Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

quote:

Orijinalden alıntı: bykutluay

kombinasyon arayanlara bir konmbinasyon vereyim :)
    1-Taraftar hattı alıyosunuz yada taşıyosunuz (tercih BEŞİKTAŞ)
    2- Şampiyon Tarifede hattı açtırıyosunuz
    3-Facebook Tweter paketine abone oluyosunuz(İllaki 25 Tl Yükleyeceksiniz)
    4-25 tl yüklüyosunuz ( taraftar hatlarıyla 2000 dk. face twet bedava oluyor)
    5- Yeni yıkılan tarifeye geçiyosunuz (5 YUZ yazıp 1991 e gönderiyosnuz 23 tl kesiliyor)
    Ve paket tamamlanıyor :)

Taraftar hattı almadan da şampiyon tarifeye geçilebilir. Ayrıca face tweet ücretsiz paketi yıkılan paketle çakışma yaparsa işi riske atmaya gerek yok

ister taraftar al ister normal ben kisa yoldan dedim ayrica face tweter 75mb ve gorustugum kadariyla face ve twet dan girince paketten gitmiyo tedirgin olan almaz zaten keyfe keder...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıllardır Turkcell kullanıyorum, her geçen gün kötüye gidiyor. 30 lira yüklendiğinde 2 saat konuşma veriyorlardı, sonra bu her yöne 1000 sms'e döndü ve şimdi ise turkcell içi 1000 sms ve 100 mb internet veriyorlar. 19 liraya 250+250 dakika alınabiliyor, 7 liralık ek paketler ile de internet ve her yöne sms almak mümkün. Vergiyi de eklediğinde aveanın bu paketi gibi bir paket oluşturmaya çalışırsan yüklediğin 30 lira yetmiyor bile. Hem çekim kalitesi hem de sinema kampanyası gibi etkenlerden dolayı değişiklik düşünmemiştim ama yarın taşıyacağım numaramı. Paket çok iyi gözüküyor, numaraya taşıyanlara 2013 yılında vergi de yokmuş, kral tarifeye geçip numara taşıyanlara özel 6 aylık hediye 5000 smsten de faydalanmayı düşünüyorum. Yıkılan paketle birlikte güzel bir kombinasyon olacakmış gibi duruyor, inşallah çekim sorunu yaşamam endişelendiğim tek nokta bu.

• 444lü numaralar ücretliyse nasıl her yöne bu ? müşteri hizmetlerini arayınca zaten 10 dakika bekliyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAburak89

Yıllardır Turkcell kullanıyorum, her geçen gün kötüye gidiyor. 30 lira yüklendiğinde 2 saat konuşma veriyorlardı, sonra bu her yöne 1000 sms'e döndü ve şimdi ise turkcell içi 1000 sms ve 100 mb internet veriyorlar. 19 liraya 250+250 dakika alınabiliyor, 7 liralık ek paketler ile de internet ve her yöne sms almak mümkün. Vergiyi de eklediğinde aveanın bu paketi gibi bir paket oluşturmaya çalışırsan yüklediğin 30 lira yetmiyor bile. Hem çekim kalitesi hem de sinema kampanyası gibi etkenlerden dolayı değişiklik düşünmemiştim ama yarın taşıyacağım numaramı. Paket çok iyi gözüküyor, numaraya taşıyanlara 2013 yılında vergi de yokmuş, kral tarifeye geçip numara taşıyanlara özel 6 aylık hediye 5000 sms ten de faydalanmayı düşünüyorum. Yıkılan paketle birlikte güzel bir kombinasyon olacakmış gibi duruyor, inşallah çekim sorunu yaşamam endişelendiğim tek nokta bu.
    Bu kampanyanın linkini verebilirmisiniz ben ilk defa burdan okuyorum bu kampanyayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 25 Şubat 2013; 20:56:04 >

• Bugün AVEA'ya geçmek için başvurdum bu paket geri dönünce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-men2

quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

quote:

Orijinalden alıntı: x-men2

Ben de bugün Vodafone'dan geçiş yapmayı düşünüyorum.
    Hattım taşınırken herhangi bir tarife seçimi yapabiliyor muyum? Yoksa hattım taşındıktan sonra mı bir tarifeye geçip yıkılan paketi alacağım?

Mobil Öğrenci tarifesine geçeceğimi varsayarsak;
    Hat açıldıktan sonra önce Mobil Öğrenci tarifesi için mesaj atıp, daha sonra da Yıkılan Paket için mi atmam gerekiyor?

Benzer sorular benim de aklımı kurcalıyor.

Numara taşıma yöntemiyle Avea "Yıkılan Paket"e geçiş prosedürü tam olarak nasıl gerçekleşiyor?

Bilen biri ayrıntılı açıklayabilir mi rica etsek.

Cevap gelmemiş ama ben anlatayım. Bugün geçiş için başvurdum.
    Görevliye sadece kullanmak istediğimiz faturasız tarifeyi (Mesela Mobil Öğrenci ya da Mobil Avea gibi) söylüyoruz ve başvuru formuna yazıyorlar.
    Hat kullanıma açıldıktan sonra ise Yıkılan Paket'e geçiş için mesaj atıyoruz. Onlar Yıkılan Paket için bir işlem yapamıyor.

Ben de Cumartesi günü numara taşıma başvurumu yapmıştım. Aynen söylediğiniz gibi gerçekleşiyor, sadece bana tarifeyi sormadan ezbere "Mobil Öğrenci"yi işaretlemişler, ben de değiştirtmedim zaten.

2 gün oldu, şimdilik ses seda yok, bakalım geçiş ne zaman olacak.

Her ay TL yatırmak için otomatik ödeme talimatı gibi bir yol bulmam lazım yalnız. Faturalıdan sonra bu TL yükleme işi can sıkıcı olabilir .

Bilgi için teşekkürler .

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

Orijinalden alıntı: uAburak89

Yıllardır Turkcell kullanıyorum, her geçen gün kötüye gidiyor. 30 lira yüklendiğinde 2 saat konuşma veriyorlardı, sonra bu her yöne 1000 sms'e döndü ve şimdi ise turkcell içi 1000 sms ve 100 mb internet veriyorlar. 19 liraya 250+250 dakika alınabiliyor, 7 liralık ek paketler ile de internet ve her yöne sms almak mümkün. Vergiyi de eklediğinde aveanın bu paketi gibi bir paket oluşturmaya çalışırsan yüklediğin 30 lira yetmiyor bile. Hem çekim kalitesi hem de sinema kampanyası gibi etkenlerden dolayı değişiklik düşünmemiştim ama yarın taşıyacağım numaramı. Paket çok iyi gözüküyor, numaraya taşıyanlara 2013 yılında vergi de yokmuş, kral tarifeye geçip numara taşıyanlara özel 6 aylık hediye 5000 sms ten de faydalanmayı düşünüyorum. Yıkılan paketle birlikte güzel bir kombinasyon olacakmış gibi duruyor, inşallah çekim sorunu yaşamam endişelendiğim tek nokta bu.
    Bu kampanyanın linkini verebilirmisiniz ben ilk defa burdan okuyorum bu kampanyayı

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/Hediye500SMS

• quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

2 gün oldu, şimdilik ses seda yok, bakalım geçiş ne zaman olacak.

Avea'daki kadın bugün bana 3-4 gün içerisinde mesaj geleceğini söyledi ama kesin 4. gün yaparlar.
  • Arkadaşlar şimdi en iyi kombine hangisi ? Ben de Avea ya gecmeyi dusunuyorum.

• Bende dun tasidim numarami aveaya. Tasima islemini yapan bayan mobil ogrenciye gecirdi. Ben sampiyon tarifeye gececegim demistim. Sonra gittim duzelttirdim. Nisanlimda ayni tarifeye gececek. Grup ici 2000 dakika olmasi cok iyi oldu ;-) 25 tl ye grup ici 2000 dakika. Heryone 500 dakika konusmak icin cok rahat yetecek bana. Sms i cok az kullaniyordum. Pek ihtiyacim olmuyor. İnternet icin aliyorum zaten. Onceden akilli kamu kullaniyordum. Faturadan dolayi bikkinlik geldi. Bugunde jet modemin taahhutu doluyor. Ondanda kurtulacagim. ;-) bu arada bu kombinasyonu oneren arkadasa tesekkur ederim. Telefondan yaziyorum yazim hatalari icin kusura bakmayin.

• Bugun kısmet olursa sırf bu tarife içn tasıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: KurtBasanLi

quote:

Orijinalden alıntı: lapya

quote:

Bileğiniz üzere tarife sadece numarasını aveaya taşıyanlara veya hat alanlar için geçerli ancak eski avealılarda rahatlıkla geçiş yapabiliyor. Evet yanlış duymadınız, bende yıkılan tarifeyi 1 yıl kullandıktan sonra 2 ay önce bitti ve imkansızlıktan daha yeni lira yükleyebildim.

Yeniden nasıl tarifeye dahil olabileceğimi kara kara düşünürken 5YUZ yazıp 1991e göndereyim dedim.

Veee yıkılan tarifeniz yüklenmiştir diye mesaj geldi.
    YUMULUN!

1991 e kalan yazip gonderir misin hocam pakette ne vermisler ogrenelim...

"YIKILAN paket kapsamında 26.03.2013 tarihine kadar kullanabileceğiniz yurtiçi heryone 500dk, yurtici heryone 942SMS ve 1022 MB cepten internetiniz bulunmaktadır."

Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene 2 şubatta hattım aveaya taşınmış hattı açıp direk abone olmuştum.
    son 2 aydır kontor yukleyemedim bu yüzden otomatik iptal olup olmadığını bilmiyodum.
    dün akşam 30TL yükledim ama paket yenilenmedi sadece telsiz ücreti kesildi.
    yani paket süresi bitmişti.

tam avea ile iletişime geçip ne yapabilirim diye soracakken son bi ihtimal 5YUZ yazıp 1991e göndereyim dedim belki olur, 1000 dakika olursada aveayı arar iptal ettiririm dedim. bi yaptım direk 500 dklı yıkılan pakete dahil oldum.
    twitter üzerinden aveaya numaramı vermıstım yaklaşık 1,30 saat önce aradılar sorunu hallettiğimi söyledim. fırsattan istifade paketin gözüküp gözükmediğini sordum ve telefondaki bayanda onayladı.

yeni abone olmadan paket yenilemiş oldum böylece.
    başka deneyip yapan olursa mutlaka yazsın.
    böylece diğer arkadaşlarda istifade etmiş olur.

5YUZ yazıp 1991'e mesaj atın.

Bnde avealiydim yeni hat almistim bosuna mi aldim yani

• Aralık ayında aldığım hatta bunu yapabiliyormuyum yoksa 21 şubat ve sonrası bir tarihte mi yeni hat alanlar yararlanabiliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopplereffect

444lü numaralar ücretliyse nasıl her yöne bu ? müşteri hizmetlerini arayınca zaten 10 dakika bekliyosun.

444lü numaraların ücretli olduğunu nereden çıkardınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lapya

quote:

Bileğiniz üzere tarife sadece numarasını aveaya taşıyanlara veya hat alanlar için geçerli ancak eski avealılarda rahatlıkla geçiş yapabiliyor. Evet yanlış duymadınız, bende yıkılan tarifeyi 1 yıl kullandıktan sonra 2 ay önce bitti ve imkansızlıktan daha yeni lira yükleyebildim.

Yeniden nasıl tarifeye dahil olabileceğimi kara kara düşünürken 5YUZ yazıp 1991e göndereyim dedim.

Veee yıkılan tarifeniz yüklenmiştir diye mesaj geldi.
    YUMULUN!

1991 e kalan yazip gonderir misin hocam pakette ne vermisler ogrenelim...

"YIKILAN paket kapsamında 26.03.2013 tarihine kadar kullanabileceğiniz yurtiçi heryone 500dk, yurtici heryone 942SMS ve 1022 MB cepten internetiniz bulunmaktadır."

Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene 2 şubatta hattım aveaya taşınmış hattı açıp direk abone olmuştum.
    son 2 aydır kontor yukleyemedim bu yüzden otomatik iptal olup olmadığını bilmiyodum.
    dün akşam 30TL yükledim ama paket yenilenmedi sadece telsiz ücreti kesildi.
    yani paket süresi bitmişti.

tam avea ile iletişime geçip ne yapabilirim diye soracakken son bi ihtimal 5YUZ yazıp 1991e göndereyim dedim belki olur, 1000 dakika olursada aveayı arar iptal ettiririm dedim. bi yaptım direk 500 dklı yıkılan pakete dahil oldum.
    twitter üzerinden aveaya numaramı vermıstım yaklaşık 1,30 saat önce aradılar sorunu hallettiğimi söyledim. fırsattan istifade paketin gözüküp gözükmediğini sordum ve telefondaki bayanda onayladı.

yeni abone olmadan paket yenilemiş oldum böylece.
    başka deneyip yapan olursa mutlaka yazsın.
    böylece diğer arkadaşlarda istifade etmiş olur.

5YUZ yazıp 1991'e mesaj atın.

Bnde avealiydim yeni hat almistim bosuna mi aldim yani

Hayır boşuna almadın
    Arkadaş daha önce yıkılan pakete üye olduğu için tekrar yıkılan pakete üye olabildi

• quote:

Orijinalden alıntı: Darksilence09

Aralık ayında aldığım hatta bunu yapabiliyormuyum yoksa 21 şubat ve sonrası bir tarihte mi yeni hat alanlar yararlanabiliyor ?

Sadece 21 Şubat'tan sonra yeni hat alan veya numara taşıyanlar yararlanabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

444lü numaralar ücretliyse nasıl her yöne bu ? müşteri hizmetlerini arayınca zaten 10 dakika bekliyosun.

Cidden nerden çıktı bu eğer öyleyse çok kötü olur

• quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

quote:

quote:

Cidden nerden çıktı bu eğer öyleyse çok kötü olur

Pakette dakika varsa Dakikadan gider
    Yoksa standart ücretlendirme yapılır...

• quote:

quote:

"Yıkılan Paket kapsamında sunulan dakikalar, SMS ve veri kullanımları sadece yurt içi kullanımda geçerlidir. Söz konusu ücretsiz dakika ve SMS’ler özel servis numaralarını, KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır."

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/YeniMusterilereOzelYikilanPaket

burdan çıkardım. 444lü numaralar özel numaralar değil mi ?

• BTK düzenleme getirdi. Heryöne konuşma dakikan varsa 444 lüleri aramak dakikalardan düşüyor. Üst mesajda arkadaş söylemiş zaten.
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.