Şimdi Ara

AVEDON+7 ile ilgili yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar be bu forumda biforst itemlerinin silindiğini duymuştum. Fakat bi kişide avedon+7 var ve ytl yle anlaştım. Pazar günü alcam. O kişiye seninki neden silinmedi dedim. Dupe olmadığını kendi bastığını ve 6 aydır da kendinde olduğunu hiç bi şey olmadığını söyledi. Napim alcam galiba ama elinde hell braker+7 de var avedona guveni mi,, avedonu çok istiyorum. Lütfen bilgili arkadaşlardan avedon+7 hakkında özellikle güvenirliği hakkında yorum bekliyom. Silinse ondada silinmezmiydi. Ama itemi kilitlemiş şu an kilitli durumda. Napim alimi avedonu.

• dupe olmasa bile hepsi silindi kandırıyor adam seni
  • Silindi hepsi hocam nasıl onda olabilir ki
  • Ben 32 yaşındayım bunu biliyor. Alim yüz yüze olacak. Elimde duruyor diyor. Eğer gerçekten elinde duruyorsa ve bana verirse parayı o zaman odicem. Ve bu şartlara tamam diyor. Karşımdakıde evli ve 30 yaşında. Yanında wp+1 ve we+1 lede anlaştık bunların hepsini alınca ödeme yapıcağımı biliyor. Silindiyse elinde olmaması gerekir. Yani diyelim elinde var ve bana verdikten sonra problem çıkarmı. Zaten elinde yoksa almıcagıma ve ödeme yapmıcagıma göre problem olmaz. Benim tereddütüm elinde var ve bana verdikten bir kaç gün sonra gidermi. Hepsi silinirken bu adamın bi şekilde saklama şansı var mı???????
  • arkadasım ya yeni cıkarmıstır yanı bılfords ıtemlerı sılındıkten sonra yapmıs olabılır ama 6 aydan berı bende demesı su anlama gelıyor bılfords ıtemlerı sılınecegı zaman bazı kısıler bılfords ıtemlerını kendıne veya baskasına posta yapmıslar cok ılgınctır ama postalarda bulunun bılfords ıtemlerı sılınmedı ustunde ve ınde olanlar sılındı buyuk ıhtımal o sekılde kalmıs olabılır ama ıyı ıtemdır zamanında kullandıgım sılah tavsıye ederım
  • ne kadar parya alcanki avedonu?
  • avedon+7,wp+1,we+1,str12 takı set hepsine 600ytl vercem.
    Bu arada bı arkadaş letterda saklamıştır diyor eger oyleyse şu an elıne alınca silinmezmi. yanı bana verdıkten sonra gıdermi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.