Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu paket için süre sınırı varmı... Aveadaki kullanmadığım hattı başka yere taşıyıp 90 gün sonra tekrar gelsem acaba kullanabilirmiyim...
  • Türkcell hattımı kendi üstüme aldırmıştım geçen ay. İşlemi yapan kadına özellikle sordum hattımı başka operatöre taşımak için ne kadar beklemem lazım diye kadın şimdi bile taşıyabilirsiniz demişti. Sabah Avea'dan mesaj geldi 90 gün olmadığı için operatörüm reddetmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

Arkadaşlar bu paket için süre sınırı varmı... Aveadaki kullanmadığım hattı başka yere taşıyıp 90 gün sonra tekrar gelsem acaba kullanabilirmiyim...

garantisi yok

1 yıl da müşteri alımına açık olabilir, yarın da kapatılabilir

bu konuda hiçkimse kesin bir bilgi veremez, aveanın kendisi bile ( bazı kampanyaları, paketleri, tarifeleri belirlediği süreden önce kapatma vukuatları çoktur aveanın, demek ki bu işe karar verenler akşam hanımları ile kavga ediyorlar, sabah acısını avea müşterilerinden çıkarıyorlar, kapatalım lan şu tarifeyi, paketi vs. diye esip gürlüyorlar)

• büyük ihtimal bu fiyattan uzatacak.
    ağustosa kadar kampanya devam ederse diğer operatörden yıkılana bir hat tasırım
    aveada zaten çok iyi paket sahibiyim. oda agustosta bitiyor taahutu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

Arkadaşlar bu paket için süre sınırı varmı... Aveadaki kullanmadığım hattı başka yere taşıyıp 90 gün sonra tekrar gelsem acaba kullanabilirmiyim...

garantisi yok

1 yıl da müşteri alımına açık olabilir, yarın da kapatılabilir

bu konuda hiçkimse kesin bir bilgi veremez, aveanın kendisi bile ( bazı kampanyaları, paketleri, tarifeleri belirlediği süreden önce kapatma vukuatları çoktur aveanın, demek ki bu işe karar verenler akşam hanımları ile kavga ediyorlar, sabah acısını avea müşterilerinden çıkarıyorlar, kapatalım lan şu tarifeyi, paketi vs. diye esip gürlüyorlar)

Sağolasın kardeşim en iyisi yeni bir hat alıp geçmek.

• 1 yılı dolduranlar için paket ücreti artmamış mıydı, 19 TL aldı yine..

• Beyler Avea iyi sükse yaptı diğer operatörler nası bi cevap verecek acaba

• Arkadaşlar merhaba,
    18.02 tarihinde avea ' ya numara taşımama işlemim gerçekleşti.http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/YeniMusterilereOzelYikilanPaket adresinde yazan şöyle bir madde var
    21 Şubat 2013 tarihi itibarıyla, numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Avea'nın bireysel faturasız tarifelerine gelen müşteriler her yöne 500 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internetten oluşan Yıkılan Paket yeni müşteri teklifinden faydalanabileceklerdir.
    Fakat daha önce böyle bir madde yoktu. Ben bu tekliften faydalanabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: poseidon8888

Arkadaşlar merhaba,
    18.02 tarihinde avea ' ya numara taşımama işlemim gerçekleşti.http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/YeniMusterilereOzelYikilanPaket adresinde yazan şöyle bir madde var
    21 Şubat 2013 tarihi itibarıyla, numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Avea'nın bireysel faturasız tarifelerine gelen müşteriler her yöne 500 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internetten oluşan Yıkılan Paket yeni müşteri teklifinden faydalanabileceklerdir.
    Fakat daha önce böyle bir madde yoktu. Ben bu tekliften faydalanabilir miyim?

Bende numaramı taşıdım ? Bakalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

büyük ihtimal bu fiyattan uzatacak.

Benimde ağustosta bitiyor...Hani şu 20 liralık olan... Bitmesine yakın arayıp bu sefer ben bir teklif sunacam onlara...
  • Merhaba arkadaşlar bu tarifeden kullanıyorum.Ancak 1 gb internet paketi yetersiz kalıyor.

Aveanın sitesinde 5gb internet paketi 15 tl yazıyor.(Faturalı hatlar için).500 dk ve 1000 sms i tam kullanmıyorum.İnternetten çoğu haberleşmemi yapıyorum zaten.Acaba bunu iptal edip faturalıya mı geçsem bilemedim.Ya da bu tarifenin sınırsız internetlisini 20 tl ye avea yapar mı tekrardan ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Merhaba arkadaşlar bu tarifeden kullanıyorum.Ancak 1 gb internet paketi yetersiz kalıyor.

Aveanın sitesinde 5gb internet paketi 15 tl yazıyor.(Faturalı hatlar için).500 dk ve 1000 sms i tam kullanmıyorum.İnternetten çoğu haberleşmemi yapıyorum zaten.Acaba bunu iptal edip faturalıya mı geçsem bilemedim.Ya da bu tarifenin sınırsız internetlisini 20 tl ye avea yapar mı tekrardan ne dersiniz?

15 TLlik paketi data hatları ile satın alınabiliyor
    Ses paketi ile satın alınamıyor
    Haberiniz olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Merhaba arkadaşlar bu tarifeden kullanıyorum.Ancak 1 gb internet paketi yetersiz kalıyor.

15 TLlik paketi data hatları ile satın alınabiliyor
    Ses paketi ile satın alınamıyor
    Haberiniz olsun

Evet hocam öyleymiş aveanın sınırsız interneti 1gb da 22 tl imiş.Adamlar 19tl ye neler veriyor sonra 1gb için 22 tl alıyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Benimde ağustosta bitiyor...Hani şu 20 liralık olan... Bitmesine yakın arayıp bu sefer ben bir teklif sunacam onlara...

25 liradan 2 yıl taahut yaparım

• quote:

quote:

quote:

al benden de o kadar

• quote:

quote:

quote:

quote:

al benden de o kadar

avea eskiye göre daha basarılı şebeke konusunda.
    en azından benim kullandıgım bölgelerde hiç sıkıntı yasamıyorum.
    ne evde ne yazlıkta :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

al benden de o kadar

avea eskiye göre daha basarılı şebeke konusunda.
    en azından benim kullandıgım bölgelerde hiç sıkıntı yasamıyorum.
    ne evde ne yazlıkta :)

ufak tefek problemler yaşıyorum ama çekme konusunda %90 oranında memnunum

eskiyi bilmediğim için kıyaslama yapamayacağım

• Eşim 1 senedir yıkılan paket kullandı, şikayet yok, mutluluk var.
    Faydalı olabilecek deneyimlerimiz şunlar:

1) 1 sene 19 tl olarak istifade ettik. Kampanyanın bittiğini sandığımız son ay (öyle mesaj gelmişti) 23 tl'den aynı pakete devam edebileceğimiz veya bir alt paketle 19 tl ödemeye devam edip internetten vazgeçebileceğimiz yazıyordu, devam etmek için hatta gereken miktarı yükledim ancak yine 19 tl çekti. Müşteri hizmetlerini aradım, 'eski aboneler için yine 19 tl'lik internetsiz bir alt versiyon bir tarife var, yanlışlıkla ona mı düştük' diye, 'sorun yok son bir ayınız daha var' dediler. Ama artık 23 tl kesiyor.

2) İstanbul Anadolu yakası, çekim sorunu hiç yok, apartman merdivenlerinde bazen ses gidiyormuş, ama burada yan bloklarda Turkcell'in de tamamen bloke olduğu bazı 'hassas' noktalar mevcut.

3) Bir keresinde internet'i %80 kullandınız diye mesaj geldi. Tarife yenilenme gününe 1 gün vardı. Son 200 mb ile bir oyun download ettim. Hattın içinde kalan 4 küsur Tl gitti. Her operatörün kendi müşteri hizmetlerini aramak, süreden bağımsız 40 kuruş olduğu için, kendi Vodafone hattımla mevcut dakikalarım üzerinden ücretsiz Avea müşteri hizmetlerini aradım (telefon müşteri hizmetlerini hep böyle çapraz ararım) ve itiraz ettim. 'Size gelen mesaj son kullanımları yansıtmıyor olabilir' dediler. Ben de 'bunu nerden bilebilirim, o sizin sistemlerinizin yansıtmaması' dedim, önce ayak dirediler, sonra ikinci kez arayıp memnuniyetsizliğimi ifade ettim ve para hattıma iade oldu. Halbuki daha "forumda yazarım" kozumu bile kullanmamıştım
    Avea'dan bu ikinci kez olumlu sonuçlanan sıkıntım oluyor.

4) 444'lü standart numaralar tarife dakikaları içinde sayılıyor. Bu nokta çok önemli. Zaten sürpriz yok, yanlış birşey yaparsanız, hemen görüşme ya da işlem sonrası hattınızdan ekstra para gittiği bilgisi anında ekranda beliriyor. Faturasız olduğu için, fatura kabarmadan tarife içinde mi yoksa dışında mı olduğunu ilk arama sonunda anında farkedebilirsiniz. Şu ana kadar normal aradıklarımızdan bu tarz tarife harici para giden hiç olmadı. 0850'ler (Superonline sabit numaraları) da dahil. Kamuya ait 3 haneli çağrı numaraları da tarife içine alındı Vodafone'da, Avea'da da alınmış gibi görünüyor, ama hiç aramadık.

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/turk-telekom-kisa-numaralar.php
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/TTOzelServisler

5) Ben Vodafone kullanıyorum ve çok memnunum. Turkcell'i fiyatından dolayı değerlendirme dışı tuttuğum zaman, Avea'nın Vodafone'a göre üstün olduğu taraf, konferans görüşme başlatmaya izin vermesi. Bazen lazım olan bu özelliğin eksikliğini Vodafone'da çekiyorum. Avea bu yönden artı puan.

6) Bence 500 dk. yeterli gelenler için, akıllı telefonların internet özelliğinden dolayı Avea'nın bu tarifesi kaçmaz. Zaten faturasız olduğu için, bir de ne olur ne olmaz hattın içinde fazladan lüzumsuz TL bırakmamaya gayret ettiğinizde tarife aşımında çok para gitme riski düşük olazaktır. (Bazı arkadaşların şikayetçi olduğu para tuzağı saçma sapan servisler, internet ya da telefon üzerinden siz onay tuşuna basmadan sizi zaten abone yapamazlar, dolayısıyla firmaların yaptığı çeşitli kandırmacalar sonucu farkında olmadan verdiğiniz onaylar için, ya da internette dolaşan çocuğunuzun her önüne gelen siteye cep telefonuna gelen doğrulama koduyla abone olması yüzünden operatörü değil, kendinizi veya o servisi suçlayın. Bir takım cilalı veya gerçek dışı sözler kullanan bazı sitelere kanarak çocuğu bu şekilde telefondan abone olan, bu yüzden faturası kabaran bir akrabam oldu. )
    Düzenli yükleme talimatı verilebilir ama ben, 'bitti' diye mesaj gelince, cep telefonu vasıtası ile bankamın wap sitesinden, kalan bakiyeye göre ayarlama yaparak, kredi kartından hatta masrafsız bir şekilde tık diye TL yüklüyorum. Eşimin yapması gereken acil bir görüşme yoksa, bazen 1-2 gün gecikmeli yüklediğim de oluyor.

7) Şu an kendim, 1000 dk. + 1000 sms + 1 gb, tarifeyi asla aşmayan tarife için, Vodafone'a 55 tl ödüyorum. Kendi tarifemin güzel tarafı, faturalı olduğu halde, katma değerli hiçbir servise izin vermiyor, yarışma için oy sms'i yahut 5 TL'lik yardım sms'i bile gönderilemiyor. Bunlar için, faturalı hat olduğu halde isteğe bağlı olarak hatta ekstra TL yüklemesi yapabiliyorsunuz. Şahane birşey! Ancak fiyat cazibesinden dolayı ben de Avea'daki yıkılan paketi düşünüyorum ama bu tarifedeki 500 dk., iş ve 444 görüşmeleri dolayısıyla bana yetmiyor. Yıkılan tarifeyi ayda iki kez yenileyemiyorsun, öyle olsa şu anki tarifemden daha ucuza (46 TL'ye) 1000 dk. ve 2 gb internet olmuş olurdu (sms'i önemsemiyorum).
    Dakika bitince bu tarifeye ek paket alınıyor mu bilmiyorum, eşime hiç lazım olmadı, dk. bitince kalan sms'ler ile idare etti. Alınsa bile şu anki tarifemle aşağı yukarı aynı fiyata geliyor (Avea +500 dk.'lık paket 25 TL => 23+25 = 48 TL). Ayrıca bu şekilde oluyorsa bile paket aşmama özelliğini de kullanamamış oluyorum. Bu konuda bilgisi/önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteran -- 10 Mart 2013; 13:03:40 >

• Vodafone faturalıyım bu pakete geçtim diyelim daha sonra beğenmeyip 90 gün sonra turkcell faturalıya geçtim geçişte benden ücret alınır mı vergi vs.gibi ekstra ücret ödermiyim bunu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sile

Vodafone faturalıyım bu pakete geçtim diyelim daha sonra beğenmeyip 90 gün sonra turkcell faturalıya geçtim geçişte benden ücret alınır mı vergi vs.gibi ekstra ücret ödermiyim bunu merak ediyorum

Faturasız olduğu için,Turkcell e geçişte herhangi ücret talep edilmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.