< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 19 Kasım 2018; 19:44:21 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 19 Kasım 2018; 19:44:21 > |
|
Ne zaman dc ile marveli kapıştırmayı bırakacaksınız.
Ha illa karşılaştıracaksanız dc nin batman ı tek geçer hepsine. |
Bu reaksiyon videoları yapanlara da ayrı bir gıcık oluyorum. Ben de mi bir sorun var bilmiyorum ama hiç tek başıma izlerken 'vay, uuuu' dediğim, bağırdığım fragman film olmadı. İzleyip iyi olmuş, kötü olmuş diye düşünüyoruz işte. Abartı abartı hareketler. Captain çıkıyor şaşırıyor Avengers filmi kim çıkacak. Sanki Batman gözükmüş gibi şaşırıp, bağırmalar.
|
Arkadaşlar çok büyük beklentiye girmeyin. Kontrat problemi olmayan adamları gösterirler. 67 tane karakter falan hikaye. Öyle bir imkanları olsa Civil War'ı Civil War gibi yaparlardı, mahalle kavgası gibi değil.
|
|
Boş yapma ya adamlar senin 20-30 liranla zengin olmuyorlar ya da fakirleşmiyorlar.
Burada herkesin hayattan zevk aldığı şeyler vardır sen başka şeyle mutlu olursun ben bu tür yapımları izleyerek mutlu olurum. |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E5D0A4D -- 14 Şubat 2014; 18:47:41 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|