Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone ile çoğu zaman 4 mbps hıza ulaşıyorum çok rahat süper bir paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 8 Temmuz 2011; 22:38:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

Iphone ile çoğu zaman 4 mbps hıza ulaşıyorum çok rahat süper bir paket

hocam benim telefon e63. Download yaparken (torrentle) hız genelde 30-60 kb arasnda degısıyor. Rica etsem telefonumun özelliklerne netten baksan ve bu hızın normal olup olmadıgını soylemen mumkun mu? Bu işlere biraz yabancıyım,yardım edersen çok sevinirm.
  • nokia e51 ile henüz 3g hızını yaşama imkanım olmadı. çift mod açık.
    3g için aveaya 5555e 3g yazıpta gönderdim ama izmirde pekçok yerde denememe rağmen 3g olayını malesef göremedim.
    bir ayar yanlışı mı yapıyorum. bilen varsa yardım etsin lütfen.
  • bende başvurdum aveaya açılmasını bekliyorum. avea hat ile ayvalık merkezde denemelerimde2-2,5 Mbps hız elde ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: severn

Ben de dün geçtim vodadan aveaya, hattım mobil öğrenci olarak açılmış, online işlemlerden katlayan tarifeye geçtim, ardından 20 TL yükledim ( numara taşımadan gelmeme rağmen 60 yerine 40 TL hediye verdi nedense!!) sonra TCKNyi 1991 yolladım, sonra gelen soruya 5YUZ yazıp yolladım, ve 500dk heryöne ve arkadaşları tanımlandı

Şuan için herşey istediğim gibi, hatta ankarada işyerimde 3G vodada genellikle çekmezken aveada gücü zayıf da olsa çekiyor hızı da 1,5-2 Mbps arasında değişiyor.

direkt katlayan tarifeye gecmediginiz icin 60 yerine 40 tl hediye vermistir. yetkili kisi sizi mobil ogrenci tarifesine kaydetmis bu nedenle boyle bir sikinti yasamissiniz..

• 2 haftaya kadar başvuracağım aveaya geçiş için. bu paketin bir süresi var mı? Şu süreye kadar vs. gibi birşey var mı? katlayan tarifeye geçip işlem yapacağız onun bir süresi var mı? 4 ay geçemezsin vs. diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

arkadaslar turkcell hattimi gs mobile'a tasiyip bu paketi almayi dusunuyorum. avea bolumundeki gs mobile ana konusunun linkini bulamadim. biri yazabilir mi linki buraya, cepten giriyorum kusura bakmayin.. ayrica gs mobile faturasizlar da bu paketi alip her yone 500 dk kazanabiliyor di mi..

Forumdaki GS Mobile ve taraftar hattı linkihttp://forum.donanimhaber.com/m_37560874/tm.htm
    imzamda ve birçok arkadaşın imzasında da var link.
    Taraftar hatlarına hatlarını faturasız olarak taşıyıp faturasız tarife seçenler de heryöne 500 dakika heryöne 1000 sms 1 GB internet kampanyasından yararlanabiliyor.Bu konuda çok önemli detayları ve nelere dikkat edilmesi gerektiğini GSMobile linkinde açıkladım.Sakın 5660 a mesaj atmayın,20 TL yükleyip hiç harcama yapmadan 1991 e yaşı 25 den fazla olmayan bir T.C no göndermelisiniz.İlla hattın sahibi olmasına gerek yok ama aynı T.C no ile sadece 1 kere kampanyaya katılınabilir.

Bir de avea de şöyle bir durum var,hattınız taşındıktan ve açıldıktan sonra içinde hediye olarak bulunan 5 TL ile herhangi birini arayacaksınız ve ücret düşecek.Hattınız öyle aktif oluyor.Zaten içinde 5 TL hediye var sadece konuşmak için,mesaj çekmek için kullanılamıyor.

• arkadaşlar. bugun hattım taşınmış.

tcnoyu 1991eyolluyorum

hatalı içerik.. gibisinden bir cvp geliyor.

Önce 20 tl mi yüklemeliyim. yoksa 20 tl kayıttan sonra mı?
  • bence önce 20 tl yüklemelisiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

arkadaslar turkcell hattimi gs mobile'a tasiyip bu paketi almayi dusunuyorum. avea bolumundeki gs mobile ana konusunun linkini bulamadim. biri yazabilir mi linki buraya, cepten giriyorum kusura bakmayin.. ayrica gs mobile faturasizlar da bu paketi alip her yone 500 dk kazanabiliyor di mi..

Forumdaki GS Mobile ve taraftar hattı linkihttp://forum.donanimhaber.com/m_37560874/tm.htm
    imzamda ve birçok arkadaşın imzasında da var link.
    Taraftar hatlarına hatlarını faturasız olarak taşıyıp faturasız tarife seçenler de heryöne 500 dakika heryöne 1000 sms 1 GB internet kampanyasından yararlanabiliyor.Bu konuda çok önemli detayları ve nelere dikkat edilmesi gerektiğini GSMobile linkinde açıkladım.Sakın 5660 a mesaj atmayın,20 TL yükleyip hiç harcama yapmadan 1991 e yaşı 25 den fazla olmayan bir T.C no göndermelisiniz.İlla hattın sahibi olmasına gerek yok ama aynı T.C no ile sadece 1 kere kampanyaya katılınabilir.

Bir de avea de şöyle bir durum var,hattınız taşındıktan ve açıldıktan sonra içinde hediye olarak bulunan 5 TL ile herhangi birini arayacaksınız ve ücret düşecek.Hattınız öyle aktif oluyor.Zaten içinde 5 TL hediye var sadece konuşmak için,mesaj çekmek için kullanılamıyor.

teşekkürler, o ara dışarıdaydım daha sonra buldum konuyu ve gerekli bölümleri okudum. mobil sürümde imzalar da gözükmüyor bu arada..

henüz tam karar veremedim, avea'nın yurtdışı konusunda nasıl olduğunu araştırıyorum ama cevap için teşekkürler tekrar..

• bugün faturalıdan faturasız katlayan tarifye geçiş yaptım sonunda. 20 TL de hediye bakiye verdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

bugün faturalıdan faturasız katlayan tarifye geçiş yaptım sonunda. 20 TL de hediye bakiye verdi :)

Ama malesef hat geçiş ücreti olarak son faturanda 30 TL gibi bi ücret yansıtacaklar..
  • Simdi hatti tasiyip katlayan tarifeye gecis yapsak ve kayit yaptirirsak 20 liraya toplamda 620 dakika alabiliyoruz anladigim kadariyla peki 500 dk nin ucretlendirmesi 60 sn olarak yapiliyor 120 dk da ayni sekilde mi dusuyor 1sn kulllansakta 1 dk olaraki dusuyor bunu merak ediyorum birde oncelikli olarak hangi paketten dusus yasaniyor ve son olarak iphone kullanicilari bu paketten memnunlar mi bazi yerlerde farkli operatorlerin 3g kullanimi sarji inanilmaz dusurdugunden bahsetnmis boyle bir sey ile karsilasan oldu mu acaba

İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuadrox

Simdi hatti tasiyip katlayan tarifeye gecis yapsak ve kayit yaptirirsak 20 liraya toplamda 620 dakika alabiliyoruz anladigim kadariyla peki 500 dk nin ucretlendirmesi 60 sn olarak yapiliyor 120 dk da ayni sekilde mi dusuyor 1sn kulllansakta 1 dk olaraki dusuyor bunu merak ediyorum birde oncelikli olarak hangi paketten dusus yasaniyor ve son olarak iphone kullanicilari bu paketten memnunlar mi bazi yerlerde farkli operatorlerin 3g kullanimi sarji inanilmaz dusurdugunden bahsetnmis boyle bir sey ile karsilasan oldu mu acaba

İyi forumlar

3G'si en az şarj harcayan operatör ilginçtir ama AVEA.
  • quote:

Simdi hatti tasiyip katlayan tarifeye gecis yapsak ve kayit yaptirirsak 20 liraya toplamda 620 dakika alabiliyoruz anladigim kadariyla peki 500 dk nin ucretlendirmesi 60 sn olarak yapiliyor 120 dk da ayni sekilde mi dusuyor 1sn kulllansakta 1 dk olaraki dusuyor bunu merak ediyorum birde oncelikli olarak hangi paketten dusus yasaniyor ve son olarak iphone kullanicilari bu paketten memnunlar mi bazi yerlerde farkli operatorlerin 3g kullanimi sarji inanilmaz dusurdugunden bahsetnmis boyle bir sey ile karsilasan oldu mu acaba

İyi forumlar

ilk olarak 500 dk dan düşüyor...
  • quote:

İyi forumlar

Katlayan tarifeye Numara taşıma ile geldiğiniz için ilk dört ay 20tl ye 60 tl, 30 tl ye 120 tl hediye verilir....60 tl ile 150 dk hy konuşabilirsiniz dakikası 40 krş....Ayrıca ARANKAZAN yazıp 1030 a gönderirseniz her 10 dakikalık aranmada 5 dk hy kazanırsınız...Bununlada ayda en fazla 30 dk kazanabiilirsiniz. Bundan fazlasını vermiyor..150+30=180 dk hy...Neyazık ki ücretlendirme peryodu 60 sn yani 1 dk olarak düşüyor...Harcama önceliği ise önce hy 500 dk o bittimi arankazandaki dakikalar onlar bittimi verdiği hediye dakikalar...Ayrıca 3G bütün cihazlarda artı şarj yer...akıllı telefonlarda interneti veya Görüntülü görüşme yapacağınızda 3G yi açın bence...Çünkü akıllı telefonların bazı uygulamaları habire 3g internete bağlanıp kendini güncelliyor olduk olmadık yere...hep veri akışı açık oluyordur onun için şarj çok gider...

• Ben bu gün avea ya geçtim 2-3 gun sonra avea lı olcakmışım bu tarıfeye geçıcem fakat ya avea içi falan verirse eve gelince aklıma geldi onu nasıl halledicem yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesTRuctionS

quote:

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

bugün faturalıdan faturasız katlayan tarifye geçiş yaptım sonunda. 20 TL de hediye bakiye verdi :)

Ama malesef hat geçiş ücreti olarak son faturanda 30 TL gibi bi ücret yansıtacaklar..

Hayır hocam 6 tl geçiş ücreti var. Onu sormadan geçermiyim hiç

Mobilöğrenciye geçiş 20 tl imiş , katlayan tarifeye geçtim.
  • Hem bu tarifeyi hemde 9tl lik SMS paketini yapabilirmiyim
  • dun numarami tasidm ancak galiba mobil ogrenci olarak acilacak hattim bu yuzdende katlayan tarifede az hediye alicam. onemli kismi ise su; 19 luk tarife icin hatti aktf ettkten snra lira yuklemeden kayit yazin su numaraya gndern sonra 1991 e tc yi yazip 5yuz olarak cvplayarak yapabilursiniz dedi ama boyle olmayacak dimi? yani hicbirsey yapmadan lira yukledkten snra sadece tc mizi yolluyirz?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.