Şimdi Ara

Avea'nın çifte standartına DUR diyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 6 yıldır AVEA KAMU hattı kullanmaktayım. 2 hattım var. 6 yıl boyunca istisnasız tüm faturalarımı son ödeme tarihini geçirmeden ödedim.
    Oldukça da yüklü bir konuşmam var. Nisan ayında 110 - Mart ayında 140 - Şubat ayında 100 ytl fatura ödedim mesela. Fikir vermesi açısından yazdım tutarları.

Bunun yanında aynı işyerinde çalıştığımız başka bir arkadaşın kamu hattındaki sabit ücreti 6 aylığına kaldırdılar. Bu ay faturası 1,30 tl geldi. kuruş hesabı.
    Onun ortalama faturası aylık 17-20 arasıydı.
    Avea müşteri hizmetlerini aradığımda bu çiftestandartın nedenini sordum. ''DÖNEMSEL'' dediler. Bugün ona yarın sana.

İnsanı aptal yerine koymanın anlamı yok. Bunun adı kampanya değil bariz çiftestandart. O zaman ben bu oyunda yokum arkadaş.

Avea'dan kurtulmama bikaç gün kaldı. Buna benzer başka çiftestandartlara rastlamıştım ama göz yummuştum. Artık yok öyle.

Elveda AVEA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzey55 -- 21 Nisan 2009; 11:31:10 >

• Bu kişiye özel kampanyalar ile operatörler insanları salak yerine koyuyor malesef... 3 ay kontör yüklemeyen adama kontör yükle 1000 kontör hediye edelim derler, her ay 250 yükleyene imamın düdüğünü layık görürler..
  • Hattı 6 yıldır ben kullanıyorum ama hat benim üzerime değildi. Hattı kapattırmamak için bin dereden bin su getirdi Avea.
    Ama Online İşlem Şifresine sahip olduğum için FATURALI hattı KONTÖRlü hatta çevirebiliyorum.
    Ben de öyle yaptım. Kontörlüye geçtim faturalıdan kurtuldum. Bu 100 kontörü bitirip hattı kenara atacağım. İsterseniz kapatmayın hattımı. Demokrasilerde çareler tükenmez.

Bunu neden yapıyorum ? Aynı durumda kalan arkadaşlara yol göstermek için. Bi nevi kullanıcı dayanışması.
  • Evet avea öğretmen hattımı aynen ben de bu şekilde kapatmıştım...
    İşe yarıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuzey55

Hattı 6 yıldır ben kullanıyorum ama hat benim üzerime değildi. Hattı kapattırmamak için bin dereden bin su getirdi Avea.
    Ama Online İşlem Şifresine sahip olduğum için FATURALI hattı KONTÖRlü hatta çevirebiliyorum.
    Ben de öyle yaptım. Kontörlüye geçtim faturalıdan kurtuldum. Bu 100 kontörü bitirip hattı kenara atacağım. İsterseniz kapatmayın hattımı. Demokrasilerde çareler tükenmez.

Bunu neden yapıyorum ? Aynı durumda kalan arkadaşlara yol göstermek için. Bi nevi kullanıcı dayanışması.

bence numaranı başka operatöre taşı aveaya en iyi ceza bu olur
  • Ah keşke. Ama bu atraksiyonlara zaten Hattın yasal sahibi ben olmadığım için giriyorum. Yoksa ilk gün geçecektim başka operatöre.
    Bu arada hattı kendi üzerime almak için herşeyi yaptım. İmkansız. İllaki eski sahibi ile beraber gelecekmişiz Avea ofisine. Oldu 1300 kilometre öteden adamı çağırayım buraya. Neyse bitti artık :)
  • @kuzey55, Avea'nın bana yaptığını belki görmüşsünüzdür. Her Yöne Sınırsız diye çıkardığı tarifeyi Avea hattı iletişim dışı süistimal ettiğim gerekçesiyle kapattı. Böyle bir şey işte avea.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuzey55
    .........................................................
    Ben de öyle yaptım. Kontörlüye geçtim faturalıdan kurtuldum.

quote:

Orjinalden alıntı: halle

Evet avea öğretmen hattımı aynen ben de bu şekilde kapatmıştım...
    İşe yarıyor...

Bende faturalı Avea abonesiyim ama online işlemlere şifremle girdiğimde o kadar aramama rağmen faturalı hattın kontörlü hatta çevrilebileceği bir menü göremedim. Siz nasıl yaptınız bu işlemi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 22 Nisan 2009; 14:04:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.