Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mobil öğrenci de yas sinirlamasi var mi. birde yarın aveaya geçmeyi düşünüyorum. yikilan paket kampanyasına yetişebilir miyim. lutfen yetiseyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak edenler için Avea 3G internet hız testi- test cihazım imzamda mevcut, bölge Eskişehir Merkez Anadolu Üniversitesi Bölgesi (Sütlüce Mahallesi)

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

mobil öğrenci de yas sinirlamasi var mi. birde yarın aveaya geçmeyi düşünüyorum. yikilan paket kampanyasına yetişebilir miyim. lutfen yetiseyim

mobil öğrenci yaş sınırını bilemiycem. Bende ayın 2 sinde yani perşembe günü saat 17:00 gibi başvurmuştum, dün mesaj geldi bugün saat 13:48 de hat taşıma işlemi gerçekleşecekmiş. Siz bugün başvursanız zaten sözleşmede yazan taşıma süresi en az 5 gün. En iyisi bir avea iletişim merkezine gidip sormak. Eğer 10 mayısın mesai bitimine kadar hat taşıma bitmezse sonra pişman olmayın :)
  • yaw çocuk geçme ile birlikte kayit oldugumu soylesi ama bilemicm. ayin onundan sonra paket bizi kabul edecek mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: turgay26

Merak edenler için Avea 3G internet hız testi- test cihazım imzamda mevcut, bölge Eskişehir Merkez Anadolu Üniversitesi Bölgesi (Sütlüce Mahallesi)

Hocam siz hangi ayarlar ile bağlanıyorsunuz? Bende Avea IPS diye bir ayar var onunla ağlanıyorum fakat 2.6 mbit i gördü az önce. Eğer sizin kullandığınız ayarları paylaşmanız mümkünse sevinirim. Benim test ettiğim yer ise Ankara Sincan Merkez Lale Meydanı Download 2.6 mbit Upload: 0.40 mbps

• Sabah 06:00 itibariyle Avea'lı olduk bakalım, vatana millete ve de bana hayırlı olsun inşallah. İlk izlenimlerim gayet olumlu, konuşma kalitesi, özellikle internet hızı (download olsun, sayfa açışı olsun, youtube olsun vb.) yeterince iyi. Önemli olan işyerimdeki performansı idi zaten, Allah muhabbetimizi bozmasın. Evde zaten wifi var. Bakalım zamanla istikrar performansı da belli olur.
  • Arkadaşlar eşim yıkılan paketin dakikalarını bitirmiş daha da 1 haftası var. Ek dakika için ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowcow

Arkadaşlar eşim yıkılan paketin dakikalarını bitirmiş daha da 1 haftası var. Ek dakika için ne önerirsiniz?

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/Bal100Paketi

haftalık 100 dakika + 100 sms + 100 mb internet = 9 TL. ( satın alabilmek için hattında 11 TL. olması lazım )

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/HaftalikHerYone

sms ve internet gerekmez, sadece dakika olsun diyorsan 100 dakika haftalık 9 TL. ( yukarıdaki paket varken bunu almak mantıksız ama yine yazayım dedim ) ( satın alabilmek için hattında 11 TL. olması lazım )

DİKKAT : Bu paketler otomatik olarak yenilenen paketler olduğu için yenilenmemesi için paketi iptal etmen lazım, yoksa otomatik olarak yenilenir.....

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/GunlukHerYone

günlük her yöne 60 dakika - 2 TL.

bunu alırsan haftada 420 dakika için 14 TL. ödemiş olacaksın..............

DİKKAT : Paketlerde sunulan dakikalar o gün içinde 22:00’a kadar kayıt olan aboneler için 23:59’a kadar, 22:00 sonrasında kayıt olanlar için ise ertesi gün 23:59’a kadar geçerli olacaktır.

Paket otomatik olarak yenilenmeyecek, abonelerimiz dilerlerse bir sonraki gün yeniden kayıt olarak paketi satın alabileceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 8 Mayıs 2013; 0:49:58 >

• hocam inan hiç bir ayar vs.. yapmadım hattımı taktım kullanmaya başladım, sorduğun için telefonu kurcaladım biraz ama dediğin tarzda birşey (avea ips vs.) ile karşılaşmadım, hangi cihazı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ayar kısmı cihazlar için farklı gözüküyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay26

hocam inan hiç bir ayar vs.. yapmadım hattımı taktım kullanmaya başladım, sorduğun için telefonu kurcaladım biraz ama dediğin tarzda birşey (avea ips vs.) ile karşılaşmadım, hangi cihazı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ayar kısmı cihazlar için farklı gözüküyor olabilir.

2.6 hız alınıyorsa yaşanılan bölgenin kapasitesi o kadardır

3G'li arkadaş, olmasaydı zaten 2.6'ya çıkamazdı, 2.6'ya çıktığına göre yapacak birşey yok, bu hıza razı olacak..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 8 Mayıs 2013; 1:00:18 >
  • Ya arkadaslar yikilan paketin 10 Mayis da bitecegini nereden cikardiniz? Bir yerde mi yaziyor? Daha kampanya baslayali bir ay oldu....

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

Ya arkadaslar yikilan paketin 10 Mayis da bitecegini nereden cikardiniz? Bir yerde mi yaziyor? Daha kampanya baslayali bir ay oldu....

sitesinde yazıyor 10 nundan sonra 23 tl olacakmış gene. bunuda yeni eklemisler

• quote:

quote:

Ya arkadaslar yikilan paketin 10 Mayis da bitecegini nereden cikardiniz? Bir yerde mi yaziyor? Daha kampanya baslayali bir ay oldu....

Bu ay 19 TL olarak başlayanlar da 10 Mayıs'tan sonra 23 TL ye mi alacaklar her ay? Yoksa acaba 10 Mayıs'tan önce başlayanlar 19 TL olarak devam edecek de, sonrasında gelenler 23 TL ile mi başlayıp devam edecek? Daha başlayalı 1 ay olmuş bir kampanyanın 1 ay sonra fiyatının artması mümkün mü? Bir yerlerde okumuştum bir ara doğruluğundan emin değilim, GSM operatörlerinin başlattığı bir kampanya aynı şartlarla en az 6 ay devam etmesi lazım diye.

• Evet siteye eklemişler:
    Bu teklif 10 Mayıs 2013 tarihine kadar geçerlidir.
    Yıkılan Paket’in ücreti 10 Mayıs 2013 itibariyle pakete kayıt olacak müşteriler için 23 TL olarak revize edilmiştir. 10 Mayıs 2013 öncesinde pakete kayıt olmuş müşterilerin paket yenilemeleri aynı ücret ve koşullar ile devam edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

quote:

quote:

Bu ay 19 TL olarak başlayanlar da 10 Mayıs'tan sonra 23 TL ye mi alacaklar her ay? Yoksa acaba 10 Mayıs'tan önce başlayanlar 19 TL olarak devam edecek de, sonrasında gelenler 23 TL ile mi başlayıp devam edecek? Daha başlayalı 1 ay olmuş bir kampanyanın 1 ay sonra fiyatının artması mümkün mü? Bir yerlerde okumuştum bir ara doğruluğundan emin değilim, GSM operatörlerinin başlattığı bir kampanya aynı şartlarla en az 6 ay devam etmesi lazım diye.

paketin sitesindeki bilgilerini okusaydın stres yapmazdın boşuna.....

" Yıkılan Paket’in ücreti 10 Mayıs 2013 itibariyle pakete kayıt olacak müşteriler için 23 TL olarak revize edilmiştir. 10 Mayıs 2013 öncesinde pakete kayıt olmuş müşterilerin paket yenilemeleri aynı ücret ve koşullar ile devam edecektir. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 8 Mayıs 2013; 13:16:28 >

• O mesajı yazdığım sırada sitede öyle bir bilgi yoktu. Hergün yeni bir cümle ekleniyor. Taksit taksit güncelleme yapılıyor sanırım. 4 TL fark için stres yapacak kadar ucuz bir ruh halim yok, 23 TL de olsa devam edeceğim. Faturasız hat olduğu için paket yenileme esnasında eksik yükleme yapıp da boşa düşmeyelim diye sormuştum. Bu cevapla anlamış oldum ki, en doğrusu buraya yazmadan sadece siteyi takip etmekmiş. Zahmet verdiysem kusura bakmayın artık, bundan sonra zahmet vermeden, stres çekmeden kendi işimi kendim takip ederim.
  • Arkadaşlar bu pakete geçmeden önceki internet paketi kotam doluysa üzerine +1 GB daha mı eklenmiş oluyor yoksa işler karışıyor mu? Ayrıca bu paketteki internet bitince üzerine +1GB int. paketi yapsam sorun oluşmaz değil mi?
  • quote:

O mesajı yazdığım sırada sitede öyle bir bilgi yoktu. Hergün yeni bir cümle ekleniyor. Taksit taksit güncelleme yapılıyor sanırım. 4 TL fark için stres yapacak kadar ucuz bir ruh halim yok, 23 TL de olsa devam edeceğim. Faturasız hat olduğu için paket yenileme esnasında eksik yükleme yapıp da boşa düşmeyelim diye sormuştum. Bu cevapla anlamış oldum ki, en doğrusu buraya yazmadan sadece siteyi takip etmekmiş. Zahmet verdiysem kusura bakmayın artık, bundan sonra zahmet vermeden, stres çekmeden kendi işimi kendim takip ederim.

sanırım yanlış anlaşıldım

kırdıysam eğer özür dilerim

sizi rencide etmek gibi bir niyetim yoktu.....

sizin de dediğiniz gibi paket, tarifeler bilgileri zırt-pırt yenileniyor..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 8 Mayıs 2013; 13:33:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

O mesajı yazdığım sırada sitede öyle bir bilgi yoktu. Hergün yeni bir cümle ekleniyor. Taksit taksit güncelleme yapılıyor sanırım. 4 TL fark için stres yapacak kadar ucuz bir ruh halim yok, 23 TL de olsa devam edeceğim. Faturasız hat olduğu için paket yenileme esnasında eksik yükleme yapıp da boşa düşmeyelim diye sormuştum. Bu cevapla anlamış oldum ki, en doğrusu buraya yazmadan sadece siteyi takip etmekmiş. Zahmet verdiysem kusura bakmayın artık, bundan sonra zahmet vermeden, stres çekmeden kendi işimi kendim takip ederim.

sanırım yanlış anlaşıldım

kırdıysam eğer özür dilerim

sizi rencide etmek gibi bir niyetim yoktu.....

sizin de dediğiniz gibi paket, tarifeler bilgileri zırt-pırt yenileniyor..............

• Arkadaşlar, banka kampanyalarına katılım için atılan smsler paket kapsamında sayılıyor mu? Sayılması için bir yol var mıdır? Örneğin Turkcellde, normalde 4566 ya atılması gereken sms i 5327524566 ya atınca paketten düşüyordu. Avea'da da var mıdır böyle bir şey?
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.