Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acaba aveaya geçsemmi ya,1sene içinde 23tl ye zam yaparlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Orijinalden alıntı: unique1111

quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

quote:

Orijinalden alıntı: metrikk

19tl olan fiyatı 23tl olmuş olarak geri döndü...

Yıkılan Paket

Efsane teklif Yıkılan Paket geri döndü!

Paket Bilgisi:

Efsane Yıkılan Paket ile her yöne 500 dakika + her yöne 1000 SMS + 1 GB internet sadece 23 TL!

Artık Yıkılan Paket’ten hem numarasını Avea'nın faturasız tarifelerine taşıyan müşteriler, hem de yeni Avea faturasız hat alan müşteriler faydalanabiliyor.

Avea’nın faturasız tarifelerine gelin, KAYIT yazıp 1991'e SMS gönderin, sadece 23 TL'ye HER YÖNE 500 dakika + HER YÖNE 1000 SMS + 1 GB internet sizin olsun !

Üstelik yaş kısıtı yok, Yıkılan Paket 7'den 70'e herkese açık!

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/YeniMusterilereOzelYikilanPaket

hali hazırda avea müşterisi olanlar da alabiliyormu? ben zaten avea müşterisiyim fakat avea içi 1000dk var her yöne yok

Bunun cevabini bende merak ediyorum ogrenince alintilar misin biladerim bu msjimi..

Bende de avea ici 1000 dk var bunu iptal edip heryone 500 dk olandan yapabiliyor muyuz acaba umarim yapaliriz

Şöyle bir madde var;
    "Yıkılan Paket'in yeni müşteri teklifinden faydalanmak isteyen müşterilerin Avea'nın Katlayan,  Standart, Hemşehrim ve Baharda Yükle Kazan dışındaki tarifelerinde olmaları gerekmektedir."
    Mevcut Avea müşterisi olup,sayılan tarife dışındakiler de faydalanabilecek.

ya ben anlayamadım hala, vodafonelu olarak ben numara taşıyarak faydalanabilirmiyim bu fırsattan?

nesini anlamadın ki;

bu paketi kullanmak istiyorsan ;

1- avea faturasıza geçeceksin
    2- geçerken " Katlayan, Standart, Hemşehrim ve Baharda Yükle Kazan " dışındaki bir tarifeyi seçeceksin
    3- " Katlayan, Standart, Hemşehrim ve Baharda Yükle Kazan " tarifelerinden birine geçersen yararlanamazsın
    4- Aveaya geçişten itibaren 30 gün içinde KAYIT yazıp, 1991'e göndereceksin
    5- Hesabında yeteri kadar TL. bulunduracaksın...........

Tamam bu paketten yararlanacağız ama hangi tarifeye geçmek en avantajlısı arkadaşlar????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

quote:

Arkadaşlar Turkcell'den Bimcell'e geçmiştim.1 ay olmadı daha.Avea'ya geçip bu paketten yararlanabilir miyim ?

olmaz hocam 90 gün geçmeli benim konu geri gelmiş yaa net sıkıntılı biraz ama gene süper bir kampanya

Direk Avea olan hatlar için geçerli değil mi hocam o ?

Bimcell avea'nın altyapısını kullansa da sonuçta farklı bir operatör. Bana göre bimcell den avea'ya geçerken 90 gün kuralı olmamalı. Yine de müşteri hizmetlerine sormak gerekir.

Yarın arayıp öğreneyim hocam.

Ara sor bakalım

• Tamam bu paketten yararlanacağız ama hangi tarifeye geçmek en avantajlısı arkadaşlar????

• kral tarifeye geçiriyorlar tasımada sonra değişebilirsin baska tarifeye..
  • ben su an faturasiz avealiyim bu tarifeye gecebilirmiyim?

• mükemmel haber:D:D çok sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

Orijinalden alıntı: tanertanriverdi

anlamayanlara tekrar anlatayım.

Operatörlerin numara taşıma kampanyaları var. Örneğin Turkcellde 10 ay 50 dk heryöne bedava alırsan hoşgeldin paketini alamazsın.
    Burda da aveanın iki tane numara taşıma kampanyası var.

1. 50 dk bedava
    2. 19 liraya 500 dk + 1000 sms + sınırsız internet

Şimdi bunlardan birini alırsan öbürünü alamazsın.

eğer 12 ay 50 dk alayım ben diye 1111'e mesaj atarsan 19 liraya 500 dk alamazsın. (avealılarla 1000 dk alırsın.) 1111'e sms attıysan ve 500 dk almak istiyosan numara taşıma kampanyasını iptal etmen gerekiyor. IPTAL yaz 5666'ya gönder, sonra paket al.

eğer istemediğin halde 1.000 dk avealılarla geldiyse ara 500'ü çözerler herhalde.

Bilgi için teşekkürler Şimdi bu anlattığının ilk maddesi yani 50Dk olayı benim için geçerli.Paketi'i ikinci alışımda IPTAL yazıp 5666'ya gönderirsem hangi paket iptal oluyo ? 1991'e yolladığım TC ile alakalı değil sanırım bu iptal.İptal ettikden sonra tekrar ikinci paket alışım için 20 TL yüklersem 500DK alabilecem dimi ?

Edit: @selcux tebrik ediyorum valla

tartışmasız gördüğüm en güzel kampanya yıllardır turkcelldeydim bu kampanyadan dolayı bıraktım

• eksi (-) bakiye ile hat taşıma gerçekleşiyor mu ? turkcellden avea'ya
  • bosuna sevinmeyin , bende 19 TLye yikilan paket , 1000 dk avea ici kullaniyordum biz gecemiyormusuz

dellendim resmen bugun arkadasa soyledim avea bayisine gitmis sormus, sanirmi hattini aveaya tasiyanlar flan kullanabiliyormus

diyecek birsey bulamiyorum aveaya gectim 6 ay once turkcellden, gecmez olaydim suan bak

gidip yeni avea hat alasim var, yeni alirsak bu paketten yararlanabiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0DECB8E5A -- 22 Şubat 2013; 15:52:11 >

• quote:

bosuna sevinmeyin , bende 19 TLye yikilan paket , 1000 dk avea ici kullaniyordum biz gecemiyormusuz

dellendim resmen bugun arkadasa soyledim avea bayisine gitmis sormus, sanirmi hattini aveaya tasiyanlar flan kullanabiliyormus

diyecek birsey bulamiyorum aveaya gectim 6 ay once turkcellden, gecmez olaydim suan bak

hocam turkcelle geçin 4 ay ben yaptım paketi kullanın tekrar aveaya geçin bu kampanya için değer eskiden ben turkcelle geçmiştim 12 aydan sonra avea içi 1000 dk oldu diye 90 gün sonra aveaya taşıyacaktım yıkılan paket için kalktığını gördüm ama şimdi tekrar koşarak aveaya geçeceğim:) turkcell beni çok memnun etmedi.. en azından avea çekmediğinde avea nolcak diyoruz. turkcell beklentimi karşılamadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

quote:

bosuna sevinmeyin , bende 19 TLye yikilan paket , 1000 dk avea ici kullaniyordum biz gecemiyormusuz

hocam turkcelle geçin 4 ay ben yaptım paketi kullanın tekrar aveaya geçin bu kampanya için değer eskiden ben turkcelle geçmiştim 12 aydan sonra avea içi 1000 dk oldu diye 90 gün sonra aveaya taşıyacaktım yıkılan paket için kalktığını gördüm ama şimdi tekrar koşarak aveaya geçeceğim:) turkcell beni çok memnun etmedi.. en azından avea çekmediğinde avea nolcak diyoruz. turkcell beklentimi karşılamadı.

valla keske turkcellde kalsaydim en azindan simdi gecerdim aveaya... bu numaram cok guzel ozel gibi yani aslinda yeni hat almak istemiyorum

eger guzel numara bulursam yeni avea hat alcam , o zaman yararlanabiliyormusuz

• quote:

quote:

quote:

valla keske turkcellde kalsaydim en azindan simdi gecerdim aveaya... bu numaram cok guzel ozel gibi yani aslinda yeni hat almak istemiyorum

bence şuan için turkcelle geçin benim numaram yaklaşık 8-10 yıllık zaten 21 yaşındayım ilk numaram yani. genede siz bilirsiniz tabi. birde ilgi çekici bir nokta var 12 ay sonra avea içi 1000 dk ya dönmüyor sürekli aynı tarife otomatik yenilendiği içinde kullanıcı alımı bitse bile kullanmaya devam edebilirsiniz.

• Sonunda bekledigim paket geldi. Hemen gececegim turkcell den. Hattim ayin 26 sinda 90 gunu dolacak sanirim. Musteri hizmetlerini aramadan hattin kac gun once acildigini netten ogrenebiliyormuyuz? Suan turkcellfeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Sonunda bekledigim paket geldi. Hemen gececegim turkcell den. Hattim ayin 26 sinda 90 gunu dolacak sanirim. Musteri hizmetlerini aramadan hattin kac gun once acildigini netten ogrenebiliyormuyuz? Suan turkcellfeyim

aramadan yapabileceğinizi zannetmiyorum
  • Mh ile konusmayi hic sevmiyorum. Arayacagiz mecburen demek ki

• ya ben şuan 33 lira filan veriyorum ayda 400 Dk 4000 de mseaj her yöne 1 tane bile msj atmıyorum artık tarife değiştirmek istiyorum taahüt filanda bitti zaten 2012 yılbaşı paketiydi bu daha düşük tarifeye geçmek istiyorum baktım internetten iş avelıysanız 40 lira noemal geçişse 20 filan yazmışlar küçük yazıyla ben şimdi daha az para veremiyormuyum ya
  • Bende yikilan paket var ama olsa nolur. İzmit'in gobeginde cekmiyor. Gorusme yapamiyorum. 1 aydir boyle bulundugum bolge de baz istasyonunu kaldirmislar. Daha ne kadar dayanirim bilmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bence şuan için turkcelle geçin benim numaram yaklaşık 8-10 yıllık zaten 21 yaşındayım ilk numaram yani. genede siz bilirsiniz tabi. birde ilgi çekici bir nokta var 12 ay sonra avea içi 1000 dk ya dönmüyor sürekli aynı tarife otomatik yenilendiği içinde kullanıcı alımı bitse bile kullanmaya devam edebilirsiniz.

12 ay sonra aveaiçi 1000 dakikaya dönmemesi hiç de ilgi çekici bir konu değil

zaten eski yıkılan pakette de 12 aydan sonra da her yöne 500 dakika devam ediyordu, hatta forumda bununla ilgili bir sürü konu açılmıştı..............

• quote:

quote:

quote:

Turkcell ya da Vodafone'a geçip 90 gün sonra aveaya geçerek bu paketten yararlanabildiğinizi sanırım biliyorsunuz.............

" Numara taşıma ile gelen ve Yıkılan Paket'in yeni müşteri teklifinden yararlanacak numara eğer daha önce Avea numarası ise, numaranın tekrar Avea'ya taşındığı tarih ile numaranın Avea'dan taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır. "

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.