Bildirim
Aveadan aldığım İphone'a başka hat takarsam bir sorun olur mu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sonucta avea uretmiyor oyle bir cekme problemi de vodafone ayarlarini yaparsaniz problem olmaz bence ayrica kullnbilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Litheart
Sonucta avea uretmiyor oyle bir cekme problemi de vodafone ayarlarini yaparsaniz problem olmaz bence ayrica kullnbilirsiniz
Aveaya gelenler avea için özel falan diyenler oldu ne bileyim sorun yaratır diyenler oldu cevabınız için teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: mcalhan88
quote:
Aveaya gelenler avea için özel falan diyenler oldu ne bileyim sorun yaratır diyenler oldu cevabınız için teşekkürler.
Öyle bir şey yok hocam. Ben de avea dan aldım, turkcell hat ile kullanıyorum. Sorunsuz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: uygarozdemir
quote:
Orijinalden alıntı: mcalhan88
quote:
Aveaya gelenler avea için özel falan diyenler oldu ne bileyim sorun yaratır diyenler oldu cevabınız için teşekkürler.
Öyle bir şey yok hocam. Ben de avea dan aldım, turkcell hat ile kullanıyorum. Sorunsuz.
İçim dahada rahatladı teşekkürler.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- pasaport kayıtlı telefon hat değiştirme
- whatsapp ilk mesaja gitme
- no caller id ne demek
- ithalat yoluyla kaydedilen imei
- gmaildeki kişileri icloud"a aktarma
- hızlı şarj telefona zarar verir mi
- iphone 15 pro max yurtdışı fiyatı
- 14 pro max 15 pro max karşılaştırma
- iphone 15 mini
- iphone kilit modu kullananlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X