Şimdi Ara

Laptopun saati geri kalıyor bunda da mı pil var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
16.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden geri kalıyor sizce pil varsa nerdedir nasıl değiştirilir.

• pıl yok ya ne pılı hıc duymadım..........
  • Niye geri kalıyo ki?
  • Laptopun saatini şimdiki saat yapıyorsun... daha sonra bakıyorsun saat değişmiş ileri veya geri gitmiş normal saate göre??
    o zaman saat ayarları yerinden saat dilimi yerinden istanbulu sec
  • quote:

Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo

Laptopun saatini şimdiki saat yapıyorsun... daha sonra bakıyorsun saat değişmiş ileri veya geri gitmiş normal saate göre??
    o zaman saat ayarları yerinden saat dilimi yerinden istanbulu sec

Zaten istanbul seçili onla alakası yok 1 2 saat geri kalma değil. 7 dk bi kaç gün sonra 10 12 dk böyle küsüratlı süreler.
  • ap
  • laptpğun evrimini tamamlamış boyutunu aşmış farklı zaman dilimi kullanıyo, saniylerei bizim saniyleremizden daha farklı

up işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim bilgisayarın saatide geri kalıyor..

Örneğin şuan saat 06.24..
  • internet saati kısmından saatin güncelleştirmesini aç
  • Laptop çağ atlamış..Haha..Geri kalır mı ya

Çok ilginç bir durum gerçekten..

Saat güncelleştirmesi olayına girersen çözülür gibi duruyor..

Hala inat ediyorsa vur kafasına iki kere
  • Saat e girdikten sonra internet saati ne tıkla..Ordan güncelle saatini ve üstteki kutucuğu işaretle..
  • Bağlandığım internet ağının çoğu portları kapalı olduğu için internetten güncelleme de yapmıyor.
  • İyi doğru cevabı yazan çıkmamış laptopunun biosunun pili bitmiş anakartta bulunuyor desktopdaki gibi

Örnek bir Motherboard pili

Laptopun saati geri kalıyor bunda da mı pil var?

• 2, 5 yıldır kullandığım bir dizüstü bilgisayar var yaklaşık 2 aydır saat geri kalıyor. Virüsmü yedim dedim acaba, format attım değişen birşey olmuyor saat ayarlarından, internet saati ayarları şimdi güncelleştiri ve sonrada time.windows.com 'a eşitle diyorum. Saat güncelleniyor ama laptopu kapayıp açtığımda saati geri kalmış buluyorum saati güncelle demesem tarih bile 3-4 gün öncede kalıyor.
    Ne yapmam gerekiyor. Makinem sadece 2 yıllık bir laptop.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atif

2, 5 yıldır kullandığım bir dizüstü bilgisayar var yaklaşık 2 aydır saat geri kalıyor. Virüsmü yedim dedim acaba, format attım değişen birşey olmuyor saat ayarlarından, internet saati ayarları şimdi güncelleştiri ve sonrada time.windows.com 'a eşitle diyorum. Saat güncelleniyor ama laptopu kapayıp açtığımda saati geri kalmış buluyorum saati güncelle demesem tarih bile 3-4 gün öncede kalıyor.
    Ne yapmam gerekiyor. Makinem sadece 2 yıllık bir laptop.

pili bitmiş işte
  • bir üst mesajda cevap vermişler Atif
  • Pil bitmişse sorun değil , değiştiririz 1 haftadır internette bağlandığımda bazen bağlantı zaman aşımına uğradı diyor wireles bağlantı kesilip geri geliyor çok sık olmaya başladı içime kurt düştü, sorun sadece pille ilgili olsunda başka birşey olmasın.
    Pili değiştirmeden kullanmak makinenin diğer donanımlarına zarar verir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif -- 27 Eylül 2009; 17:58:40 >
  • Laptopumun saati sürekli geri kaldığı gibi wireless internet bağlantım her yarım saat te ve çok sık aralıklarla sınırlı bağlantıya geçiyor, bağlantı zaman aşımına uğradı diyor modemi açıp kapıyorum bağlantı düzeliyor.
    Virüs bios amı bulaşmış acaba 3 gün önce format attım ne saat tam vaktine geldi nede sık sık sınırlı bağlantıya geçme problemi çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif -- 28 Eylül 2009; 21:13:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.