Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

quote:

Orijinalden alıntı: DesTRuctionS

quote:

bugün faturalıdan faturasız katlayan tarifye geçiş yaptım sonunda. 20 TL de hediye bakiye verdi :)

Ama malesef hat geçiş ücreti olarak son faturanda 30 TL gibi bi ücret yansıtacaklar..

Hayır hocam 6 tl geçiş ücreti var. Onu sormadan geçermiyim hiç

Mobilöğrenciye geçiş 20 tl imiş , katlayan tarifeye geçtim.

aynı gün faturalıdan faturasıza geçirdiler mi, yoksa bekletiyorlar mı? bide 6 tl mi, yoksa 30 tl mi geçiş ücreti, kesin bilen bir arkadaş var mı? avea ya pek güvenmem de...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cmulkut

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DesTRuctionS

quote:

bugün faturalıdan faturasız katlayan tarifye geçiş yaptım sonunda. 20 TL de hediye bakiye verdi :)

Ama malesef hat geçiş ücreti olarak son faturanda 30 TL gibi bi ücret yansıtacaklar..

Hayır hocam 6 tl geçiş ücreti var. Onu sormadan geçermiyim hiç

Mobilöğrenciye geçiş 20 tl imiş , katlayan tarifeye geçtim.

aynı gün faturalıdan faturasıza geçirdiler mi, yoksa bekletiyorlar mı? bide 6 tl mi, yoksa 30 tl mi geçiş ücreti, kesin bilen bir arkadaş var mı? avea ya pek güvenmem de...

2 dk sonra faturasiza geçiş tamamlandı . Tarifelere göre farkediyor geçiş ücreti . Ben katlayan tarifeye gctim 6 tl aldılar ama m. Öğrenci 20 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: nc39

dun numarami tasidm ancak galiba mobil ogrenci olarak acilacak hattim bu yuzdende katlayan tarifede az hediye alicam. onemli kismi ise su; 19 luk tarife icin hatti aktf ettkten snra lira yuklemeden kayit yazin su numaraya gndern sonra 1991 e tc yi yazip 5yuz olarak cvplayarak yapabilursiniz dedi ama boyle olmayacak dimi? yani hicbirsey yapmadan lira yukledkten snra sadece tc mizi yolluyirz?

up.........
  • Arkadaşlar bende türkcell numaramı taşıdım ve 30 tl yükledim.. avea ya geçeli 22 gün oldu ve ben yeni yükleme yaptım.. dolayısı ile katlayan tarife ile 120 tl hediye geldi yalnız şimdi bilindiği gibi numara taşıma aktivasyondan 1 ay sonrasına kadar bu genç paketi almamız gerkiyor.. yani benim bu son 8 gün içinde paketi almam gerek.. yalnız bi sorun var paket dahilinde verilecek olan 500 dknın kullanım önceliği olduğu için bu şuanki 120 tl hediyem boşa gidecek yüklemeden önce harcamazsam bu 120 tl yi vodafon arankazan ile değerlendirmemimi tavsiye edersiniz yoksa başka alternatif varmı??
  • 500 dkyi gcmeyen birisi icin katlayan tarifenin bi onemi yok cunku hediyeler 1 aydan snra silinir
  • Arkadaslar numarasini aveaya geciren bir kisi kac ay 500dk heryone alabiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 12 Temmuz 2011; 17:34:05 >
  • 12
  • 12 ay sadece.sobra yine oparetor degisimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Arkadaslar numarasini aveaya geciren bir kisi kac ay 500dk heryone alabiliyor?

kampanyanın bitiş tarihinin bilgisi sitede yer almıyor
  • Selamlar..

Benim sorum şu olacak; tarifem mobil öğrenci olarak aktif edildi.. Sizce hangi tarifeye geçmeliyim? Arandıkça kazan ve katlayan tarife için ne yapmam gerekiyor.. zira her yöne 500 dk yetmiyor bana..

Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

Selamlar..

Benim sorum şu olacak; tarifem mobil öğrenci olarak aktif edildi.. Sizce hangi tarifeye geçmeliyim? Arandıkça kazan ve katlayan tarife için ne yapmam gerekiyor.. zira her yöne 500 dk yetmiyor bana..

Teşekkürler..

katlayan tarife yapabilirsiniz dediginiz gbi.
  • quote:

Selamlar..

Teşekkürler..

İlk açılışta tarifeniz katlayan tarife olmadığı için bildiğim kadarıyla 20 tl yüklemeye 60 değil 40 tl gelicek. Keşke en başta direk katlayana geçseydiniz.
  • quote:

quote:

Selamlar..

Teşekkürler..

İlk açılışta tarifeniz katlayan tarife olmadığı için bildiğim kadarıyla 20 tl yüklemeye 60 değil 40 tl gelicek. Keşke en başta direk katlayana geçseydiniz.

Acemiliğe geldi birazda bilgisizlik..

tarife değiştirmek için ek ücret mi ödemeliyim?

süre kazanmak için başka ne yapabilirm? arandıkça kazandan başka yapabileceğim birşey var mı?

Ayrıca teşekkürler cevabınız için

• ben de 15 dk kadar once turkcell hatli numarami avea'ya tasidim. gorevli bana sormadan tarife kismina mobil ogrenci yazdi, degistirip katlayan tarife yaptim.. 2-6 gun arasi bi surede acilir dediler. 12 aylik avea donemim basliyor, 12 ay sonunda her yone dk alamazsam yeniden numara tasima yapmam gerekecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

ben de 15 dk kadar once turkcell hatli numarami avea'ya tasidim. gorevli bana sormadan tarife kismina mobil ogrenci yazdi, degistirip katlayan tarife yaptim.. 2-6 gun arasi bi surede acilir dediler. 12 aylik avea donemim basliyor, 12 ay sonunda her yone dk alamazsam yeniden numara tasima yapmam gerekecek..

bnde ptesi gectm bekliyotum bakalimnne kadar beklicz
  • Arkadaşlar ben 13 haziran saat 10:00 da ilk yüklemeyi yapmıştım katlayan tarifeden 20 tlye 60 tl gelmişti....Bu gün 13 temmuz 30 tl yükledim katlayan tarife hiç hediye tl vermedi...Müşteri hizmetleri 24 saat bekleyin msj gelmezse bakarız diyorlar... bu gün itibariyle 30 gün dolma mışmıdır sizce? Ayrıca kendi sitelerinde şöyle bir bilgi var:

*Tarifeye özel NT Kampanyası'ndan faydalanabilmek için abonelerin geçişlerinin gerçekleşmesini takiben 30 gün içerisinde tek seferde 20 TL ve üzeri yükleme yapmaları gerekmektedir. Geri kalan 20 TL ve üzeri yüklemelerini ilk yüklemenin gerçekleşmesini takiben 120 gün içinde yapabilirler. Aboneler NT kampanyası kapsamında en fazla 4 kere hediye TL alabileceklerdir. Bu kampanyadan sadece 1 yılda 1 kere faydalanılabilmektedir.

Yine bir sistem hatasına mı kurban gidecez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan_mem

Arkadaşlar ben 13 haziran saat 10:00 da ilk yüklemeyi yapmıştım katlayan tarifeden 20 tlye 60 tl gelmişti....Bu gün 13 temmuz 30 tl yükledim katlayan tarife hiç hediye tl vermedi...Müşteri hizmetleri 24 saat bekleyin msj gelmezse bakarız diyorlar... bu gün itibariyle 30 gün dolma mışmıdır sizce? Ayrıca kendi sitelerinde şöyle bir bilgi var:

*Tarifeye özel NT Kampanyası'ndan faydalanabilmek için abonelerin geçişlerinin gerçekleşmesini takiben 30 gün içerisinde tek seferde 20 TL ve üzeri yükleme yapmaları gerekmektedir. Geri kalan 20 TL ve üzeri yüklemelerini ilk yüklemenin gerçekleşmesini takiben 120 gün içinde yapabilirler. Aboneler NT kampanyası kapsamında en fazla 4 kere hediye TL alabileceklerdir. Bu kampanyadan sadece 1 yılda 1 kere faydalanılabilmektedir.

Yine bir sistem hatasına mı kurban gidecez?

Kendi mesajımdan alıntı yaparak sorunun çözümünü anlatayım...daha doğrusu çözüm değil ama uyarı diyelim...Twitter dan @aveadestek e mesaj attım sorunu anlattım mesajda ve numaramıda verdim...1 saat sonra beni aradılar... 31 gün olmadan yükleme yapıldığında hediye vermiyormuş...yani 30. gün bekle 31. gün yükle diyor... Katlayan tarifeli olanlar dikkat etsin...Kırmızıyla yazdığım 120 günlük durumuda sordum o da bazı aylar 29 bazıları 31 çekiyorya işte onun uyanıklığını düşünmüşler NT ile gelenler ilk yüklemelerinden sonraki takvim günlerine göre 120 güne kadar 4 defa ki her biri arasından 30 gün geçecek şekilde yükleme yapıp hediye dakika kazanabilirlermiş... şimdi ben yine lira yüklemeyi düşünüyorum bu liraları ne yapayım ki? ihtiyacı olan olsaydı lira paylaş ile uygun fiyata satabilirdim aslında....neyse aklınızda bulunsun....

• Arkadaslar bnim avea hattim var. Bu hatti ilk basta vodafone a gecirsem sonra avea ya gecsem 500dk heryone dk alabilirmiyim? Birde ben hic tasima yapmadin vdf a ve sonra aveaya gecirmem en fazla kac gun alir?
  • quote:

Arkadaslar bnim avea hattim var. Bu hatti ilk basta vodafone a gecirsem sonra avea ya gecsem 500dk heryone dk alabilirmiyim? Birde ben hic tasima yapmadin vdf a ve sonra aveaya gecirmem en fazla kac gun alir?

numara taşınan operatörde 3 ay kalma zorunluluğu var diye biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozo46

quote:

Arkadaslar bnim avea hattim var. Bu hatti ilk basta vodafone a gecirsem sonra avea ya gecsem 500dk heryone dk alabilirmiyim? Birde ben hic tasima yapmadin vdf a ve sonra aveaya gecirmem en fazla kac gun alir?

numara taşınan operatörde 3 ay kalma zorunluluğu var diye biliyorum..

Yorumunuz icin tesekkurler. Daha emin olan birinden bir cevap alirsam cok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.