Bildirim
obd 2 cihazı sürekli takılı kalsa bi şey olur mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bt sinyaline kurban ol. cebinde taşıdığın telefon ve baz istasyonları ona rahmet okutur. -
quote:
Orijinalden alıntı: crow in cornfield
bt sinyaline kurban ol. cebinde taşıdığın telefon ve baz istasyonları ona rahmet okutur.
bt sinyali devede kulak değil tüy kalır ama bu tarz ona kurban ol tarzı sözler hoş değil
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer taktığın cihaz dandik bir cihazsa aracın beynine yada sigorta aksamına zarar verebilir. Ayrıca devamlı takılı kalırsa dışarıdaki işi bilen kötü niyetli birisi aracın ayarını bozabilir sonuçta bu cihazın şifresi 1234 veya 0000 dır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 14 Ocak 2018; 15:11:25 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bi 10 gün takılı unuttum akü de biraz zayıftı. Aküyü bitirdi. Takviye yaparak çalıştırdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu cihazların içinde 2 tane led oluyor. Bunlar kontağı kapatsanız bile devamlı yanıyor.
Çözüm olarak piyasada düğmeli olanlar var, eğer o düğme güç açma-kapama ise kullanılabilir. -
Sürekli takılı tutmayın öyleyse sizde, OBD soketleri zaten zor bir yerde olmuyor max 2 civatalık kapakları söküp takabilirsiniz hata verdiğinde. -
resimdeki model sürekli aküden güç çeker. kırmızı ledi yanar o yüzden -
İmmoya hata verdiriyor, kutup başı sökülmesi gerekiyor diye gördüm. -
kötü bir fikirmiş o zaman. teşekkürler cevaplar için. -
aküyü bitirebiliyor hatta açma kapama düğmesi olanlar bile elektriği kesmeyebiliyor -
6 aydır takılı bi problem olmadı -
3 yıldır takılı bir sorun olmadı, açma kapama düğmesi var, bir kaç gün aktif olmaz ise kendiliğinden kapanıyor. -
kullanılmadığında otomatik kapananlardan alın, diğer türlü aküyü bitiriyor. aynı araçta farklı markaların obd özellikleri farklı oluyor. açılıp kapanan obdleri kullanmakta mantıklı ancak telefon ya da multimedia cihazına sürekli bluetooth aktarımı istiyorsanız her seferinde açıp kapatmanız gerekir, eğer kapatmayı unutursanız aküye rahmet okutabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoe_ -- 16 Ocak 2018; 14:33:39 > -
Otomatik kapanan model için bildiğiniz bir link varmı acaba.
Guncel deneyimimi aktarayim. Bitiriyor. 1 senelik akum var. Cihaz da kucuk oldugu icin ve soket ters yerde oldugundan tak cikar yapmadim. Gecen gun anahtar kapilari bile acmadi :)
6 ay takılı kaldı bir sıkıntı yaşamadım. her gün arabayı kullanıyorum.
Ama 2-3 gün araç yatacaksa aküyü bitirir sanırım. -
Aküden enerji çektiği için 1-2 gün aracı çalıştırmadığınızda aracın biraz zor çalışmasından anlıyorsunuz.Sürekli bluetooth sinyali gönderiyor.Kendiğinden kapanma seçeneği koymamak gerçekten aptallık.İki hafta önce bir tane almıştım fakat bu özelliğinden dolayı iade ettim.Şimdi head up dısplay aldım.Kablolu olduğu için böyle bir sorunum kalmadı.
Araç kontağının acc modundan alınacak bir enerji ile küçük bir röle tetiklenir, bunun ile de obd cihazı çalıştırılır. Akü de bitmez yolda da kalınmaz.
Kısaca araç çalıştığı sürece cihaz çalışır, araç stop ettiğinde de kapanır.
-
neredeyse 10 yıldır takılı duruyor, akü bitirme durumu olmadı hiç
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bt sinyaline kurban ol. cebinde taşıdığın telefon ve baz istasyonları ona rahmet okutur.
|
6 aydır takılı bi problem olmadı
|
Benzer içerikler
- enjektör işemesi nedir
- golf 1.0 tsi kullanıcı yorumları
- 1.4 benzinli doblo kullanıcı yorumları
- eski tarihli lastik alınır mı
- benzinli araçlarda turbo olur mu
- 2024 en çok satan arabalar
- volvo xc90 elektrikli
- 2021 skoda superb
- zes şarj istasyonu fiyat
- lynk co fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X