Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vodafone'dan geçmiştim şimdi vodafone aynı paketi 19tl'ye yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

vodafone'dan geçmiştim şimdi vodafone aynı paketi 19tl'ye yapmış

Vodafone zaten eski abonelere vermiyor paketi, canınızı sıkmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Orijinalden alıntı: sunyy2003

bunun yanında alabileceğimiz bir sms paketi yokmu yaw

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/HerYoneSMSPaketi

harikasın hocam ama şu anda fatura kesim tarihi yenilendiği iin geçsem bile faturayı ödettirecek vodafone tüh
  • haydı vodafone na :D

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Komple_Ozgurluk_Paketi.php?&icmp=hb_freezonekomple

ama vodafone da altta böyle yazıyor :D

Vodafone Komple Özgürlük Paketi’ni istediği tarihte sona erdirme veya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tuta

avea zam falan yaptı ama eski aboneler olarak faydalandık :D ben şahsen ilk geçenlerdenim neredeyse 1.5 yıl oldu geçti bile:D

ama vodafone nun da kaldırılan eski cepöğrenci tarifesini anımsarsak şöyleki tarife kaldırıldı ama eski aboneler faydanlanmaya devam etmişti 2.5 yıl önce arkadaşlar zamanına göre cep öğrenciden avantajlı bir şekilde faydalanıyorlar hala eski cep öğrencili arkadaşım var . bunu niye anlatttım bence kampanya bitse bile vodafone geçen lere bu avantajı sürekli sağlar.

şimdi benden avea 23+1.30 alıyor yani ayda 25 yüklemek zorunda kalılıyorum birde sms yetmiyor diğer hattıma 12000 sms vodafone dan alıyorum bana 35 patlıyor :D sanırsam bana vodafoe yolu gözüktü . şimdi bunu iyice bir araştıralım derim :Dgerçi avea yada satış yapıp terk etmek istemiyorum ama nabarsın :D 3 ü 5 i düşünür hale getirdiler zaten btk şimdi de tarifere %5 zam yapmış bize ne şekilde yansır belli değil :D

• arkadaşlar
    bu paketi geçtimde
    kalan internet,sms,ve konuşma miktarını nasıl öğrenebilirim acaba,sms attım ama şu kadar kaldı vs demedi
    bu arada bulunduğum şehirde,bu kampanya yüzünden aveaya geçiş oranı %114 artmış,bayideki görevli söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

arkadaşlar
    bu paketi geçtimde
    kalan internet,sms,ve konuşma miktarını nasıl öğrenebilirim acaba,sms attım ama şu kadar kaldı vs demedi
    bu arada bulunduğum şehirde,bu kampanya yüzünden aveaya geçiş oranı %114 artmış,bayideki görevli söyledi

bende de bu paket var

KALAN yazip 1991 e yolluyorum mesaj geliyor sorun yok
  • Arkadaşlar dün uyarı geldi yıkılan paketiniz yarın sona ericek diye ben de az önce tl yükledim yükler yüklemez benden 23tl kesti , az önce kalan yazıp gönderdim yine paket gelmiş mi kontrol için , gelen mesajda 600küsür dakika 1000küsür sms 1gbı aşkın internet yazıyo ve 20.03.2013e yani bugüne kadar yazıyo . Geçen aydan kalanla yeni paket birleşmiş ve son kullanım tarihi bugün olmuş , şimdi ne yapmam lazım otomatik düzelirmi bu ?
  • Arkadaşlar can alıcı bir soru soracağım bilgilli arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim.

Elimde eskiden kalma kullandığım açık avea hattı var. Bu hattı üzerime devir aldığımda yeni müşteri statüsünde mi oluyorum? Yani devir alırsam eger üzerime yıkılan paketi kullanabilir miyim?

Teşekkürler.
  • aveaya ocak gibi geçtim , güncellenen yıkılanda 21 şubat itibariyle diyor. Bu anlayışla devam ederse avea ,anca ben gibi mallar geçer avea ya

• Tekrar ----
    Arkadaşlar can alıcı bir soru soracağım bilgilli arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim.

Elimde eskiden kalma kullandığım açık avea hattı var. Bu hattı üzerime devir aldığımda yeni müşteri statüsünde mi oluyorum? Yani devir alırsam eger üzerime yıkılan paketi kullanabilir miyim?

Teşekkürler.
  • Bende merak ettim öyle birşey oluyorsa hemen kendi adıma alayım hattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Tekrar ----
    Arkadaşlar can alıcı bir soru soracağım bilgilli arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim.

Teşekkürler.

Evet hattı üstüne aldığın zaman yeni müşteri statüsünde oluyorsun... Yeni almış gibi olduğun için yıkılan pkte geçebilirisin
  • Selam arkadaşlar. Benim bir sorum olacak. 25.03.2012 tarihinde yıkılan pakete üye oldum. Bildiğiniz gibi 12 ay boyunca her yöne 500 dk, sonrasında avea içi 1000 dk veriyor. Bu ayın 30'u gibi paketim bitecek. Paketim yenilenirse her yöne 500 dk olarak mı devam eder yoksa avea içi 1000 dk'ya mı döner? Avea içi 1000 dk olacaksa hattımı vodafone'a taşımayı düşünüyorum. Daha önceden 1 senelik süreyi dolduranlar cevaplayabilirse sevinirim.
  • Yeni yikilan tarifeye gececeklere tuyolar vereyin benim gibi direk atlamasinlar.
    yikilan paket 23 tl ama vergisi cart curt 25 Tl diyelim.
    -Yeni uyeler icin 5000 sms pakedine uye olun her kontor yuklemenize 5000 heryone sms veriyor (Ayrintiyi aveanin sitesinden aveali olsam bolumunden bakarsiniz)
    -sosyal paket var yine kontor yukleyenlere hediye geliyor face twitter a girdiginde bakiye oradan düşmüş olur 1 gb pakedinden dusmemis olur.
    Ben hatti aldigimda ne var ne yok bilmiyordum hemen atladik saf gibi. 1000 sms yetmeyebiliyor bazen . onceden bilgim olsaydi yeni uyelere ozel hediye 5000 sms i yapardim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sabradres

Selam arkadaşlar. Benim bir sorum olacak. 25.03.2012 tarihinde yıkılan pakete üye oldum. Bildiğiniz gibi 12 ay boyunca her yöne 500 dk, sonrasında avea içi 1000 dk veriyor. Bu ayın 30'u gibi paketim bitecek. Paketim yenilenirse her yöne 500 dk olarak mı devam eder yoksa avea içi 1000 dk'ya mı döner? Avea içi 1000 dk olacaksa hattımı vodafone'a taşımayı düşünüyorum. Daha önceden 1 senelik süreyi dolduranlar cevaplayabilirse sevinirim.

" 8 Ocak 2013 tarihi itibarıyla, Yıkılan Paket’in numara taşıma teklifinden yararlanan ve bu pakette 12. ayını doldurmayan müşterilerimiz için paket fiyatı 19 TL, 12. ayını dolduran müşterilerimiz için paket fiyatı 23 TL olacaktır. "

23 TL.den her yöne 500 dakika olarak devam edeceksin

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/19TLlikYikilanPaket

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Yeni yikilan tarifeye gececeklere tuyolar vereyin benim gibi direk atlamasinlar.
    -Yeni uyeler icin 5000 sms pakedine uye olun her kontor yuklemenize 5000 heryone sms veriyor (Ayrintiyi aveanin sitesinden aveali olsam bolumunden bakarsiniz)
    -sosyal paket var yine kontor yukleyenlere hediye geliyor face twitter a girdiginde bakiye oradan düşmüş olur 1 gb pakedinden dusmemis olur.
    Ben hatti aldigimda ne var ne yok bilmiyordum hemen atladik saf gibi. 1000 sms yetmeyebiliyor bazen . onceden bilgim olsaydi yeni uyelere ozel hediye 5000 sms i yapardim.

hocam hediye 5000 sms kampanyasından yararlanırsan her yöne 500 dk satın alamazsın ki 2 kampanya birleştirilemiyor genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Orijinalden alıntı: sabradres

Selam arkadaşlar. Benim bir sorum olacak. 25.03.2012 tarihinde yıkılan pakete üye oldum. Bildiğiniz gibi 12 ay boyunca her yöne 500 dk, sonrasında avea içi 1000 dk veriyor. Bu ayın 30'u gibi paketim bitecek. Paketim yenilenirse her yöne 500 dk olarak mı devam eder yoksa avea içi 1000 dk'ya mı döner? Avea içi 1000 dk olacaksa hattımı vodafone'a taşımayı düşünüyorum. Daha önceden 1 senelik süreyi dolduranlar cevaplayabilirse sevinirim.

" 8 Ocak 2013 tarihi itibarıyla, Yıkılan Paket’in numara taşıma teklifinden yararlanan ve bu pakette 12. ayını doldurmayan müşterilerimiz için paket fiyatı 19 TL, 12. ayını dolduran müşterilerimiz için paket fiyatı 23 TL olacaktır. "

23 TL.den her yöne 500 dakika olarak devam edeceksin

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/19TLlikYikilanPaket

Teşekkür ederim. Gözümden kaçmış o detay.

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Yeni yikilan tarifeye gececeklere tuyolar vereyin benim gibi direk atlamasinlar.

5000 SMS hediye ile yıkılan paket aynı anda olmuyor sanırım

• Bugün bir mesaj geldi telefonuma (bal paketi kullanıyordum biteli 15 gün oldu almadım)

Size özel bu mesaja evet yazın yıkılan tarifeye geçin diye.

Hani geçme olmuyordu yeni hat alana yada başka operatörden gelene idi, demekki herşey söylendiği gibi değil.

Arkadaşlar sizde deneyin bunu, bir arayın sorun belki kabul ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Bugün bir mesaj geldi telefonuma (bal paketi kullanıyordum biteli 15 gün oldu almadım)

Size özel bu mesaja evet yazın yıkılan tarifeye geçin diye.

Hani geçme olmuyordu yeni hat alana yada başka operatörden gelene idi, demekki herşey söylendiği gibi değil.

Arkadaşlar sizde deneyin bunu, bir arayın sorun belki kabul ederler.

Buradaki aveaiçi 1000 dakikalık paket olabilir
    O zaten vardı

• 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.