Şimdi Ara

Avec USB 800 DPI Markalı Mouse ve JWIN USB-8601 TİTREŞİMLİ GAMEPAD Sorunları | ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknosa'dan bir mouse aldım. Markası AVEC USB 800 DPI . Fakat bilgisayarım bunu tanımıyor. Ne yapmalıyım?

Avec USB 800 DPI Markalı Mouse ve JWIN USB-8601 TİTREŞİMLİ GAMEPAD Sorunları | ACİL YARDIM

Yine Teknosadan JWIN USB-8601 TİTREŞİMLİ GAMEPAD aldım fakat sürekli yukarı doğru çekiyor kol. Yani Peste maç yaparken adamlar yukarı doğru gidiyor arada ben yönlendirmediğim halde. Diğer Gamepad'de bu sorun yoktu ne yapmalıyım?

• ilgi lütfen acil!
  • tanımıyor derken? yüklemiyor mu görmüyor mu?

gamepad e gelicek olursak uğraşmayın diğerinde sorun yoksa pc den veya oyundan değildir garantiye yollayın yada değişim yapsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

tanımıyor derken? yüklemiyor mu görmüyor mu?

gamepad e gelicek olursak uğraşmayın diğerinde sorun yoksa pc den veya oyundan değildir garantiye yollayın yada değişim yapsınlar

mouse u takıyorum kullanım kılavuzunda otomatik tanır diyor. tuşlar çalışıyor fakat alttaki lazter yanmadığı için hareket ettiremiyorum. donanımlar arasında görünüyor yoksa.
  • yok mu yardım eden?
  • UPdullah!
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.