Şimdi Ara

!!! AVEA TAVSİYE EDİYORUM !!! FATURASIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Aveanın Ucuzluk Ve İndirimlerinden Dolayı Mobil Avea Veya Mobil Ögrenciyi Tavsiye Ediyorum Size Sadece Faturalı Hattını Tavsiye Etmiyorum Her Konuda Sıkıntılıdır Faturasız Alın Cebinize Göre Ayağınızı Uzattın Woopsun Kampanyalların Ve Olanaklarına Bayılacaksınızdır İsteyen Reklam Diyebilir Reklam ile Alakası Yok Faturalıda Benim Dilim Fena Yandı Düzeltildi Ama Ne Fayda Dedigim Gibi Kulanacaksanız Faturasız Hattı Tavsiye Ediyorum Size...

Kampanyalları Ve Secenekleri Buyrun Sadece Faturasız Hatlar İçin Woopsdada Faturasızlar İçin Gecerli Woops Faturalı Alımları Kapanmış
    tır

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/Faturasiz

http://www.woops.com.tr/

AVEA İLE BAGLAN HAYATTA

• 500dk heryöne 5000 sms heryöne 2gb internet 2000dk taraftar hatları ile daha ne olsun (internet 4gb olsun):) 23tl
  • 30 liralık woops kullanıyorum sırf 3gb internet var diye
  • 10 Yıl turkcell kullanmış biri olarak bende avea öneriyorum.
  • Avea dan bişey olmaz TURKCELL on numara AVEA pismanliktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

Avea dan bişey olmaz TURKCELL on numara AVEA pismanliktir.
    Aveanın Faturalısını tavsıye etmıyorum ama faturasız tarıfellerı 1 numara bunu söyliyim
  • Sivas724 S kullanıcısına yanıt
    uzun süre kullanmak isteyenler kesinlikle faturali almali ben 2 sene kullandım sistemi de oturmuştu böyle olur olmaz tl yemiyor faturasız sorunlu geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevieRayVaughan

30 liralık woops kullanıyorum sırf 3gb internet var diye

3gb hangi paket?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssss5

quote:

Orijinalden alıntı: StevieRayVaughan

30 liralık woops kullanıyorum sırf 3gb internet var diye

3gb hangi paket?

Alıntıları Göster
    Arkadasım faturalıda illa bir sorun veya fazla fatura suprizi var ayrıca faturalı hat woopsdan yararlanamıyor alımları kapanmıştır woopsdan yararlanmak isteyen faturasız alabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivas724

Arkadasım faturalıda illa bir sorun veya fazla fatura suprizi var ayrıca faturalı hat woopsdan yararlanamıyor alımları kapanmıştır woopsdan yararlanmak isteyen faturasız alabilir

Alıntıları Göster
    Ssss5 Arkadasım mobil avea alman yeterli olacaktır 3G YAZ 5555 GONDER TAMAMDIR İŞLEM
  • Avea uygunluk açısından iyi fakat şebeke problemi de arada olmasa tadından yenmeyecek.
  • quote:

Ssss5 Arkadasım mobil avea alman yeterli olacaktır 3G YAZ 5555 GONDER TAMAMDIR İŞLEM

Taraftar hattıyım ne yazıkki
  • quote:

quote:

Taraftar hattıyım ne yazıkki

Alıntıları Göster
    kafama göre 800 paketide harika aslında keşke taraftar hatlarıda alabilse

• quote:

kafama göre 800 paketide harika aslında keşke taraftar hatlarıda alabilse

Alıntıları Göster
    Taraftar Olman Fark etmiyor sonucta avea bunyesindesin 3G YAZ 5555 Gonder yada 550 yi ucretsiz ara 3G AktiF edilmesini taleb ett
  • quote:

Taraftar Olman Fark etmiyor sonucta avea bunyesindesin 3G YAZ 5555 Gonder yada 550 yi ucretsiz ara 3G AktiF edilmesini taleb ett

Alıntıları Göster
    ben de avea öneriyorum.
  • quote:

Zaten 3gliyim bu bahsettiğin 3ye gecenlere bir kampanya mı?
  • quote:

3g yi iptal edip tekrar abonr oldum hediye falan gelmedi 3gb nasıl olacak detaylı anlatın
  • quote:

quote:

3g yi iptal edip tekrar abonr oldum hediye falan gelmedi 3gb nasıl olacak detaylı anlatın

Alıntıları Göster
    Arkadasım kampanyası konusunda bilgim yok ama 3g nasıl olunuyor dedin yardımcı oldum

• Sivas724 S kullanıcısına yanıt
    italik yazmanın amacı ne yahu kör oldum burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

italik yazmanın amacı ne yahu kör oldum burada
    Daha Güzel Görünümlü olsun diye yazıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.