Şimdi Ara

Avengers: Endgame adım adım rekora gidiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İşte eleştiri böyle yapılır. Çöp işin dibi artık bir işe yarayan, veremeyen şey demek. Belli bir kültüre çok fazla şey okuyup, izleyerek erişen kişi çocuk olmadığını iddaa edip böyle çocuksu yorum yapmamalı bence. Alt metin, felsefe, efekt, oyunculuk vs ilkinin, ikincisinin vs.sinin tadını vermemiş olabilir ya da mesela hiç tarzınız da olmayabilir. Bu çöp mü demek oluyor ? Harry Potter ile ilgili aynen düşüncelerimi söylemişsiniz. Çocuk serisi değildir. Genç ve çocuklar daha çok tercih ettiği için öyle görülmüştür. Matrix, Lotr de genelleme yapabileceğimiz gibi seri filmlerinde olduğu gibi hep bir öncesini aratacak seviyede düşüş yakalamıştır vs vs.
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    "Arkadaşlar aranızda Ülker Çikolatalı Gofret sevmeyen var mı?"

reklamı çekilse şurda; sırf çıkıntılık olsun diye ben diye bağıracak pekçok üye tanıdıktan sonra değişik insanları kendi haline bırakmaya karar verdim, hiç uğraşma sende öyle yap arkadaşım. Çünkü muhteremlerin bakış açısı ile Bülent Ersoy, Taylor Swift'den güzeldir. Böyle vatandaşla orta yol bulunur mu, bulunmaz.
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Sana katılıyorum. Avatar'ın bu parayı kazanması sadece 3D merakından oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Avatar görsel olarak muazzam bir film fakat "kötü tarafta olan adam, casusluk amaçlı diğer tarafa sızar ve oradaki ablaya aşık olur" teması çok klişeydi ne yazık ki.
    Son samuray'ın uzayda geçeni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • al-ozaria kullanıcısına yanıt
    İşte bir yere kadar dayanıyor insan hocam :D Bazen yazası geliyor bir şeyler haha :D
  • Amaannn...
  • Avatar orjinal bir film, bu ise çizgi roman filmi. Avatarı ancak gişe hasılatında geçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Film zevkleri bir yana da, Avatar'a kötü diyenler nasıl kötü diyor anlamak güç. Senaryoysa senaryo, görsel efektse efekt, yaratıcılıksa yaratıcılık, dramsa dram, hemen hemen her şey vardı filmde. Hani Endgame daha iyiydi dersiniz sıkıntı yok da, Avatar leş, berbat, 5 para etmez, yarısında kapattım çöp, falan abartmayın, kendinizi daha da düşürmeyin.
    Aynı şekilde düşünüyorum, Bir filmi övmek için her fırsatta bu filmi gömenleri anlamak güç, Tamam içinde klişe olabilecek şeyler var ama hangi filmde yok yani düşündüğümüzde izlediğimiz her yapımda bir sorun bulabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.