Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lovekrand

Bu pakete geçen ay geçmiştim.

Aynı şekilde kullanmaya daha ne kadar devam edebilirim? Kampanyanın bitmesi bizim durumu etkiler mi acaba?

Kampanya şartlarına uyduğunuz sürece 12 ay boyunca kampanya geçerli olacaktır.
  • Ben daha once de bu paketi kullandim ama iptal ettirdim. Hy 500 dklik paketi tekrar alabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıkılan paket yıkıldı.
    FİYATLARI TÜRKCELL LE YARIŞTIRMAYA BAŞLADI AVEA.
    böyle giderse avea da yıkılır.giden gelir burası muş değil.
    yakında fiyatlarda 19 dan 30 a çıkarsa şsşırmayın
  • hattımı 18 temmuz da taşıdım ve bu paketi almak istiyorum ama avea ya pek güvenmediğimden 20 tl yüklemeden önce bu pakete geçebilirmiyim diye kontrol etmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: behchat

hattımı 18 temmuz da taşıdım ve bu paketi almak istiyorum ama avea ya pek güvenmediğimden 20 tl yüklemeden önce bu pakete geçebilirmiyim diye kontrol etmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?

bu paket artık yeni müşteri alımına kapatıldı. Bu pakete artık ne yazık ki geçemiyoruz.

Avea yine turkcell'le aynı tutmaya başladı fiyatları. Bu gidişle yavaş yavaş abonelerini vodafone ile tcell'e kaptırır gibi gözüküyor.
  • bugün açıldı avea hattım. sanırım perşembe ya da cuma başvurmuştum. başvurduğum eleman iyiki bugün geldin son zaten bugün falan demişti yıkılan paket diye bi paket varmış dediğimde. ben ayarlıcam falan diyodu. çok güzel ayarladı son başvuru tarihini bile yanlış hatırlıyomuş kereste
  • Bu ayin 13 unde paketim bitmisti. 14 unde 20 lira yukledim animda cekti her zaman ki gibi. Neyse. Konusma mesaj internete girdim tabi. Ertesi
    Gun ne kasar kaldigini ogrenmek icin kalan yazip
    Yolladim. Paketini bulunmamaktadir dedi. Neyse diyip onemsemedim. Dun gecede mesaj geldi 250 mb internetinizin 200 mb kullanildi diye. Bu aabahta bitmistir dedi. Nasil olur bu ? Hem 19 lirayi cekti hem paket gozukmuyor. Su an 0
    Lira var ama hem arayip hem mesaj atabiliyorum

• kral tarıfeden gs mobıle a gecsem yıkılan paketım devam edermı acaba?
  • vf sınırsıza gelin kafa rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

Orijinalden alıntı: behchat

hattımı 18 temmuz da taşıdım ve bu paketi almak istiyorum ama avea ya pek güvenmediğimden 20 tl yüklemeden önce bu pakete geçebilirmiyim diye kontrol etmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?

bu paket artık yeni müşteri alımına kapatıldı. Bu pakete artık ne yazık ki geçemiyoruz.

Avea yine turkcell'le aynı tutmaya başladı fiyatları. Bu gidişle yavaş yavaş abonelerini vodafone ile tcell'e kaptırır gibi gözüküyor.

ben kampanyanın son günü 18 temmuzda taşıdım hattımı, sistemde de böyle mi acaba diye merak ettim. Müşteri Hizmetlerini aradım onlarda da 18 temmuz gözüküyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

vf sınırsıza gelin kafa rahat

kafa rahatta aveaya geçtim rahat ettim. vodafone da arkadaş beni arıyor ama ulaşamıyor. eve gelip çıkıyoruz. muhabbet edip çay çorba içtikten sonra beni aradığı mesajı geliyor. beni aramışın lan diyorum adamla karşılıklı oturup çay içerken. çekmiyor yani çekmiyorrr. reklamları yalan dolan. en azından bizim burda çekmiyor.
  • Bugün paketim yenilenecek çok memnunum bu tarifeden. Bugün Turkcell aradı gelin geri dönün diye gerek yok istemiyorum deyip kapattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jambon

Bu ayin 13 unde paketim bitmisti. 14 unde 20 lira yukledim animda cekti her zaman ki gibi. Neyse. Konusma mesaj internete girdim tabi. Ertesi
    Yolladim. Paketini bulunmamaktadir dedi. Neyse diyip onemsemedim. Dun gecede mesaj geldi 250 mb internetinizin 200 mb kullanildi diye. Bu aabahta bitmistir dedi. Nasil olur bu ? Hem 19 lirayi cekti hem paket gozukmuyor. Su an 0

Beyler bi el atin ya. Musteri hizmetlerinide arayamiuorum 0 lira oldugu icin sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

kafa rahatta aveaya geçtim rahat ettim. vodafone da arkadaş beni arıyor ama ulaşamıyor. eve gelip çıkıyoruz. muhabbet edip çay çorba içtikten sonra beni aradığı mesajı geliyor. beni aramışın lan diyorum adamla karşılıklı oturup çay içerken. çekmiyor yani çekmiyorrr. reklamları yalan dolan. en azından bizim burda çekmiyor.

Merkezi yerde oturuyorum kafa rahat :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Merkezi yerde oturuyorum kafa rahat :D

valla bizde merkezi yerdeyiz, şehrin göbeğine 15 dakika. ancak bazı noktalarda çekmiyor. aşağı cadde çekiyor, ev içi çekmiyor. ve cadde altı akrabalarda da çekmiyor. sanki jammer koymuş biri. direkt hat iptal oluyordu. ne arama yapılıyordu ne bişi. şu an avea çok iyi gözüküyor.

• quote:

quote:

Bu ayin 13 unde paketim bitmisti. 14 unde 20 lira yukledim animda cekti her zaman ki gibi. Neyse. Konusma mesaj internete girdim tabi. Ertesi

Beyler bi el atin ya. Musteri hizmetlerinide arayamiuorum 0 lira oldugu icin sanirim

250 mb paketi nasil olmuş ki? 
    Dakika ve sms de 250 olarak mı tanımlandı? 
    Bunların 500 olması gerekiyordu.

• aveada benim telefonda youtube da bir klip açıcağım zaman dns başarısız diyor bilen varmı sebebini
  • quote:

Hocam twitter ya da facebook'tan durumu avea'ya mesajla bildirin. Yarin size donus yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: re_death

aveada benim telefonda youtube da bir klip açıcağım zaman dns başarısız diyor bilen varmı sebebini

Telefonun bağlantı ayarlarını kontrol edin,
    Orda video bağlantı ayarı da olması lazım,onu Avea olarak değiştirmeyi deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Orijinalden alıntı: re_death

aveada benim telefonda youtube da bir klip açıcağım zaman dns başarısız diyor bilen varmı sebebini

Telefonun bağlantı ayarlarını kontrol edin,
    Orda video bağlantı ayarı da olması lazım,onu Avea olarak değiştirmeyi deneyin.

tamam teşekkürler çözdüm olayı avea ısp ayarlarında proxy numarası sıfırlanmış değiştirdiğimde düzeldi
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.