Şimdi Ara

AVEA - S.E.Ç TARİFESİ CİHAZ KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, avea seç tarifesi cihazları hakkında bir sorun olacaktı.

Ben şuanda Turkcell operatörümdeyim fakat avea operatörüne geçip galaxy s3 mini alacağım.

Fakat tam olarak ne kadar ücret istediklerini bilmiyorum cihaz için tarifeye ek 4 tl yazıyor, fakat bu tarife ne/ne kadar ?

Bunları cevaplarsanız sevinirim. (Mesaj ve internet paketlerini tercih ederim.)

• Buraya bu kadar yazı yazıp cevap bekleyeceğine aveanın sitesine girip bi baksaydın ya

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SamsungGalaxySIIIMini
  • Bayağı bir baktım fakat pek birşey anladım denemez. Bir sürü tarifeden bahsediliyor. Daha açıklayıcı birşey yazan biri olursa, net bir tutar mesela, benim için daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riesth

Bayağı bir baktım fakat pek birşey anladım denemez. Bir sürü tarifeden bahsediliyor. Daha açıklayıcı birşey yazan biri olursa, net bir tutar mesela, benim için daha iyi olur.

Ben de SEÇ tarifesindeyim,
    2 hafta önce bir cihaz alacaktım ama en az 6 aylık faturalı olmam gerekiyormus,
    Ben 3 aylık faturalı olduğum için alamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Bayağı bir baktım fakat pek birşey anladım denemez. Bir sürü tarifeden bahsediliyor. Daha açıklayıcı birşey yazan biri olursa, net bir tutar mesela, benim için daha iyi olur.

Peki numara taşımayla ilgili bir cihaz kampanyası yok mudur ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Peki numara taşımayla ilgili bir cihaz kampanyası yok mudur ?

Yok diye biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.