Şimdi Ara

Aveanın İnternet Hızı Berbat!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eywallah, avea kullananlar local bilgi verseler, o bölgede yaşayanlar geçmek konusunda sıkıntı yaşamazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda çift taşıyıcılı internet teknolojisi varsa hız çok değişiyor. Normalde bu özellik olmasa bile 21Mbps hız alınabilmesi lazım ama olmuyor. Yanyana yaptığım 3 adet testte Note 2 2.96 ile 3.92 arası değerler alırken Lumia 925 8.95 ile 19.72 arası değerler aldı. Bu kadar fark nasıl oluyor anlamadım. Sonuçta Note 2'de çift taşıyıcı yok ama teorikte 21Mbps alabiliyor.

Aveanın İnternet Hızı Berbat!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 3 Nisan 2014; 4:03:28 >

• Ilginc ve sacma bir durum, bende S3 var note 2 alacaktim vazgectim simdi. S4 şart oldu bu çift taşıyıcı yuzunden. Lumia 925 Android olaydı iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: erdaluzun

Ilginc ve sacma bir durum, bende S3 var note 2 alacaktim vazgectim simdi. S4 şart oldu bu çift taşıyıcı yuzunden. Lumia 925 Android olaydı iyiydi

Benim gibi androidden sıkılan biri için wp çok iyi geldi açıkçası. 8.1 güncellemesiyle mükemmel bir işletim sistemi olmuş ayrıca. Eksiği kalmadı resmen. Market de beklediğimden çok daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdaluzun

Hattımı aveaya taşıdım İstanbul Eyüp Alibeyköyde 1 Mbt hız bile alamıyorum. Aradım sorun var çözülene kadar yapacak birşey yok dediler. PRO1200 tarifemdeki 4GB interneti kullanamayacakmışım. Lanet olsun böyle operatöre!!!

Aveanın İnternet Hızı Berbat!!!

Az çekiyor ondandır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• atomcu kullanıcısına yanıt
    Dışarı balkona mi çıkacağız hocam :) benim evde 2.50 Mbps yi gördüm ben en çok işte ise değişiyor. 1 Mbps falan oluyor 0.20 Mbps aradım şikayet ettim turkcell de 8 Mbps den aşağıya inmiyor diye ama bölgeden bölgeye değişir dediler iyi dedim kapadım ne yapayım şimdi ben?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.