Şimdi Ara

AVEA YENIYIL TARIFELERI 2016 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
513
Cevap
19
Favori
21.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben dün yaptım hat açılır açılmaz kampanyaya kaydımı oluşturmak için sms le başvuru yaptım. Yeterli TL yok 29 gün içinde 19 TL ve üzeri yüklemeniz haline pakediniz aktif olacağını anlatan mesaj geldi bana.
    Bugünde TL yüklemesi yaptım 2GB pakedi sorunsuz kullanabiliyorum.

Vodafone hat olarak bana daha yakın geliyor sosyal imkanları daha fazla ancak , bulunduğum bölgede Vodafone kullanıp kendime eziyet ediyormuşum sadece. Avea iyiymiş bulunduğum semtte
  • Avea pismanliktir voda ya basvurdum saatler dakikalar gecmiyor 1 ile 7 gun dediler benim sansima 7 gun surer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bugün başvurumu yaptım 19 liralık tarifeye.. geçiş 4 ila 6 gün sürer dendi.. turkcell kontratımın da bugün son günüydü, turkcell'de de faturasıza çevirdim hattımı.. çevirdim derken, o da 96 saat içinde hallolacakmış.. şimdi umarım bir abukluk olmaz, biri 4-6 gün dedi geçişe, diğeri faturasıza çevirmeye 96 saat dedi.. avea'ya 2 gün sonra geçer de bu sefer turkcell'in faturasıza taşıma işlemi tam 96. saatin son saniyesinde olursa ve derlerse ee bu hat faturasıza geçecekmiş ama böyle bir hat yok burada diye
  • ahbap kullanıcısına yanıt
    Durum kritik. Belkide fazladan Turkcell e bir fatura ödeyeceksiniz.

Bende böyle bir durumla karşılaşmıştım ancak faturalıyı faturasıza çevirme olayı öyle günler sürecek bir olay değil ki , bir kaç saat süren olay. Bende Turkcell faturalıdan Vodafone faturasıza geçiş için böyle bir şey yapmıştım ancak öyle bir kaç gün beklemedim bir kaç saat bekledim faturasıza geçti ancak hakkımda olmadığı için ve Vodafone a taşımada hala gerçekleşmediği için bir kaç gün dakikam internetim olmadan gezmiştim.
  • umarım sadece birkaç gün dakika ve internet olmadan gezinmekle atlatırım bu süreci :)
    yani neden 96 saat olayı çıkarmışlar anlamadım. belki de bu geçiş döneminde göz korkutmak veya fazladan fatura kesmek adına işi yokuşa sürmek için.. ben de çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum, umarım yanılmam.. eğer faturasıza geçmek için önceden başvursaydım bu sefer de aynı gün veya ertesi gün işlem tamamlanıp taahhütü bozma riski doğabilirdi.. sıkıcı işler.. umarım bir an evvel faturasıza geçme olayı tamamlanır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Avea pismanliktir voda ya basvurdum saatler dakikalar gecmiyor 1 ile 7 gun dediler benim sansima 7 gun surer

Voda dan da çok bişi bekleme bende avea dan geçtim bu ay geri dönecem, zira benim bulunduğum heryerde avea daha iyi çekiyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten avea vodafone'dan iyi çekiyor evimde ve işimde. çok memnunum bir aydır. normalde 6 ay durup geçerim diyordum ama fiyat yükseltmezlerse kalıcı olurum aveada
  • Bugun itibariyle 4gb paketini aldim.
    Lazim olanin bilgisine.

• 9 mart da avea taahhüdüm bitiyor ekstra bi fatura ödemeden tcell e geçiş yapmak istiyorum ne yapmaşıyım arkadaşlar

• Beyler avea geçtim ama 19 liralık paket için faturalı mı yoksa faturasız mı yapsam karar veremedim geçenler niçin tercih ettiklerini yazarsa herkes için yararlı olur niçin faturalı veya Faturasız ?

• SantiagoMunez25 kullanıcısına yanıt
    Faturaya guvenim olmadigindan faturasiz yaptim. Basim agirmasin her ay yukleme yaparim nolcak.

• mtasova kullanıcısına yanıt
    1 mart gibi basvurun 9'una kadar gecer baska operatore. Son ayin faturasini tam odeyeceksiniz zaten diye biliyorum.
    Musteri hizmetleri ile gorusun.
    Oteki yontem de faturasiza cevirmek mevcut aboneligi.
    Iki kosulu da mh'ye danisin. Ya da bayiye. Isini duzgun yapan bayi bulabilirseniz tabi.

• arkadaşlar avea müşteri hizmetlerini aradığınızda 12 ay hattı kapatmama taahhütü verirseniz mevcut veya 1 yıl boyunca geçeceğiniz herhangi bir tarifede %20 fatura indirimi veriyorlar, bilginiz olsun.
  • 1gb lık ek paket imkanı var mı ? varsa ne kadar

• 19 tl gozukuyor uygulamada.

• Hatti bska operatorden tasiyip gecince faturasiz hatlarda tahattut olayi varmi? 3 ay sonra baska operatore gecebilirmiyiz?

• TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    Adı üstünde: faturasız. Taahhüt vs yok. İstediğiniz Zaman başka yere geçersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugrkrdmn kullanıcısına yanıt
    Aradilar direk %25 dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrkrdmn

arkadaşlar avea müşteri hizmetlerini aradığınızda 12 ay hattı kapatmama taahhütü verirseniz mevcut veya 1 yıl boyunca geçeceğiniz herhangi bir tarifede %20 fatura indirimi veriyorlar, bilginiz olsun.

2 gün önce pazarlıkla %50 indirim aldım babamın hattı için.

Yeni yıl tarifelerine geçiş için son gün nedir arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 19 Ocak 2016; 23:25:37 >
  • 7 yıllık aboneyim her ay 60 lira üstü gatura ödüyorum bgn aradım %15 indiriminiz var dediler bunu arttıramazmıyım dedim yok dediler siz bilirsiniz dedim ayın 9 unda taahhüdüm bitiyor isterseniz şimdi taşıyın bi ceza çıkmaz dedi son ay faturanız baki dedi interneti bol bi kampanya arıyorum ama yok tcell 3 gb çok iyi fiyat ama internet bana en az 6-8 gb lazım vodafone kamu da bence 12 ay taahhüde rağmen pahalı esasında en iyi fiyat avea da
    Tek takıldığım 2-4-6 gb lık paketler kapalı dedi mh ywtkilisi 8 gb olanı %15 indirimle 52 liraya geliyor dedi bende normalde zaten 49 değilmi dedim ama anlaşamadık

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.