Bildirim
Aveanın İnternet Hızı Berbat!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yeni mi anladın :) :) :) simdi turkcell zamanı pahalı ama sonuna kadar hakediyor -
cekmese anlasilirda. 3g de ne bicim hizmis oyle. avea ayip etmis. -
türkcele geçecem sanırım full paket die bişey var ona geçmeyi düşünüyorum, internet yetmezse ek paket alırım sanırımquote:
Orijinalden alıntı: havsu
cekmese anlasilirda. 3g de ne bicim hizmis oyle. avea ayip etmis.
http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/konusma/yillik-abonelik-kampanyasi-hepsi-birarada-full-paket?place=autocomplete&q=full%20pake
-
Ben giresun bulancakta oturuyorum discovery ile 15mb i gördüm -
Avea için adresimi degistiremem. Eger bu bok atmaksa atarım. Lokal olduğunu anlamana sevindim keza adresi yazmıştım zaten. Şikayetimin (senin dilinde bok atmam) lokal olduğunu anlamak zor olmasa gerek. -
-
-
-
-
-
2 mbit gectugini gorm3dim -
Pardon ama H+ şebekesinde bile değilken o hızı nasıl gördünüz ? H 21 mbit'e kadar, H+ 43,2 mbit'e kadar destekler. -
quote:
Orijinalden alıntı: erdaluzun
Avea için adresimi degistiremem. Eger bu bok atmaksa atarım. Lokal olduğunu anlamana sevindim keza adresi yazmıştım zaten. Şikayetimin (senin dilinde bok atmam) lokal olduğunu anlamak zor olmasa gerek.
Evet lokal olduğunu anladım, eksik olma. Hız ölçümü yapmadan almasaydın o zaman. Avea ne yapsın, tepene verici mi yerleştirsin. -
genel anlamda ankarada berbart. -
755 ping degeri alıyorsanız bu sonuca şaşırmanız komiktir arkadaşlar. Sunucunun ıraklarda olduğuna işaret eder. Avea'ya gecmeden önce sunucuya yakın mısınız degil misiniz açıp sorun. Sonra gelip burada şikayet etmeniz yersiz oluyor.
Benim degerler de aşağıdaki gibi... idare etmekte. fiyat/performans iyi mi? evet. benim için konu kapanır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: erdaluzun
Hız testlerini ekleyen arkadaşlardan ricam il, ilçe ve semt olarak bilgi verirse daha fazla yardımcı olurlar, ayrıca merak ettim 30 Mbps gören arkadaş hangi cihazla gördü gayet başarılı bir cihaz görünen o
Htc one ile gördüm.Malatyanın bir ilcesi.Orada kamu görevlisiyim.İlk gittiğimde avea nın 3g si yoktu.Başvuru yaptım gelip taktılar.İlçede avea kullanan yok gibi birşey.O yüzden yoğunlukta yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: alican09turk
Pardon ama H+ şebekesinde bile değilken o hızı nasıl gördünüz ? H 21 mbit'e kadar, H+ 43,2 mbit'e kadar destekler.
Onu bana değil avea ya sorun.
Malatya merkezde de H+ olmadan 24 ü gördüğüm oldu.Ama çeperlerdeki mahallelerde ise çekimi çok kötü.
Dediğim gibi 31 i ilçede gördüm.O ilçede muhtemelen avea internet kullanan nadir kişilerden biriyim.O yüzden yoğunluktan eser yok.Onu bana değil avea ya sorun.
Malatya merkezde de H+ olmadan 24 ü gördüğüm oldu.Ama çeperlerdeki mahallelerde ise çekimi çok kötü.
Dediğim gibi 31 i ilçede gördüm.O ilçede muhtemelen avea internet kullanan nadir kişilerden biriyim.O yüzden yoğunluktan eser yok.
İlçe merkezinin dışında da avea çekimi diğer operatörlere göre vasat.
-
Baz istasyonunu başına taktıranlar için sorun yok, tuzları kuru, takrıramayanlar almadan önce yoldan geçen birine gel bi test yapalım iyiyse bende alacam demliymiş demek ki. Buradan reklmaların yalan dolan olduğunu çıkarabiliriz. 15 yıllık mobil kullanıcı olarak ilk defa aveda denedim çok pişmanım ömrüm oldukça kesinlikle almam bir daha. Vodafonu arar oldum ama yide de Turkcell!!!quote:
Orijinalden alıntı: Drak44quote:
Orijinalden alıntı: alican09turk
Pardon ama H+ şebekesinde bile değilken o hızı nasıl gördünüz ? H 21 mbit'e kadar, H+ 43,2 mbit'e kadar destekler.
Onu bana değil avea ya sorun.
Dediğim gibi 31 i ilçede gördüm.O ilçede muhtemelen avea internet kullanan nadir kişilerden biriyim.O yüzden yoğunluktan eser yok.Onu bana değil avea ya sorun.
Dediğim gibi 31 i ilçede gördüm.O ilçede muhtemelen avea internet kullanan nadir kişilerden biriyim.O yüzden yoğunluktan eser yok.
İlçe merkezinin dışında da avea çekimi diğer operatörlere göre vasat.
Alıntıları Göster
-
Up yapalim bari benim konumu kapattilar bu konu var diye
Benzer içerikler
- 9230 nedir
- evrak mobil@turktelekom. com.tr
- türk telekom 5g açma
- türk telekom"a yeni geçtim sil süpür yok
- bimcell numara taşıma
- mobil imza nasıl alınır
- türk telekom internet çekmiyor
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- gizli numaradan arama
- vowifi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X