyor o akşamları yaşıyor özellikle.
5000 mesaj olayı çok işe yarıyo ama akşamlar özellikle 11 den sonra mesajlar iletilmiyo bide 10 dk sı 2 kontör için her ay en az 150 kont. yüklemek lazımmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme