geçen yıl avea mobil öğrenci hatlarımın hepsini patlicana üye yapmıştım. hatlarımdan birisini uzun süredir kullanmıyorum (5 ay dır kontör yüklemiyorum) şimdi kontör yüklemiş olsam yinede patlicandan 180 dakikayı alabilirmiyim acaba
aynen alırsın sonuçta patlıcan a üye hattını aç belki sana özel kampanyadan hediye kontör falanda verirler
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
3 saat bittikten sonra devam edersin aynı konuşmana.
zaten turkcelli pek konuculcak birileri yok e o zaman yaşasın aveaa :D:D:D
yeni hat alanlar 3990 a yollayınca bedava sms paketi alırlar
Arkadaşlar bende 3990a göndermiştim 1 ay doldu yani bedavası bitti ben bunu nasıl iptal ederim ?????????
quote:
Orjinalden alıntı: inexo
yeni hat alanlar 3990 a yollayınca bedava sms paketi alırlar
YENİ HAT ALANLAR DEİL yeni patlıcan hattı alanlar olacak
Ben de bugün yeni bir patlıcanlı avea hattı satın aldım.Hatta hattın kabı bile sarı direk patlıcanlı yani.İlk 150 ve üzeri kontör yüklemede 5000 veya 500 sms bedava+3 saat konuşma bedavaymış.Sevdim bu işi.Ayrıca bir daha patlıcana üye falan da olmam gerekmiyor bildiğim kadarıyla
quote:
Orjinalden alıntı: Jeasme
Ben de bugün yeni bir patlıcanlı avea hattı satın aldım.Hatta hattın kabı bile sarı direk patlıcanlı yani.İlk 150 ve üzeri kontör yüklemede 5000 veya 500 sms bedava+3 saat konuşma bedavaymış.Sevdim bu işi.Ayrıca bir daha patlıcana üye falan da olmam gerekmiyor bildiğim kadarıyla
zaten patlıcanlı hat daha neyine üye olacaksın
Arkadaşlar hazır konu varken bende bir şey soracağım. Mobil öğrenci tarifesinde şöyle bir madde var.
quote:
MobilÖğrenci Yükle Kazan avantajı ile her 30 gün içerisinde tek seferde yükleyeceğiniz ilk 100 kontöre, Avea içi 60 dakika hediye! Hemen kayıt olmak için KAYIT yazın, 4494'e gönderin. Detaylar için tıklayın.
Ben patlıcana üyeyim. 150 kontör yüklediğimde 180 dk geliyor. Üstte yazılan kampanyaya da kayıt olsam patlıcan + 60 dk oluyor mu ? Yani hem patlıcandan 180 dk hem de yukardaki kampanyadan 60 dk'yı ayrı ayrı veriyorlar mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: trbugrapc
Arkadaşlar hazır konu varken bende bir şey soracağım. Mobil öğrenci tarifesinde şöyle bir madde var.
quote:
MobilÖğrenci Yükle Kazan avantajı ile her 30 gün içerisinde tek seferde yükleyeceğiniz ilk 100 kontöre, Avea içi 60 dakika hediye! Hemen kayıt olmak için KAYIT yazın, 4494'e gönderin. Detaylar için tıklayın.
Ben patlıcana üyeyim. 150 kontör yüklediğimde 180 dk geliyor. Üstte yazılan kampanyaya da kayıt olsam patlıcan + 60 dk oluyor mu ? Yani hem patlıcandan 180 dk hem de yukardaki kampanyadan 60 dk'yı ayrı ayrı veriyorlar mı ?
quote: