Şimdi Ara

Avea patlican mobil ogrenci sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün patlicanlı mobil ogrenci aldım.sonra da 150 kontor yukledim.fakat gelmesi gereken 3 saat ücretsiz konusma süresi gelmedi.ve ucretsiz sms paketimi alamıyorum.3990 msj gonderiyorum ama iletilmiyo mesajlar.son olarak da sms başına iki kontor düşüyor.cok sinir olmuş durumdayım.yardım edebilecek yada onerisi olan arkadaşlar varsa sevinirim.

• 9333 ara işlm yapmak için 2 ye bas sonra 6 bas ve sana tarifeni söylesin hangi tarifedesin bak bakalım
  • mobil ogrenciymişim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahodilo

mobil ogrenciymişim...

mesajların 1 kontor gitmesi lazım bide
    5yuz yada 5bin yazıp 3900 yollayacaksın
  • ya bana adam 3990 dedi :D
    bide az once patlicana kayıt mesajı gonderdim ve kayıt etti. ve mesajda artk 150 kontor yukledignde 3 saat bedava dedi.en zaten direk patlican uyesi degilmiydim ya!
  • evet simdi 3900 a gonderdim ve 39 kontor düstü hattımdan.bedava paket işi noldu o zaman?alkışlar avea icin az once bana atıgı kazıkdan dolayı..
  • quote:

evet simdi 3900 a gonderdim ve 39 kontor düstü hattımdan.bedava paket işi noldu o zaman?alkışlar avea icin az once bana atıgı kazıkdan dolayı..

adam sana yalan söylemiş yada bilmediği için sallamış doğrusu 3990 da sana neden ve nasıl kazık attı avea......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 5 Temmuz 2008; 20:19:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben ilk sms paketi bedava sanıyordum ole degilmyidi:D
    adamlar catır catır düştü 39 kontoru benden:D
  • quote:

ben ilk sms paketi bedava sanıyordum ole degilmyidi:D
    adamlar catır catır düştü 39 kontoru benden:D

Hediyelerden faydalanabilmek için önce hattına kontör yüklemelisin.
    Sonra SMS paketi tercihin için 5yuz veya 5bin yaz, 3990 a ücretsiz SMS gönder.
    Onay SMS’lerini aldıktan sonra hediyelerin aktif hale gelecek.

sen büyük ihtimal kontör yükledin zaten
    bida hattın patlıcan sim kartımı?
  • evet dun yukledim.
    patlican diye aldım ben ama az once patlicana kayıt mesajı gonderdim ve kayıt etti beni.demekki patlicanlı degilmiş..
  • quote:

evet dun yukledim.
    patlican diye aldım ben ama az once patlicana kayıt mesajı gonderdim ve kayıt etti beni.demekki patlicanlı degilmiş..

sim kartının üzerinde avea mı yazıyor ptlıcan mı patlıcan sim kartı biraz daha farklı olyor diye biliyorum o yüzden
  • aveaa yazıyor:D
    ya ben satıcı tarafından kandırıldım galiba:D
  • quote:

aveaa yazıyor:D
    ya ben satıcı tarafından kandırıldım galiba:D

biraz öyle olmuş galiba
    ama istersen avea merkezi arayıp sorabilrsin patlıcan sim kartı mı diye bide
    500 arryon açılınca 0 a bas bekleme direk temsilciye bağlanacaksın...
  • cok tesekkür ederim..
  • quote:

cok tesekkür ederim..

onmli diil nekadar konuşursan konuş 3 kontör düşecek onlarda hediyelerden düşer
  • quote:

ya bana adam 3990 dedi :D
    bide az once patlicana kayıt mesajı gonderdim ve kayıt etti. ve mesajda artk 150 kontor yukledignde 3 saat bedava dedi.en zaten direk patlican uyesi degilmiydim ya!

Eee bilmeden yaparsan böyle olur. AVEA'nında suçu var. Önce bilgi güncelleyeceksin sonra kontör yükleyeceksin.
  • cok sinir bozucu bi durum.müşteri hizmetlerindeki bayan sanki boyle bi kampanyayı ilk defa duymuş gibi konustu ve ardından aniden telefon yüzüme kapandı.kazık da yedik:D
    tsk avea başka soz yok.
  • arkadaşlar hazır topic açılmışken sorunlarımı dile getirim size:

şimdi ben mobilogrenci tarifesindeyim yani 10 dk 2 kontore konuşuyorum

5000 sms kampanyam var sorunsuz kulanıorum

sıra geldik sorumaa:

şimdi ben patlicana üye olsam 3 saat bedava konuşma hakkı kazansam yukardaki kullandıgım tarife ve kampanyaya etki edermi yani şöle sölim patlicanlı oldum diye tarifem veya kampanya kullanma hakkım gidermi vewya değişrimi veya 3 saat konuşma hakkım bittikten sonra 10 dk sı 2 kontore konuşmaya devam edebilcekmiyim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman erkek -- 3 Temmuz 2008; 0:05:49 >
  • 3 saat bittikten sonra devam edersin aynı konuşmana.
  • geçen yıl avea mobil öğrenci hatlarımın hepsini patlicana üye yapmıştım. hatlarımdan birisini uzun süredir kullanmıyorum (5 ay dır kontör yüklemiyorum)
    şimdi kontör yüklemiş olsam yinede patlicandan 180 dakikayı alabilirmiyim acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.