Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar illa ki YENİ HAT mı almış olmak lazım , örneğin avea faturasız bir hat var ve başkasına devrettim , o kişi bu tarifeden yararlanabiliyor mu acaba ?
  • Arkadaşlar benim bir tane kendi üzerime olmayan Turkcell hattım var.Bugun kendi uzerime aldim hatti.Avea ya gecip bu paketten yararlanabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benee turkcelden gecis yapcam son durum nedir.

• Sunun 1000sms sini 500 yapsalar internetinide 2gb yapip fiyatini 19tl ye cekseler hakikaten yikilan paket olurmus.Ama bu haliyle benim icin yetersiz ve pahali.
  • bu 1 gb internet sınırsızmı acaba. yani 1 gb sonrası hızı düşen limitsizdenmi arkadaşlar.
  • çekim gücü nedir? 1 GB neti alıp kullanamadan ayı bitirmekte var... Veya 500 dakkayı zırt pırt hat kesilmesi nedeniyle verimsiz kullanmak...

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzon61_66

bu 1 gb internet sınırsızmı acaba. yani 1 gb sonrası hızı düşen limitsizdenmi arkadaşlar.

Sınırsız değil hocam internet 1gb den sonra Muck yapıyor avea :)

• sınırsız internet yoksa ben bulaşmiim.
  • 14 yıllık turkcell hattımı taşımıstım , 1 senedir kullanıyorum. Turkcell e 3-4 ayda verdigim parayla 1 senedir bu paketi kullandım. Bence bu fırsatı kaçırmayın.. 19 dan 23 e çıktı ama hala uygun.

• Teşekkürler...
  • gittim yeni avea hat aldim suanda kullaniyorum bu paketi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

gittim yeni avea hat aldim suanda kullaniyorum bu paketi

hayırlı olsun
  • aveada parça kntür olarak 23tl yükletebiliyormuyuz?
    yoksa illa 30tlmi yüklemek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

gittim yeni avea hat aldim suanda kullaniyorum bu paketi

hayırlı olsun

eyv saolasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

quote:

Orijinalden alıntı: reko

quote:

23 lira nedir yahu,adam bunu almak için 30 tl yükleycek sonra elbet bir yerden kalan 7 lirayı da alırlar ki datadan alırlar bana önceki yıkılan pakette yaptıkları gibi,dikkatli olun hattınızı taşırken merkezi yerlerde bile çekmiyor 500 mb kullandığım interneti siz 1 gb ı aşmışsınız ondan tl niz gidiyor derler öyle kalırsınız :)

2 yıldır avea kullanıyorum yıkılanıda 1 yıldır dediniz şeye rastamadım hatta duymadım bile bence sizde elinizi cabuk tutun ve geçın ..

yalan mı söylüyoruz birader ne diyorsun sen pardon da?
    olan şeyi yazıyorum ben de aylarca kullandım ama her ay en az 3-4 lira datadan geçirdiler kullanmadığım halde

ben de turkcell e geçmeden nce bu paketten kullanıyordum. tek dikkat edilmesi gereken şey paket yenileneceği gün interneti kapatmak gerekiyor. yoksa yenilene kadar data lira harcıyor. yani ayda bir bi yarım saat telefon internetini kapatmak gerekiyor

Dostum senin telin neti hep açık mı? Android mi telefon? Hazır sorayım. Net açık ama netle ilgili işlem yapmasak dahi şarja zararı olur mu? Ben sadece gireceğim zaman açıyorum da

• quote:

Orijinalden alıntı: TÜRKO

quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reko

quote:

23 lira nedir yahu,adam bunu almak için 30 tl yükleycek sonra elbet bir yerden kalan 7 lirayı da alırlar ki datadan alırlar bana önceki yıkılan pakette yaptıkları gibi,dikkatli olun hattınızı taşırken merkezi yerlerde bile çekmiyor 500 mb kullandığım interneti siz 1 gb ı aşmışsınız ondan tl niz gidiyor derler öyle kalırsınız :)

2 yıldır avea kullanıyorum yıkılanıda 1 yıldır dediniz şeye rastamadım hatta duymadım bile bence sizde elinizi cabuk tutun ve geçın ..

yalan mı söylüyoruz birader ne diyorsun sen pardon da?
    olan şeyi yazıyorum ben de aylarca kullandım ama her ay en az 3-4 lira datadan geçirdiler kullanmadığım halde

ben de turkcell e geçmeden nce bu paketten kullanıyordum. tek dikkat edilmesi gereken şey paket yenileneceği gün interneti kapatmak gerekiyor. yoksa yenilene kadar data lira harcıyor. yani ayda bir bi yarım saat telefon internetini kapatmak gerekiyor

Dostum senin telin neti hep açık mı? Android mi telefon? Hazır sorayım. Net açık ama netle ilgili işlem yapmasak dahi şarja zararı olur mu? Ben sadece gireceğim zaman açıyorum da

evet telefonum Android. Ama androd olmasıyla alakası yok. Bütün telefonlarda internet açık olup da kullanılmasa dahi internetin kapalı olduğu duruma göre daha fazla şarj gider. açık olup kullanılırsa daha da fazla gider tabii

• Yarın ya da pazartesi geçiyorum bende bu pakete.Vodafone çok sömürüyordu.Avea nasılmış bakalım:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

quote:

Peki alavere-dalavere yapıp (eksi bakiyeye düşürme yolu ile mesela) o 7 TLden fazlasını da alabilirler mi sonrasında?

Faturalı Aveadan şikayetçi olan çok duydum ama bu cinslikleri Faturasızda da yapma durumları oluyor mu acaba? Yani faturasızda bakiyeyi düşük tutarsak riski bertaraf eder miyiz?

İlk defa Turkcell faturalı hattımı taşıyacağım da, hala tereddütlerim var ne yazıkki

bildiğim kadarıyla aveada eksi bakiye yok...........

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

bugün bayiye gittim . Yeni hat alıp bu pakede geçebilirmiyim dedim .
    Evet dediler . Ne yapmamız gerek dedim .
    32 Lira Hat Ücreti varmış ilk ay bal pakedi+5TL hediye veriyorlarmış . İlk aydan sonra yıkılan pakede geçebilirmişiz.

quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

Arkadaşlar benim bir tane kendi üzerime olmayan Turkcell hattım var.Bugun kendi uzerime aldim hatti.Avea ya gecip bu paketten yararlanabilir miyim ?

Paket kapsamı ve geçerlilik detaylarını okumadınız mı???

" Numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Avea'nın bireysel faturasız tarifelerine gelen müşterilerin, Yıkılan Paket yeni müşteri teklifinden faydalanabilmeleri için, Avea'ya gelmelerinin ardından 30 gün içinde KAYIT yazıp, 1991'e mesaj atarak Yıkılan Paket'in yeni müşteri teklifine kayıt olmaları gerekmektedir. "

90 gün operatör değiştiremezsin.......
    ilk aydan sonra nasıl geçebilirmişsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 23 Şubat 2013; 0:47:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

bugün bayiye gittim . Yeni hat alıp bu pakede geçebilirmiyim dedim .
    Evet dediler . Ne yapmamız gerek dedim .
    32 Lira Hat Ücreti varmış ilk ay bal pakedi+5TL hediye veriyorlarmış . İlk aydan sonra yıkılan pakede geçebilirmişiz.

ilk aydan sonra nasıl geçebilirmişsiniz

Paket kapsamı ve geçerlilik detaylarını okumadınız mı???

" Numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Avea'nın bireysel faturasız tarifelerine gelen müşterilerin, Yıkılan Paket yeni müşteri teklifinden faydalanabilmeleri için, Avea'ya gelmelerinin ardından 30 gün içinde KAYIT yazıp, 1991'e mesaj atarak Yıkılan Paket'in yeni müşteri teklifine kayıt olmaları gerekmektedir. "

Okudum ama elemanin soyledigini soyluyorum ben .

• 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.