aveada sıkıntı gun geçtikçe artıyor bu iş insanı çileden çıkarıyorum, sağlıklı görüşme süresi gün geçtikçe azalıyor bu üzücü
@s.volkan Evet mekanik mi artık digital mi yankı gibi sesler geliyor bende anlam veremiyorum :)
@Ege_Aşığı Haklısın artık telefonu kulağıma yapıştırıyorum artık karşımdakini duycam diye :)
@vodafone silver Şebeke meşgul olayları başıma hiç gelmedi herhalde bunu sardı avea başıma sadece yetior da artıyor zaten bunla uğraşmaktan...
@KHALKEDON1907 Gerçekten şanslıymışsın ya senin yerine olmak isterdim
Acaba bu sesler falan numaraya özel bişey olabilir mi arkadaşlar?Çünkü yer değiştirsemde yine bu sıkıntı oluyor bazla alakası yok gibi bence.
:) aslında sebebi bence numaradan da değil çünkü numara tanışabilirliği var :)) SEBEP numaranın AVEA da olmasından kaynaklanıyor. İşin şakası umarım AVEA bunları düzeltir ve onun daha çok kalitesinden müşterilerine yaptığı hizmetlerden daha çok söz ederiz. Doğruya doğru derim yanlışa yanlış :) Kimsenin tarafında değilim. Avea iyi şeyler yapsın o zaman onu da söylerim. Adımız şuncu buncuya çıkmasın da. Belli olmaz yani.
Ne yazıkki:((
quote:
Orjinalden alıntı: Marmarali
aveada sıkıntı gun geçtikçe artıyor bu iş insanı çileden çıkarıyorum, sağlıklı görüşme süresi gün geçtikçe azalıyor bu üzücü
çok olmasada arada bir oluyor deli ediyor
Bakalım şikayet sonucu dün aradım teknik servis bi kaç sizi takip edicek falan dediler cevaplarını bekliyip size ulaştırım arkadaşlar ama bir çözüm olacağına pek te inanasım gelmiyor
olmaz mi yaw..
hepsine alışırsınız arkadaşlar. Ben 5 senede sesi-şebekeyi duymamaya ve ulaşamamaya alıştım. Aveanız varsa Arama tuşuna 3-5 kere fazla basacaksınız o kadar. Eninde sonunda karşıdakiyle konuşursunuz.
Ben daha yeni geçtim 2 ay once avea ya şu ana kadar hiç bir sorun olmadı
En son söyledikleri bende sorun olmadığı karşı tarafta sorun olduğu yani izmir bölgesinde baz yenileme çalışmaları varmış da düzletmişler ama işte eğer halen devam ederse 1 ay süre içinde tekrar şikayet edin dediler :)
quote:
Orjinalden alıntı: pikachu45
En son söyledikleri bende sorun olmadığı karşı tarafta sorun olduğu yani izmir bölgesinde baz yenileme çalışmaları varmış da düzletmişler ama işte eğer halen devam ederse 1 ay süre içinde tekrar şikayet edin dediler :)
her yerde var parçalar deişiyorya 3 g için o yüzden sinyal karmaşası oluyor ve etrafta bulunan o bölgeyi gören baz istasyonlarını birbirlerine tanıtmaları gerekiyor
Bendede yeni başladı 6-7 kere aramam gerekıyo bırını ararken
quote:
Orjinalden alıntı: dabbemre
Bendede yeni başladı 6-7 kere aramam gerekıyo bırını ararken
3 başlayınca düzelir
Üzerime çullanmayın ama Aria zamanından beri Avea kullanıyorum ve bahsettiğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım ((: Yani ne ses kesildi, ne açık telefon kapalı anonsu verdi vs. Sevgilimin olduğu zamanlarda 6-7 saat "zorunlu" görüşmelerim oldu, hiçbir problem çıkmadı. Telefon ve yakınlardaki baz istasyonu ile de ilgili biraz sanırım.
Son 15 gündür görüşme yaparken karşı tarafta kesintili ses görüşmesi oluyor,farklı telefonda denedim sesler kesinltili gelmekte yani telefonla ilgili sorun yok,Avea ile görüşme yaparken ses kesintili oluyormu arkadaşlar sizlerde de ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme