Şimdi Ara

aveadan istabulda olup gün içinde internet sıkıntısı yaşayan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hattı avea olup istanbulda yaşayıp gün içinde aveada benim gibi internete girememe sıkıntısı yaşayan varmı acaba.müşteri hizmetleri ile defalarca görüştüm malum müşteri hizmetleri benden daha cahil istinalar harici,yeni ayarlarla denedim tık yok,hattımı güncelediklerini söylediler tık yok,tele format attım tık yok,telefon değiştirdim aynı sorun devam ediyor.aksine diğer vodafone ve turkcelle aynı telefonda kesinlikle sıkıntı yok,tamam eyvallah en uygun fiyata tüm olanakları sunan operatör avea olabilir ama günümüz şartlarında internet için alınan paketleri biz tüketiciler kullanamadıktan sonra neye yarar orasıda tartışılır.daha enterasanı call centerlerin kesinlikle tekrar ediyorum istisnalar harici ama geneli kesinlikle bilgisiz,herşeye efendim demekle veya haklısınız demekle kanımca iş bitmiyor....bu yüzden kendi payıma ALLAHTAN 44 lük yok yok tarifesine girmemişim diyorum.birde bangır bangır reklam yaparlar az yakana geçin yüzde yüz müşteri memnuniyeti ifalan filan...

az evvel tekrar avea müşteri hizmetlerine bağlanıp sanırım istisna diye bahsettiklerim çerçevesi içinde kalan bir hanımefendinin verdiği bilgi dahilinde sadece istanbul değil marmara bölgesinde birkaç bölgede çalışma olduğunu ve düzeldiğine dair ellerine bir bilgi gelmediği ama ıphone ve android cihazlarla yapılan bağlantılarda bir sıkıntı olmadığı bilgisini aldım..bilgilerinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bll1975 -- 8 Şubat 2012; 18:33:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.