Şimdi Ara

Aveanın İnternet Hızı Berbat!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hattımı aveaya taşıdım İstanbul Eyüp Alibeyköyde 1 Mbt hız bile alamıyorum. Aradım sorun var çözülene kadar yapacak birşey yok dediler. PRO1200 tarifemdeki 4GB interneti kullanamayacakmışım. Lanet olsun böyle operatöre!!!

• yeni mi anladın :) :) :) simdi turkcell zamanı pahalı ama sonuna kadar hakediyor
  • cekmese anlasilirda. 3g de ne bicim hizmis oyle. avea ayip etmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: havsu

cekmese anlasilirda. 3g de ne bicim hizmis oyle. avea ayip etmis.
    türkcele geçecem sanırım full paket die bişey var ona geçmeyi düşünüyorum, internet yetmezse ek paket alırım sanırım

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/konusma/yillik-abonelik-kampanyasi-hepsi-birarada-full-paket?place=autocomplete&q=full%20pake

• Ben giresun bulancakta oturuyorum discovery ile 15mb i gördüm
  • Avea için adresimi degistiremem. Eger bu bok atmaksa atarım. Lokal olduğunu anlamana sevindim keza adresi yazmıştım zaten. Şikayetimin (senin dilinde bok atmam) lokal olduğunu anlamak zor olmasa gerek.
  • Bu da benim hızım avealıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drak44

Bu da benim hızım avealıyım
    Mükemmel kıskandım walla :)
  • quote:

Bide bunu videolu olarak gosterirse iz cok daha inandirici olur ki 30 lari gormek baya zor...sizin acinizdan kesin olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oskis -- 23 Mart 2014; 22:55:16 >
  • quote:

Yuh buna inanmamızı bekleme

• quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz315

quote:

Yuh buna inanmamızı bekleme

Alıntıları Göster
    Hız testlerini ekleyen arkadaşlardan ricam il, ilçe ve semt olarak bilgi verirse daha fazla yardımcı olurlar, ayrıca merak ettim 30 Mbps gören arkadaş hangi cihazla gördü gayet başarılı bir cihaz görünen o

• 2 mbit gectugini gorm3dim
  • Pardon ama H+ şebekesinde bile değilken o hızı nasıl gördünüz ? H 21 mbit'e kadar, H+ 43,2 mbit'e kadar destekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdaluzun

Avea için adresimi degistiremem. Eger bu bok atmaksa atarım. Lokal olduğunu anlamana sevindim keza adresi yazmıştım zaten. Şikayetimin (senin dilinde bok atmam) lokal olduğunu anlamak zor olmasa gerek.

Evet lokal olduğunu anladım, eksik olma. Hız ölçümü yapmadan almasaydın o zaman. Avea ne yapsın, tepene verici mi yerleştirsin.
  • genel anlamda ankarada berbart.
  • 755 ping degeri alıyorsanız bu sonuca şaşırmanız komiktir arkadaşlar. Sunucunun ıraklarda olduğuna işaret eder. Avea'ya gecmeden önce sunucuya yakın mısınız degil misiniz açıp sorun. Sonra gelip burada şikayet etmeniz yersiz oluyor.

Benim degerler de aşağıdaki gibi... idare etmekte. fiyat/performans iyi mi? evet. benim için konu kapanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdaluzun

Hız testlerini ekleyen arkadaşlardan ricam il, ilçe ve semt olarak bilgi verirse daha fazla yardımcı olurlar, ayrıca merak ettim 30 Mbps gören arkadaş hangi cihazla gördü gayet başarılı bir cihaz görünen o

Htc one ile gördüm.Malatyanın bir ilcesi.Orada kamu görevlisiyim.İlk gittiğimde avea nın 3g si yoktu.Başvuru yaptım gelip taktılar.İlçede avea kullanan yok gibi birşey.O yüzden yoğunlukta yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

Pardon ama H+ şebekesinde bile değilken o hızı nasıl gördünüz ? H 21 mbit'e kadar, H+ 43,2 mbit'e kadar destekler.

Onu bana değil avea ya sorun.
    Malatya merkezde de H+ olmadan 24 ü gördüğüm oldu.Ama çeperlerdeki mahallelerde ise çekimi çok kötü.

Dediğim gibi 31 i ilçede gördüm.O ilçede muhtemelen avea internet kullanan nadir kişilerden biriyim.O yüzden yoğunluktan eser yok.Onu bana değil avea ya sorun.
    Malatya merkezde de H+ olmadan 24 ü gördüğüm oldu.Ama çeperlerdeki mahallelerde ise çekimi çok kötü.

Dediğim gibi 31 i ilçede gördüm.O ilçede muhtemelen avea internet kullanan nadir kişilerden biriyim.O yüzden yoğunluktan eser yok.
    İlçe merkezinin dışında da avea çekimi diğer operatörlere göre vasat.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

Pardon ama H+ şebekesinde bile değilken o hızı nasıl gördünüz ? H 21 mbit'e kadar, H+ 43,2 mbit'e kadar destekler.

Onu bana değil avea ya sorun.

Dediğim gibi 31 i ilçede gördüm.O ilçede muhtemelen avea internet kullanan nadir kişilerden biriyim.O yüzden yoğunluktan eser yok.Onu bana değil avea ya sorun.

Dediğim gibi 31 i ilçede gördüm.O ilçede muhtemelen avea internet kullanan nadir kişilerden biriyim.O yüzden yoğunluktan eser yok.
    İlçe merkezinin dışında da avea çekimi diğer operatörlere göre vasat.

Alıntıları Göster
    Baz istasyonunu başına taktıranlar için sorun yok, tuzları kuru, takrıramayanlar almadan önce yoldan geçen birine gel bi test yapalım iyiyse bende alacam demliymiş demek ki. Buradan reklmaların yalan dolan olduğunu çıkarabiliriz. 15 yıllık mobil kullanıcı olarak ilk defa aveda denedim çok pişmanım ömrüm oldukça kesinlikle almam bir daha. Vodafonu arar oldum ama yide de Turkcell!!!

• Up yapalim bari benim konumu kapattilar bu konu var diye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.