Şimdi Ara

Avencast 'stopped working' hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu yükledim, açınca stopped working hatası verdi, 1.02 versionunu ykledim yine aynı hatayı verdi, daha önce kuruşumda başka bi hata veriodu onu 1.02 yükleyerek çözmüştüm şimdi işe yaramadı... Windows 7 yüklü bu yüzden olabilir mi?

administrator olarak açmayı denedim compability'den service pack 3 falan filan denedim hepsini hep aynı hatayı verdi, bunu nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FenrirG -- 23 Ağustos 2010; 21:14:07 >

• up
  • up???
  • hiç öyle bir hata almadım; w7 olabilir
  • Tamam sağol, bu oyunu da w7 yüzünden oynayamadığım oyunlar listesine ekliyorum
  • küçü bi ilerleme oldu oyunda, nasıl yaptım bilmiyorum ama artık açtığım an vermiyo hatayı :D ekranın altında clockstone yazısı cikio loading gibi bisi, bi süre sonra kapanıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenrirG

küçü bi ilerleme oldu oyunda, nasıl yaptım bilmiyorum ama artık açtığım an vermiyo hatayı :D ekranın altında clockstone yazısı cikio loading gibi bisi, bi süre sonra kapanıyo

Oynayabiliyormusun?
    w7'ye geçmeyi düşünüyordum PC'yi yenileyince böyle eski oyunları açmam sorunu çok oluyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır eskiden açar açmaz kapanıyodu şimdi oyunu yüklemeye çalışırken kapanıyo, tek değişen şey bu oldu
  • W7'nin Uyumluluk modu gibi birşeyleri yokmu? Arkadaş hiç W7'ye elimi bile sürmedim yardımcı da olamıyorum.
  • XP service pack 2-3 gibi uyumluluk modları var ama hiçbişi değişmedi, neyse artık zaten vazgeçtim, mass effect oynuyorum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FenrirG -- 5 Eylül 2010; 23:26:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenrirG

XP service pack 2-3 gibi uyumluluk modları var ama hiçbişi değişmedi, neyse artık zaten vazgeçtim, mass effect oynuyorum şimdi

Birazdan kurucam oyunu ben; bakalım SP3 yükledim açıçak mı.
  •  Avencast 'stopped working' hatası

Avencast 'stopped working' hatası

taze taze yükledim çalışıyor mis.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.