Türk.net'te sorguladığımda bu şekilde görünüyor; Kablonet hali hazırda kullandığım 20 mbit verebiliyor Superonline sorgulamasında "Adresinde Turkcell Superonline Fiber İnternet var." Olarak gözüktü ama kampanyalarında upload hızını göremedim. Daha doğrusu 50-100 seçeneği yok direkt aranmaya yönlendiriyor Telekomdan sorgulamaya çalıştım hata veriyor.. UPLOAD hızı 50Mbit hatta mümkünse 100Mbit hıza ihtiyacım var. Altyapı neyse o mudur? Yoksa farklı firmalardan farklı bir çözüm çıkabilir mi bilgili bir arkadaş yönlendirirse sevinirim |
Upload hızı yüksek internet
-
-
superonline upload hızlari altta var
https://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/fiberin-yildizi-kampanyasi
ayrica gunluk 100mbit upload turbo var, 24 saatlik artiyor, surekli 50'de idare ediyor.
-
** 200 Mbps / 500 Mbps / 1000 Mbps hızlardan adresteki mevcut altyapının hızı desteklemesi durumunda yararlanılır.
ibaresi var altta Fiber var diyor adresimde sorguladığımda da bu ultra fiber mi giga fiber mi ne oluyor acaba
-
oraya bakmayın benim upload şuan 60 mbps
-
Peki evde kablonetin interneti varken 2. bir hat olarak çekilip kullanılabiliyor mu biliyor musunuz?
-
şuan bende 2 tane fiber çekili durum da
evet alabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 27 Ağustos 2024; 17:35:14 > -
Online'da 2 ay bedava kampanyası var ondan faydalanayım dedim adresimi girip ilerle dediğimde
"Seçtiğiniz adreste bulunan alt yapımızı detaylı kontrol edebilmemiz için “Sizi Aramamızı İster misiniz? “ bölümünden iletişim bilgilerinizi bırakmanızı rica ederiz. En kısa sürede sizi arayacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz."
Uyarısı veriyor. Bilgilerimi girip kendimi arattırıyorum müşteri temsilcisi altyapınız uygun diyor ama 2 ay ücretsizi sağlayamayız online'dan ilerleyin diyor. Ama ilerlenmiyor?
edit: araştırınca benzer sorun yaşayanları gördüm fake atıyorlar demek ki 2 ay ücretsiz ayağına
www.sikayetvar.comSuperonline Fiber İnternet Online Başvuru Hatasıhttps://www.sikayetvar.com/superonline/superonline-fiber-internet-online-basvuru-hatasiwww.sikayetvar.comSuperonline Altyapı Bulunan Binada Fiber Başvurusu Yapılamıyorhttps://www.sikayetvar.com/superonline/superonline-altyapi-bulunan-binada-fiber-basvurusu-yapilamiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuaL -- 29 Ağustos 2024; 23:56:38 >
-
Bu konuyu tuketici.btk.gov.tr üzerinden iletin lütfen hocam
-
Şikayetvar üzerinden girizgah yaptım meseleye btk üzerinden de bildirim yaparım gidişata göre.
Açıkcası ilgili gibiler ama bilgisizler izlenimi veriyorlar. Sürekli arandım çünkü ama icraat var mı henüz yok :)
www.sikayetvar.comSuperonline Fiber Ücretsiz 2 Ay Kampanyasıhttps://www.sikayetvar.com/superonline/superonline-fiber-ucretsiz-2-ay-kampanyasiedit: btk şikayeti de oluşturdum varsa bir foyası çıksın ortaya yoksa da sağlasın taahhüt ettiği kampanya şartlarını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuaL -- 30 Ağustos 2024; 12:58:49 > -
Gelecek olan cevabı da paylaşın lütfen hocam konuda.
-
size hizmet verdiğimiz her konuda memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Turkcell Superonline olarak hedefimiz, size en iyi hizmeti sunabilmektir. Online’a özel kampanyalara müşteri hizmetleri aracılığı ile katılım sağlanamamaktadır. Sistemlerimizde genel bir arıza bulunmamaktadır. Talebinize istinaden adres bilgilerinizi sistemlerimizde kontrol ettik. Bölgenizde fiber altyapı hizmetimiz bulunmaktadır. Yapılan incelemede, daire numaranızda bulunan portun dolu olduğu tespit edilmiştir. Başvurunuzu 3,5,6,12,13,14,15,17,25,28,32,33,39,40,41,44,45,46,47,48,49 numaralı daireler üzerinden yeniden denemenizi rica ederiz. İlgili daireler üzerinden de başvuru yaparken hata almanız halinde güncel ekran görüntülerinizi tekrar bize iletebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Bu cevap geldi farklı daireyi seçip başvuruyu yapabildim sorunsuz, gidip seçtiğim daireye kurmazlarsa halloldu gibi
En başından beri evimde bir internet hattı mevcut ek olarak çekilecek bu diyorum, biraz kafası çalışan bir personel istihdam etseler bu kadar uğraş olmazdı..
-
Hocam o değil de başkasının dairesi adına abonelik alınca bu kez o dairede olanlar abonelik almaya çalıştığında dolu şeklinde hata alacaklar. Yani size bir yol gösterilmiş ama aslında gösterilen yol yanlış bir yol yani. Bu sorunu düzeltmenin yolları var esasen ama kolaya kaçılmış hocam işletmeci tarafından.
-
Çok fazla boş var muhtemelen hiç internet kullanmayanlar olacaktır bunlar içinden talep eden olursa onları da bir diğer boş porta yönlendirerek devam edecekler :)
Kurulum için aradılar başka daireyi seçtirttiler gidip oraya kurmayın sakın dedim o hiç önemli değil dediler bakalım
Sıfırdan dışardan daire içine kablo mu çekilecek yoksa daire içindeki merkezi üstünden çoğaltıp halledebilecekler mi onu merak ediyorum
-
Anladım, bizleri de bilgilendirirsiniz hocam
-
@smart0201 senin merkezi sistem mi hocam, nasıl çektiler 2. hattı?
-
FTTH kutusundan bir hat daha çekiyorlar hocam. Mesela benim FTTH kutusu binanın içinde değil, dış duvarın üstünde. Kutudaki kapasite ölçüsünde ikinci bir hat için başvursam alabilirim.
-
müstakil bina istersem 6 tane daha çektirim
-
Mevcut bağlantı daire içindeki anten kablosundan kırmadan dökmeden çok pratik yapıldı harika bir sistem
Şimdi hem bina içinde dolanacak hem daire içinde kırma dökme olacak mı tereddütüne düştüm, bakalım yarın göreceğiz :)
-
Hocam benim dış kapıdan giriyor, doğalgaz borusuna plastik kelepce ile tutarak daireye kadar geliyor. Daire kapısının üzerinde matkap ile delik acıp oradan iceri almıstık. Yani prizden gelmiyor benim açıkcası.
https://forum.donanimhaber.com/lande-ziglat-serisi-kullanicilari-wifi-kutusu--152002729
Burada fotoğraf eklemiştim benim internet hattını. Daire kapısından girip bu fotoğraftaki gibi sonlanıyor.
-
Yeni bir hat çekerek hallettiler biraz önce. Öncesinde bir şey dememelerine rağmen apartmandaki merkezlerinden daireye 400TL fiber kablo çekim ücreti istediler pek bi anlam veremedim
kampanya şartlarında "Turkcell Superonline yeni fiber müşterileri için kurulum hizmeti bedeli olan tüm vergiler dahil 2000 TL, aktivasyon bedeli olan tüm vergiler dahil 600 TL taahhüt kapsamında alınmayacaktır. Kampanya İptal Bedeline dahildir." yazıyor. Henüz ödemedim şikayet kaydı oluşturdum
Benzer içerikler
- superonline wifi 6 modem
- pppoe kullanıcı adı ve şifresi öğrenme
- superonline discord
- superonline dns çalışmıyor
- onnet nedir
- mobil veri çekmiyor
- statik ip
- turkcell abone sayısı
- internetim çok yavaş
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X