Yahu bazı ikonlar açılmıyor açılanlar yeşermeye başladı noluyor yaa
kuramıyorum nasıl kurulacak bitane rar dosyası ve içindekileri desklete attım add dediğimde görünmüyor
Azcık bılgımle yardımcı olmaya calısayım.. tenzen ozellıkler kısmını acıp appreance kısmının en altında normal wındowsu secıyorsun bırde hemen altında effects olması lazım ondada bos sec yazılı olanları kullanma uygula de bakalım aynı hataları alıcakmısın..?
Maalesef düzelmedi
Ayrıca bazı fontlar acılmıyor nedendir? yani yazmıyor görmüyor fontları avedesk arial acıyor otomatikman
quote:
Orijinalden alıntı: TenZen_18
Ayrıca bazı fontlar acılmıyor nedendir? yani yazmıyor görmüyor fontları avedesk arial acıyor otomatikman
Font'u seçtikten sonra Avedesk'i kapatıp açmayı dene.. Bende böyle yapınca düzeliyo.. Diğer hatalar için birşey diyemiycem malesef. Bence sen Avedesk'i yeniden indir. Birde öyle dene.
bazen benımde gozukmuyor ama label sekmesınden yukseklık vs ayarlarını dusurdunmu cıkıyor ortaya oyle bırsey olmasın..
hepsini denedim bi kapa ac yapayım bakayım
Furkan msnden yardımcı oldu sağolsun aynı yeşerme renk kaybı sorununu yaşayanlar için söyleyeyim çözüm için advanced kısmındaki colorize sekmesinin seçili olmaması gerekir cümle devrik oldu gibi ama oldu coh da güzel oldu
yeni arkadaşlar için yukarı
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan*
yeni arkadaşlar için yukarı
Teşekkürler...
güzel yapmışsın.Sağol
Güzel rehber, emeği geçenlerin ellerine sağlık.
Rehber için teşekkürler.
Masaüstünü göster diyince ikonlar yok oluyor bi daha gelmiyor.W7 ultimate 32bit
quote:
Orijinalden alıntı: Yve Masaüstünü göster diyince ikonlar yok oluyor bi daha gelmiyor.W7 ultimate 32bit
winkey+d kullanmak yerine winkey+m kullanmayı deneyin
quote:
Orijinalden alıntı: Furkán
quote:
Orijinalden alıntı: Yve Masaüstünü göster diyince ikonlar yok oluyor bi daha gelmiyor.W7 ultimate 32bit
winkey+d kullanmak yerine winkey+m kullanmayı deneyin
Düzelltim sorunu 1.4 sürümünü yükleyerek.
bu program ile klasörlerin görünen boyutunu arttırabiliyormuyuz acaba ? klasörlerime resim eklentisi yaptım photoshop ile ama çok küçük ikonlar.hiç birşey belli olöuuyor.büyültmem gereklide..
arkadaşlar avedesk'i başlatıyorum görev yöneticisinde bu şekilde var. Program çalışmıyor ve hata veriyor.