Şimdi Ara

Avea ''Süper Transfer Teklifi'' Yalanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ay hattımı farklı bir operatörden AVEA'ya ''Süper Transfer Teklifi'' kampanyasına taşıdım ve 20 TL hattıma yükleyip 500 dk + 5000 sms aldım.

25. 01. 2013 tarihinde ay dolduğu için 30 TL hattıma yükledim, 19 TL alındı ama 5000 sms gelmedi. 26. 01. 2013 saat: 12:03'te müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim. Kendileri kayıt açtılar 48 saat içinde döneceğiz diye. 28. 01. 2013'te tekrar arayarak durumu bildirdim ''bugün döneceğiz'' dediler ve bugünde bitti. Ne arayan var, ne soran.

AVEA müşterilerine haksızlık yaptığı gibi bu haksızlığı düzeltmek için uğraşmıyor da. Müşteri Hizmetlerinde ki Hatice hanım resmen dolaylı yollarla ''beğenmiyorsanız başka operatöre geçin'' bile dedi.

Onun için AVEA'ya geçecek arkadaşlara bir kez daha düşünün diyorum. Ben diğer iki operatörü de kullandım ama en çirkefi AVEA çıktı. Aman bi daha AVEA'nın önünden geçersem.

Not: Etrafımda bir kaç kişinin daha bu kampanyadan muzdarip olduklarına şahit oldum.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=69550068&p=1#69550068

ayrıca 2ocakta yeni bir sıkayet yazdım

25916 - şikayetimin sonucu hakkında saglıklı bilgi alamıyorum (02/01/2013

23240nolu sıkayetıme 18aralıktan berı hala cevap alamadım.avea konuyla ılgılı tatmın edıcı acıklama yapmıyor,beni muhatap almıyor.
    13aralıktan beri fatura sıkayetımle ılgılı 6 kez aramama 2mail atmama ragmen,beni bılgılendırmeden yapılan zammın ıadesının olup olmayacagını soylemedıler.bana sadece 2 kere mesaj atıldı bızı arayın sızı bılgılendırelım ıcerıklı.ayrıca arayanı bıl ucret ıadesının yapılıp yapılmayacagı hakkında da acıklama yapmadılar..

fatura id:xxx
    fatura ıd:xxx
    fatura id:xxx

(bu faturanın 17 kasımda epostama geldıgını ve yapılan zammın 8 kasımdan ıtıbaren gecerlı oldugunu ve faturaya dıkkatlıce bakmadıgımız surece goremeyecegımızı belırteyım-faturanın arkasında ve en altta-ayrıca zamdan once hıc bır sekılde bılgılendırılmedıgım musterı hızmetlerı tarafından sesız kalınarak onaylandı

aveanın fatura sorununda umursamaz tavrı yuzunden numaramı tasıdım son faturam kesılecek hala bu tutarın ıade edılıp edılmeyecegı acıklanmadı.
    avea musterısını bılgılendırmeden tarıfesıne zam yapmayı normal karsılıyor,arayanı bil ucret ıadenız ıcın arayın dıye mesaj atıyor ve ıadenın yapılıp yapılmayacagı hakkında bılgı vermıyor.

bu şikayetlerime verdikleri cevap;

AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkattack -- 28 Ocak 2013; 21:58:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ama suc aveada degil;
    aveanın keyfekeder ,gayriahlaki olarak davranıslarda bulunmasının;tuketıcı sıkayetıne bıle pişkinlikle cevap vermesının tek suclusu,kanun koyucularda ve uygulayıcılarda.

emin olun btk gereklı cezayı kesse,tuketıcının hakkını mıslıyle alsa avea boyle bişeye cesaret edemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende btk'ya şikayetimi ilettim eğer ki AVEA pişkinliğini korursa direk hattımı getirdiğim gibi geri taşıyacağım.
  • Az önce Avea genel müdürlüğünden bir bayan aradı; ''Beyefendi 30 gün dolmadan yükleme yaptığınız için 5000 sms'i alamamışsınız'' dedi. Bende ''hanımefendi kendinizde misiniz, böyle saçma şey hiçbir yerde yok nerden çıkartıyorsunuz'' dedim. Bayağı telefonda tartıştık artık sabrımı taşırdı bunlar. Sonra dilekçemin genel müdürlükte yüksek birimlere aktarıldığını söyleyip yarın döneceklerini belirttiler.

Eğer ki beni haksız çıkartırlarsa bi daha AVEA'ya geçen taş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asanada

Az önce Avea genel müdürlüğünden bir bayan aradı; ''Beyefendi 30 gün dolmadan yükleme yaptığınız için 5000 sms'i alamamışsınız'' dedi. Bende ''hanımefendi kendinizde misiniz, böyle saçma şey hiçbir yerde yok nerden çıkartıyorsunuz'' dedim. Bayağı telefonda tartıştık artık sabrımı taşırdı bunlar. Sonra dilekçemin genel müdürlükte yüksek birimlere aktarıldığını söyleyip yarın döneceklerini belirttiler.

Madem 30 gün dolmamış parayı neden alıyor o zaman

• ilk yüklemeyi hangi tarihte yapmıştınız

" Hediye 5000 SMS’ten faydalanılabilmesi için numara taşıma ile belirtilen tarifelere geldikten sonraki ilk 30 gün içinde 12-25 yaş arasındaki bir kişinin T.C.Kimlik Numarası ile kampanyaya kayıt olunması ve kayıt olduktan sonraki ilk 30 gün içerisinde 20 TL veya üzeri bir yükleme yapılması gerekmektedir. "

kampanyaya kayıt olmuştun değil mi, gerçi 5000 sms hediyeyi ilk ay almıştım diyorsun ama bir sorayım dedim...........
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Az önce Avea genel müdürlüğünden bir bayan aradı; ''Beyefendi 30 gün dolmadan yükleme yaptığınız için 5000 sms'i alamamışsınız'' dedi. Bende ''hanımefendi kendinizde misiniz, böyle saçma şey hiçbir yerde yok nerden çıkartıyorsunuz'' dedim. Bayağı telefonda tartıştık artık sabrımı taşırdı bunlar. Sonra dilekçemin genel müdürlükte yüksek birimlere aktarıldığını söyleyip yarın döneceklerini belirttiler.

Alıntıları Göster

İşte gel de bunu call center'a anlat.

• quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

ilk yüklemeyi hangi tarihte yapmıştınız

" Hediye 5000 SMS’ten faydalanılabilmesi için numara taşıma ile belirtilen tarifelere geldikten sonraki ilk 30 gün içinde 12-25 yaş arasındaki bir kişinin T.C.Kimlik Numarası ile kampanyaya kayıt olunması ve kayıt olduktan sonraki ilk 30 gün içerisinde 20 TL veya üzeri bir yükleme yapılması gerekmektedir. "

kampanyaya kayıt olmuştun değil mi, gerçi 5000 sms hediyeyi ilk ay almıştım diyorsun ama bir sorayım dedim...........

Herşeyi yerine getirdim ilk ay 500 dk + 5000 sms vermişlerdi. Bu ay vermedi 5000 sms'i
  • quote:

quote:

Herşeyi yerine getirdim ilk ay 500 dk + 5000 sms vermişlerdi. Bu ay vermedi 5000 sms'i

KALAN 5000 yazıp 2050’ye gönderince ne diyor

• quote:

AVEA müşterilerine haksızlık yaptığı gibi bu haksızlığı düzeltmek için uğraşmıyor da. Müşteri Hizmetlerinde ki Hatice hanım resmen dolaylı yollarla ''beğenmiyorsanız başka operatöre geçin'' bile dedi.

yazını okuduğunda dedim ki "bir haticenin yaptığına bak birde neticesine" hatice de demekki yediği kaba pisliyenlerden. bari yağ gibi üste çıkma. mh arayıp sövüncen diyorsun ki oda insan ekmeğinin peşinde ama bazen tahammül edemiyorum. hocam arayıp mt ismini ver şikayetci ol çağrısını dinlesinler bir daha kimseye aynı imayı yapamasın. geçen ben mh aradım diyorum ki hattımdan arama yapamıyorum telefonda arama engelli yazıyor. diyor ki hattınızda lira yokturdur dedim madem lira yok seninle nasıl konuşuyorum. biliryorum hattımda liramda var. ben bunu derken telefonun sarjı bitti. sadece mt bilgisizliğinden acil yapmam gereken görüşmeyi yapamadım. daha sonra arayıp şikayetci oldum dedim arkadaş bu işten anlamıyan yetersiz kişilerlemi çalışıyorsunuz. telefonu kapattım baktım kısıtlama kalmış. aradılar evet siz haklısınız arkadaşa gerekli süreç uygulanacaktır . demek ölüm kalım meselesi olsa yandık.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Sms paketi yok diyordu. 4 gün aradan geçtikten sonra muhterem Avea müşteri hizmetleri döndü şahsıma ve dedikleri şey ''31. gün olmadan TL yüklemeyin''

Kısacası AVEA 3'ün 1'ini kitledi. Ama görürsün sen 3'ün 1'ini....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asanada -- 29 Ocak 2013; 18:12:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.