Şimdi Ara

Avengers: Endgame, Türkiye'de 2 milyon seyirciye ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm dünyada gişe rekorlarını altüst eden Avengers: Endgame, Türkiye'de de büyük ilgi görmeye devam ediyor. İlk hafta sonunda beklentilerin üzerinde bir performans gösteren dev film, ikinci haftasında da gişede liderliğini sürdürdü ve sadece 11 günde 2 milyon seyirci sayısına ulaşmayı başardı.

Açıklanan verilere göre Endgame, Türkiye'deki ikinci hafta sonu itibarıyla toplamda 2.116.582 seyirci tarafından izlendi. İki milyon seyirci barajını aşabilen beşinci film olan Endgame, ayrıca Avengers: Infinity War'un gişe macerası boyunca ulaştığı toplam seyirci sayısını da sadece 11 günde geride bırakmayı başardı.

Ayrıca Bkz.Avengers: Endgame gişede 2,2 milyar dolara ulaştı: Titanic'i geride bıraktı
    Avengers: Endgame ilk hafta sonunda Türkiye'de 966 bin seyirciye ulaşarak en iyi yabancı film açılış rekorunu kırmıştı. Ayrıca Recep İvedik 5'i geride bırakarak Perşembe günü vizyona giren filmler arasında en çok izleyiciye ulaşan film olmayı da başarmıştı.

2015 yılında vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 7, toplam 2.961.089 seyirci rakamıyla Türkiye gişe tarihinin en başarılı yabancı filmi konumunda bulunuyor. Avengers: Endgame'in Hızlı ve Öfkeli 7'nin rekorunu kırma ihtimali var ancak bu olasılığın çok da yüksek olmadığı söylenebilir.

12 günde Titanic'i geride bıraktı

İkinci hafta sonu itibarıyla dünya genelinde toplam 2,2 milyar dolar hasılata ulaşan Avengers: Endgame, sadece 12 günde Titanic'i geride bırakmayı başardı. Endgame'in şu anda Avatar ile arasındaki fark sadece 550 milyon dolar. Tam 10 yıldır gişenin kralı olan Avatar, liderlik koltuğunu önümüzdeki haftalarda çok büyük bir ihtimalle Avengers: Endgame'e bırakacak.

İlk hafta sonunda 1,2 milyar dolarlık hasılat elde eden Avengers: Endgame, tam 560 milyon dolarlık farkla tarihin en hızlı açılışına imza atmıştı. İki haftadır vizyonda olan Endgame, gişede çok uzun bir süre kırılamayacak olan onlarca farklı rekoru şimdiden eline geçirmiş durumda. 

• Bence iyi bir pazarlama ve internetten gazlama stratejisi. Bir kere bu serinin son filmini bilmek için serinin önceki filmlerini de izlemek gerek ama önceki filmler bu kadar bir rekora ulaşmadı ise bu fazla seyirci nereden çıktı? Ayrıca bu çizgi roman karakterlerini bu seyircinin kaçı okudu ve biliyor ki? Gidenlerin yarısından çoğunun polüler bir şeyin peşinde sinemaya akın eden boş izleyici kitlesi olduğunu düşünüyorum. Titanik'e bilinçli ve filmin kaliteli ve güzel olduğunu bilen bir kitle gitti, kulaktan kulağa duyarak giden çok oldu. Bunda ise rekor kıran bir film olarak vizyona sokuldu, ama kimse ne olduğunu ve ortada ne döndüğünü bilmeden gidiyor bana göre.
    moda.net
  • Filmden hiç zevk almadım. Hulk ne olmuş öyle Allah aşkına.

• Bence iyi bir pazarlama ve internetten gazlama stratejisi. Bir kere bu serinin son filmini bilmek için serinin önceki filmlerini de izlemek gerek ama önceki filmler bu kadar bir rekora ulaşmadı ise bu fazla seyirci nereden çıktı? Ayrıca bu çizgi roman karakterlerini bu seyircinin kaçı okudu ve biliyor ki? Gidenlerin yarısından çoğunun polüler bir şeyin peşinde sinemaya akın eden boş izleyici kitlesi olduğunu düşünüyorum. Titanik'e bilinçli ve filmin kaliteli ve güzel olduğunu bilen bir kitle gitti, kulaktan kulağa duyarak giden çok oldu. Bunda ise rekor kıran bir film olarak vizyona sokuldu, ama kimse ne olduğunu ve ortada ne döndüğünü bilmeden gidiyor bana göre.
    moda.net

• Avengers değil iron man ve captain america filmi idi. Birçok karakter sadece vardı görüntü olarak. Hulk bir kere bile savaşmadı sadece komedi için vardı, thor inanılmaz zayıf gösterildi resmen ragnorak hiç olmamış gibi. captain marvel da bir geldi tekrar gitti filmin %90 ın da yoktu o zaman niye tanıttın karakteri, hele dr. strange e tam bir çocuk muamelesi yaptılar kenarda suda oynattılar. Sırf popüler olduklarından film hep sokak heroları ile döndü.(kötü bir şey olarak söylemiyorum sadece dr. strange, captain marvel, thor, scarlet witch ile karşılaştırıldığında oldukça zayıf olduklarından bu ifadeyi kullanıyorum.)

• Reklamlarla şişirilen koca bir balon oldu. Hiç beklediğim tadı alamadım. Son sahneler hariç serinin en kötü filmi olmuş diyebilirim.

• sıkıcı, yalan yok,iki defa uyukladım. paranıza yazık.

• popüler kültür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en çok izlenen film olacağı kesin hızlı ve öfkeliyi geçer
  • Asla Titanic'in yerini tutamaz. Titanic tek bir filmle ve bu kadar yaygın bir medya desteği olmadan o başarıyı elde etti. Kızkardeşim izlemiş bana tavsiye etti. Ben izledim başkasına diye devam eden bir başarı öyküsüdür.

• Popüler kültürsüzlük, saman alevi zevki, göz boyama, kahramanı olmayanların sanal kahramanları, para harcatma becerisi, işte Hollywood.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Cocuklugumda cizgi romanlarinda surekli takip ederdim oncelikle ifade etmek isterim.

Simdi sacmalidigin seylere bakalim : Bos izleyiciymis! ...

Sonunu bence diye bitirmissin de olmamis "sencen" ....

Iyi pazarlama ve gazlama her film icin yapilmasi gerekir... Bu isin kurali budur ... Serinin diger filmlerini seyretmek suan icin mumkundur o da DVD VCD TV lerden Google Movies Netflix vs ... pekala secenekleri coktur. Bir yargiya varacaksan cokbilmis sen bu detaylari da bilirsin ...

Bos izleyici oldugunu dusunenlerin ASIL bos olduklarini dusunmekten ote bilhassa senin bos gereksiz biri oldugunu ispatladim.

Birsey iyi ise zaten kulaktan kulaga yayilir ...

Senin gibi SIG yuzeysel birisin hayal kirikligi ugramis anlasilan . Senin gibi dusunen suan itibariyle 20 kusur kisi de varmis. Umarim artar seni like layanlar .

Turkiye'de Recep Ivedik serilerini izleyenler mi tepki gosteriyor yoksa ? ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    fanboys.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 9 Mayıs 2019; 11:0:28 >
    Hayati siyah beyaz degildir. Tonlari vardir bir de baska renkler ve o renklerin de tonlari vardir.

Yani fan filan degilim .

Sen hic fan gormemissindir kendilerine kahramanlarin kostumlerine davranislarina kadar nice seyler yapanlar var iste onlara fan denilebilir.

Yildiz Savaslarindaki bazi fanlar var misal : JEda Dinine gecenler vardir . Saka degil ciddiyim. Bazi ulkelerde kabul bile gormustur.

Fanlik iste boyle birseydir. Kaptirmadir ...

Benimki kaptirma degildi sadece keyif eglence odakli vakit olurme idi zamanlamasi da ona gore planlamis bir detaydi.

Ama sendeki ve senin gibilerde baska sorunlar sezmekteyim usulen kesin tani icin bir uzmana gorunmeniz gerek ama ciddi birsey cikmayabilir de ama birseyler vardirdir kanimca .

Ifade ozgurlugu filan hic alakasi yoktur....
    despot.net

Birseyler sende ters gibi ozele gelsene
  • Hiçbir filmi izlemeyip son filmi izleyerek orada burada hikaye atanlar sayesinde kazanıyorlar. Herkes gidiyor ve onlar da gidip hikaye atmalılar. Film umurlarında bile değil :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ikile.org

Onden buyur ...
  • Yabancı film için büyük başarı.
  • Algorithmus kullanıcısına yanıt
    Ekonomik krizdeki bir Turkiye icin ayrica buyuk bir basari ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.