Şimdi Ara

AVEA YENIYIL TARIFELERI 2016 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
513
Cevap
19
Favori
21.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fatura dönemini mecbur doldurman gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüt bittiğinde ilk işim aveadan taşınmak. Gel gör ki bu fiyata diğerlerinde tarife yok. Geçenler hangi operatöre ve hangi tarifeye geçiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: askilicalp

Aradilar direk %25 dediler

Aveanın en sevmediğim yanı bu, kime ne geçirirse
  • ugrkrdmn kullanıcısına yanıt
    Bugun bi kere daha konustum avea ile prime 8gb yeni yil tarifesini 39 tlye teklif ettiler kabul ettim tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: askilicalp

Bugun bi kere daha konustum avea ile prime 8gb yeni yil tarifesini 39 tlye teklif ettiler kabul ettim tabiki

Bunların garezi bi tek bana galiba

• mtasova kullanıcısına yanıt
    Senelerce bana da cektirdiler annem ve kardesime %50 fatura indirimi yaptilar babam zaten cok az oduyo bi ben 50 oduyodum artik bende odemiyorum

• Ben her ay 60+ ödüyorum kaç kere mesaj yazdım ama en don %15 indiriminix bar dediler bende taşıyacağım hattımı prime 8gb yi 39 dese drvamdı ama artık tcell zamanı

• mtasova kullanıcısına yanıt
    Ben aradim dedim direk cok para oduyorum martta taahhutum bitiyor eger guzel bi teklif yapmazsaniz hattimi turkcell e tasiyacagim. Hattaki adam da dedi bi kayit olusturalim donus yapalim diye. Ertesi gun donus yaptilar neden degistiriyosunuz diye ben de phali dedim ayni parayi verip turkcell e gecerim daha iyi onlarda iste bu teklifleri yaptilar

• %15 indirim fiks menü herhalde. Aradım, %15 indirim tanımlıymış. İndirim bana az geldi, anlaşamadık şu an.
  • SantiagoMunez25 kullanıcısına yanıt
    bende faturasıza geçtim açıkcası geçerken avea dan memnun kalmazsam 12 ay boyunca bağlı kalmayayım diye faturasıza geçtim. o zaman araştırdığımda da aralarındaki fark olarak her yöne dekikada faturasız 60 sn periyod kullanıyor, faturalı da 6 sn bazında dakikalarınız kullanılıyormuş. bana zaten 1000 dk fazlası ile yeteceğinden tereddüt etmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yara_bandi

bende faturasıza geçtim açıkcası geçerken avea dan memnun kalmazsam 12 ay boyunca bağlı kalmayayım diye faturasıza geçtim. o zaman araştırdığımda da aralarındaki fark olarak her yöne dekikada faturasız 60 sn periyod kullanıyor, faturalı da 6 sn bazında dakikalarınız kullanılıyormuş. bana zaten 1000 dk fazlası ile yeteceğinden tereddüt etmedim.

Bende faturasızı tercih ettim 1000 dk her türlü yeter Fakat faturalı olsa 24.00 06.00 arası 3 gb sınırsız internet için ve faturasızda bir anda fiyat değişir diye tereddüt ettiğim için sordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea prime hosgeldn minideydim yeni yil 8gb a gectim 40 tl odeyecegim , mini hosgeldin kullanirkrn indirim almistim yuzde 25 hala devam edio indirim bu tarife uzerinden . Gayet makul fiyat ama net bazen sinir edio

• 2 tane turkcell hattımı 19 tl kampanyasına geçirdim
    ptesi-salı bağlanır herhalde..
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.