Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vespasian`

quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Ben otomatik yuklemeyi beklemiyorum önce iptal diyip sonra yeniden kayıt yapıyodum yine aynı şekilde yapsam olur mu peki iptal 1991 sonra kayıt 1991

Ne avantajı var böyle yapmanın

Hocam otomatik yenilenmesini beklerken normal kampanyasız moda geciyo yanlıslıkla bi internete falan girsem butun para gidiyo bikez ağzım yandı 25lira gitti otomatik yüklemeyi beklerken bidaha da otomatiği beklemedim hiç

Bende tl yuklemeyi unutmusum.kampanya sureside bitmis.bende unutup 30saniye feyse girdim we ciktim benim hesaptaki 5 tl ucup gitmisti Bereket fazla tl yoktu ondan ucuz yırtmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben otomatik yuklemeyi beklemiyorum önce iptal diyip sonra yeniden kayıt yapıyodum yine aynı şekilde yapsam olur mu peki iptal 1991 sonra kayıt 1991

Hocam otomatik yenilenmesini beklerken normal kampanyasız moda geciyo yanlıslıkla bi internete falan girsem butun para gidiyo bikez ağzım yandı 25lira gitti otomatik yüklemeyi beklerken bidaha da otomatiği beklemedim hiç

iyi de yeniden kayıt yapınca onay mesajı gelene kadar yine kampanyasız modda kalmış olmuyor musun???

yeniden kayıt yaptığında anında geliyo paket hocam ondan bekleme süresi olmuyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iyi de yeniden kayıt yapınca onay mesajı gelene kadar yine kampanyasız modda kalmış olmuyor musun???

anladım, eyvallah

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

anladım, eyvallah

rica ederim ama işte yeni sistemde nasıl yapıcam bunu anlayamadım

• Avea'yı bu paket yüzünden bırakamıyorum. Diğerlerinde bunun yanına yaklaşabilecek bir paket yok bile. Neyse sorunum evde çekmiyor lanet şey. Şikayetle falan avea bu tip sorunları çözüyor mu? Deneyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ヤシン

Avea'yı bu paket yüzünden bırakamıyorum. Diğerlerinde bunun yanına yaklaşabilecek bir paket yok bile. Neyse sorunum evde çekmiyor lanet şey. Şikayetle falan avea bu tip sorunları çözüyor mu? Deneyen oldu mu?

Birebir aynı durumdayım. Yapılabilecek birsey varsa hemen yaparım..

• bende aveayi birakmak istiyorum artik ama digerleride cazip gelmiyor

avea ne varki tekrar acsa 19 TLye degil 25 TL olsun 1 gb internet 500 dk her yone 1000 sms her yone ama nerdeee bunlarda kafa var mi?
  • Başından beri avealıyım, bu paketi kullanamıyor muyum yani? Geçenlerde keşfettim bunu sonra yaparım dedim ama araştırdıkça kafam karıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: deadpool2

Başından beri avealıyım, bu paketi kullanamıyor muyum yani? Geçenlerde keşfettim bunu sonra yaparım dedim ama araştırdıkça kafam karıştı

yapamiyoruz saolsun avea yuzunden... bu paket cok iyi ya adam akilli bisey cikarmalari laizm
  • Bu paketin son haliyle ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler için link veriyorum.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/19TLlikYikilanPaket
  • Pakete tekrar abone alımı başladı sanırım, ancak her yöne 500 dk yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldPeace

Pakete tekrar abone alımı başladı sanırım, ancak her yöne 500 dk yok?

aveaiçi 1000 dakika olan eskiden de vardı zaten
  • quote:

quote:

Numara taşıyanlar için her yöne 500 vardı o hala var mı?

• quote:

quote:

quote:

Numara taşıyanlar için her yöne 500 vardı o hala var mı?

malesef yok..........
  • 8 Ocak itibarıyla, Yıkılan Paket’in numara taşıma teklifinden yararlanan ve bu pakette 12. ayını dolduran müşterilerimiz,
    Her yöne 500 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet içeren Yıkılan Paketi 23 TL’ye,
    Her yöne 500 dakika ve her yöne 1000 SMS içeren YENİ Yıkılan Paketi 19 TL’ye alabileceklerdir.

Yeni Yıkılan Paketi almak isteyen müşterilerimizin, mevcut Yıkılan Paketleri’nin otomatik yenilemesini iptal ettikten sonra, mevcut paketlerinin 30 günlük kullanım süresi dolduğunda KARMA yazıp 1991’e göndermeleri gerekmektedir.

Yıkılan Paket’in numara taşıma teklifinden yararlanan ve bu pakette 12. ayını doldurmamış müşterilerimiz, 12. aylarını doldurana kadar, her yöne 500 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet içeren Yıkılan Paketi 19 TL’ye almaya devam edebileceklerdir.

Deniyor oradaki adreste.

-
    Bir şey soracağım, ben bu paket için avea'ya geçmiştim, kaç ay oldu, on iki ayı doldurmama ne kadar kaldı, öğrenme şansım var mı? Nereden öğrenebiliriz?
    4TL zam ile 23TL'ye devam edebiliyormuşuz.

• quote:

pakete alim baslamadi 18 temmuz sondu.. bende 2 gunle kacirdim bu paketi... bunun aynsi sadece 1000 avea ici kullaniyorum hic memnun degilim berbat
  • bende yıkılan pakette hatırladıgım kadarıyla 11 ayımı doldurdum 23 tl +1,35 tl de telsiz parası kısaca ayda 25 tl bence 500 dk+1000sms+1gb için hala en uygun paket..
  • Dun itibari ile paket yenilendi 20 TL yukledim bakiyem 11 TL idi . Tarifem katlayan , 20 TL yukledm die 60 dk da bedava geldi . Gul gibi gecinip gidioruz masallah

• arkadaşlar geçmiş mesajları okuyorumda aman dikkat edin bu tarife devam ediyor ve yenilenmesi için tekrardan mesaj atmanıza gerek yok yanlışlıkla iptal yazıp 1991 e mesaj atmayın geri dönüş yok çünkü..değişen sadece 19 tl olan ücret 23tl olmuş ayırca malumunuz her mobil telefonu olandan aldıkları telsiz kullanım ücreti olarak 1,30tl var..kısaca 25tl ye herşey dahil bir tarife var ve en yakını 35-40 tl bu tarifenin ..durmak yok 25 tl yükle mobil dünyasının en iyi tarifesine devam et...tekrar ediyorum mesaj falan atmayın hiç bir yere gittiği yere kadar devam ediyoruz..
  • quote:

Keşkeeeee

• 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.