Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

kral tarife seçilerek alınabiliyor değil mi bu paket ?

Yada mobil öğrenci tarifesiyle alındığını varsayarsak onda ayda 30 tl yükleyenlere tarife içi 1000 dk hediye ediyorlar ya.Biz 2 hat bu şekil yararlansak ve birbirimizi aradığımızda öncelik tarife içi 1000 dkda mı oluyor yoksa yıkılan pakette mi oluyor ?

Birde geçiş işlemleri tamamlanınca sitesinde yazan kayıt yazıp 1991 e yollamak yeterli mi ?

bana cevap verecek var mı ?

cesin bi arkadaşım mobil öğrenci+yıkılan paket kullanıyo öncelikle tarife içi 1000 dk dan düşüyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muko70

quote:

quote:

kral tarife seçilerek alınabiliyor değil mi bu paket ?

Yada mobil öğrenci tarifesiyle alındığını varsayarsak onda ayda 30 tl yükleyenlere tarife içi 1000 dk hediye ediyorlar ya.Biz 2 hat bu şekil yararlansak ve birbirimizi aradığımızda öncelik tarife içi 1000 dkda mı oluyor yoksa yıkılan pakette mi oluyor ?

Birde geçiş işlemleri tamamlanınca sitesinde yazan kayıt yazıp 1991 e yollamak yeterli mi ?

bana cevap verecek var mı ?

cesin bi arkadaşım mobil öğrenci+yıkılan paket kullanıyo öncelikle tarife içi 1000 dk dan düşüyo

ozaman iyi :)

kısmetse haziran başı birşeyler yapıcamda şimdi düşünürken tek kişilikte düşünemiyorum hatun var aile var onların hatları da taşıyacağım muhtemelen, haliyle tüm detayları öğrenmeye çalışıyorum, sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrcsgives

quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Orijinalden alıntı: wakara

quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

1 mayıstan beri kullanıyorum aktif olarak. Fakat geçen gün mesaj geldi artık 23 lira olmuştur diye.
    Böyle bir mesaj alan varmı, hani 10 mayıstan öncekiler 19 dan devam edecekti?

bunu da yenı mı cıkardılar. saka gıbı. basımıza taş yagacak. ınsallah oyle bı mesaj gelmez. ruya gormusundur. BU NEE (ave)YAAAA
    oyun mu bu. telefonu sattırcaklar bana sımdı. bı daha tel kullanmıcam bundan sonra bole bısey olursa. arkadaslar sıkayet var com u basalım hep beraber

Valla ilk paketi 19 dan aldım, geçen gün geldi mesaj artık 23 lira olmuştur diye 30 mayısta yenilenecek bakalım, umarım 19 dan devam eder, yoksa çok fena kıl olup hattı geri taşırım başka yere.

Arkadaşlar ilk paketi 19dan aldım dün önce bakiyeniz varsa 19 tl karşılığı otomatik yenilenecektir diye mesaj geldi 2 saat sonra 23 tl karşılıgı yenilenecektir diye mesaj geldi yarın yenilencek bakalım görücez

Düzeltme : Paket biraz önce 19tl ye yenilendi

benimde 2-3 gun sonra yenilenecek bakalim ne kadar olacak...

onceki aylar sizde 23 TL mi gitmisti

• @Gurkαn yok hocam ben daha yeni geçtim ilk ay 19 tl kampanyasına geçtim paket bitmeye yakın 23 tl diye mesaj gelince korktum ama 19 tden yenilendi yine.
  • bu bilgiyi nerden aldın???

sitede göremedim abone alımının durdurulduğuna dair bilgiyi

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/YeniMusterilereOzelYikilanPaket5000SMS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 23 Mayıs 2013; 1:07:54 >
  • yanlış bilgi arkadaşlar

paket devam ediyor.........................

arkadaş 19 TL.'lik paket ile 23 TL.'lik paketi karıştırmış zannedersem...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 23 Mayıs 2013; 1:25:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

bu bilgiyi nerden aldın???

sitede göremedim abone alımının durdurulduğuna dair bilgiyi

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/YeniMusterilereOzelYikilanPaket5000SMS

mesajı hemen sildim. paketler kısmında 23 liralık katılıma durdurulmuş bir paket var. muhtemelen bugün aradığımda müşteri hizmetleri yetkilisi buna dayanarak bana yanlış bilgi verdi. ben halen kullandığım yıkıılan paketli hattım olduğunu ve ikinci numaramı da avea ya taşıyıp yıkılan pakete geçip geçemeyeceğimi sordum. aldığım cevap ise yıkılan pakete yeni müşteri alımının durdurulduğu, eğer durdurulmuş olmasaydı geçebileceğim şeklindeydi. bunun üzerine ben de vodafone'a taşıdım diğer hattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 23 Mayıs 2013; 1:58:46 >

• yeni avealılara özel kısmı tıklanacak...........
  • Möbil öğrenci 30 lira yükleyip 1000 dk olayını, yıkılan paketle birlikte kullanabiliyormuyuz?
  • 23,95 TL war hatta paket yenilenmiyor ama yaw
  • quote:

Paket Kapsamı ve Geçerlilik Detayları
    Yıkılan Paket teklifi 31 Mayıs 2013 tarihine kadar geçerlidir.

Yıkılan Paket’in fiyatı, 10 Mayıs itibariyle pakete kayıt olacak müşteriler için 23 TL, 10 Mayıs 2013 öncesinde pakete kayıt olan müşteriler için ise 19 TL’dir. Paketi iptal olup 10 Mayıs itibariyle pakete tekrar kayıt olacak müşteriler için paket ücreti 23 TL'dir. Avea paket fiyatında değişiklik yapma hakkını saklı tutar

taşımayı düşünenler tedbirini alsın
  • Merhaba arkadaşlar, ben Bimcell üçlü paket kullanıyordum 19 TL 250 dk her yöne 5000 sms her yöne 500mb internet şeklinde. Şimdi Avea'ya geçmek için başvursam 31 Mayıs'tan önce geçebilir miyim acaba, bir de paketi kullanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 25 Mayıs 2013; 11:55:41 >
  • Bugün yeni hat aldım ve açıldı. Pakete 19 TL den kayıt olmanın bir yolu var mı? kayıt yazıp 3070 e gönderince oluyor mu?
  • 31 mayısı duyunca ben bugün başvurdum taşımak için.bakalım 31 mayısa kadar taşınır herhalde.

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Merhaba arkadaşlar, ben Bimcell üçlü paket kullanıyordum 19 TL 250 dk her yöne 5000 sms her yöne 500mb internet şeklinde. Şimdi Avea'ya geçmek için başvursam 31 Mayıs'tan önce geçebilir miyim acaba, bir de paketi kullanabilir miyim?

Geçiş işlemi tamamlanabilirde belli olmaz ama tamamlanmazsa bu 10 mayıs için sıkıntı yaşayan arkadaşlar gibi bizde 31 mayıs sıkıntısı yaşayabiliriz :) ben bugün yani 26 mayıs itibariyle başvurdum elime sözleşme kopyasını aldım, kartımı da verdiler.Güya hemen girecekti kız sisteme.Cumadan önce geçmiş olması gerek bakalım.31 mayıs sonrası ne olacağı da belirsiz ya abone alımını kapatırlar yada zam koyarlar yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 26 Mayıs 2013; 22:18:10 >

• Degerli musterimiz hattiniza 30 gun boyunca kullanabileceginiz yurtici Heryone 500 dakika + 1000 SMS + 1 GB cepten internet tanimlanmistir.

7 mayıs 2013

Beyler ben bu paketk 23 tl ye aldim ve ayın 7'sinde üye oldum.Ayrica uye olurken müşteri hizmetlerini aradım 3 ay boyunca yararlanabileceksiniz dedi? Hem bu 3 ay mevzusunu anlamadım hem arasam ben niye 19 tl den yararlanamadim desem ne derler acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: GeoMatrix

Degerli musterimiz hattiniza 30 gun boyunca kullanabileceginiz yurtici Heryone 500 dakika + 1000 SMS + 1 GB cepten internet tanimlanmistir.

7 mayıs 2013

Beyler ben bu paketk 23 tl ye aldim ve ayın 7'sinde üye oldum.Ayrica uye olurken müşteri hizmetlerini aradım 3 ay boyunca yararlanabileceksiniz dedi? Hem bu 3 ay mevzusunu anlamadım hem arasam ben niye 19 tl den yararlanamadim desem ne derler acaba?

Gerçi pardon ben yeni kullanıcı değilim 7 aylık kullanıcıyım..

• quote:

Orijinalden alıntı: GeoMatrix

Degerli musterimiz hattiniza 30 gun boyunca kullanabileceginiz yurtici Heryone 500 dakika + 1000 SMS + 1 GB cepten internet tanimlanmistir.

7 mayıs 2013

Bende aynı kampanyaya katıldım, bir ay kullandım, sonra paket yenilenmedi mesaj attım, kampanya sona erdi yanıtı geldi
  • C.tesi aveada formu doldurduydum p.tesi bitti ses yok daha bu numaranız şu gün şu saatte taşınacaktır mesjaı ne zaman geliyor?
  • quote:

31 mayısı duyunca ben bugün başvurdum taşımak için.bakalım 31 mayısa kadar taşınır herhalde.

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Merhaba arkadaşlar, ben Bimcell üçlü paket kullanıyordum 19 TL 250 dk her yöne 5000 sms her yöne 500mb internet şeklinde. Şimdi Avea'ya geçmek için başvursam 31 Mayıs'tan önce geçebilir miyim acaba, bir de paketi kullanabilir miyim?

Geçiş işlemi tamamlanabilirde belli olmaz ama tamamlanmazsa bu 10 mayıs için sıkıntı yaşayan arkadaşlar gibi bizde 31 mayıs sıkıntısı yaşayabiliriz :) ben bugün yani 26 mayıs itibariyle başvurdum elime sözleşme kopyasını aldım, kartımı da verdiler.Güya hemen girecekti kız sisteme.Cumadan önce geçmiş olması gerek bakalım.31 mayıs sonrası ne olacağı da belirsiz ya abone alımını kapatırlar yada zam koyarlar yine.

Bugün bayiye gittim, Bimcell olduğum için yani bi' nevi Avealı olduğum için her yöne 500dk değil de avea içi 1000dk imiş öyle bi bilgilendirme yaptılar. Benim için bu paket de bitti sanırım.

• Arkadaşlar bir sorum olacak;

Malum mevcut üyeye ekmek, su bile yok, kullandığım avea hattımı bir kenara bırakarak vodafone hattımı aveaya taşımayı düşünüyorum.

Yıkılan pakete katılmak için son başvuru 31 mayıs, o tarihe kadar geçişin tamamlanmış olması mı gerekir yoksa başvuru yaptığım tarih mi önemli?
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.