Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.173
Cevap
44
Favori
320.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O Green Lantern olayında çeviri hatası yapmışım.
  • 45 dakika dayanabildim
    Aslında çok mantikli bir hikaye olmuş.Film anlaşma sayılarına ve sıralamalarına bakarsak baya altyapı buna gore hazırlanmış.resmi aciklamalari Bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 14 Ocak 2015; 21:00:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Bu arada diğer Avengers üyeleri için spoiler içeriyor ona göre oku.

http://www.latino-review.com/news/marvelous-da7e-78-the-fates-of-cap-thor-and-spidey

Açsam mı açmasam mı bilemedim

Ben açtım. Tavsiyem açma. Direkt film sonlarından spoilerlar var. Gerçi bu adamın kaynağı nedir ? Totosu değil inş. @Batman

Yapma be10 dakikadır patlamamak için dişimi sıkıyorum ama kaliteli birsey ise değer...

Direkt yazmış şu karakter şöyle bu karakter böyle olacak diye. Ama dediğim gibi kaynak nedir bilmiyorum. Gerçi @Batman paylaştıysa doğrudur da iddialar ciddi.

Batman dediyse ciddiye almayın. Haberleri fake çıkmaya başladı son zamanlarda

İyi linç etmedi o kadar kişi.

• Keşke en başta anlaşsalardı ne güzel olurdu

Avengers: Infinity War l 27.04.2018

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 14 Ocak 2015; 21:09:09 >
  • quote:

Keşke en başta anlaşsalardı ne güzel olurdu

Her şeyin iyi yanından bakmak lazım.Eğer ilk filmlerde Spider-Man olsaydı yeni taninan karterler bu kadar parlayamayabilirdi.görünüşe gore Phase 4 içinde büyük bir yeri olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 14 Ocak 2015; 21:14:32 >

• Bana turkce kaynak atabilirmisiniz pm den

• Eee simdi spideri yine ayni kisimi oynicak yoksa?

• Daha kaliteli bir türkçe kaynak cikmadi.

Olursa yeni bir oyuncu oynayacakmis

• İngilizceeen turkceye cevirip atarmisiniz yada bana ozet olarak yazsaniz ingilicem cok iyi degil su garibana yardim pls

• quote:

Orijinalden alıntı: merto16

İngilizceeen turkceye cevirip atarmisiniz yada bana ozet olarak yazsaniz ingilicem cok iyi degil su garibana yardim pls

Kaptan Amerika Cıvıl War sonunda Hakk ın rahmetine kavusacak.Thor Ragnarok sonunda uzayda hapis kalacak.Iron Kan bilinmeyen bir nedenle o da ortalarda olmayacak.Avengers IW Part I de Spider-Man in önderliğinde yeni bir Avengers Kurulacak ve son filmde eski avengers üyeleri ile (Cap bile) tekrar birlik kurulacak

• Sagolasin kardes

• Shadow in the Dark kullanıcısına yanıt
    Bunu neye dayanarak kesin olarak açıklayabiliyorsun ki Film konusunda hiçbir şey belli değilken üstelik. Eğer çizgiromana göre konuşuyorsan filmlerin çizgi romandan farklı ilerlediklerini belirtmek isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Bunu neye dayanarak kesin olarak açıklayabiliyorsun ki Film konusunda hiçbir şey belli değilken üstelik. Eğer çizgiromana göre konuşuyorsan filmlerin çizgi romandan farklı ilerlediklerini belirtmek isterim

@Wakara nin Marvel daki temizlikci kuzeni söyledi sonra da Joss aradı.planları bir bir açıkladı.

Mesajları ayrıntılı incelemenizi öneririm.Ben arkadaşın İngilizcesi olmadigi için bugün çıkan haberleri cevirdim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

@Wakara nin Marvel daki temizlikci kuzeni söyledi sonra da Joss aradı.planları bir bir açıkladı.

Mesajları ayrıntılı incelemenizi öneririm.Ben arkadaşın İngilizcesi olmadigi için bugün çıkan haberleri cevirdim

Amcası değil miydi yahu komple bütün aile mi girmiş işe.

• Babasının torpiliyle girdi herhalde.İlk günden Kevin Feige ile kanka olmuslar

• Shadow in the Dark kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfaları sonradan okudum. Özür dilerim Şimdilik bütün bunlar teoriden ibaret yani. Resmi açıklamaları beklemedeyiz diyelim o zaman

• Sorun yok.Dediginiz gibi her şey teori ama dediğim gibi her şeyin yerine oturduğu bir teori.

• quote:

SPIDERMAN HAYIRLI UĞURLU OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS-Obergruppenführer -- 14 Ocak 2015; 22:54:48 >
  • Daha Avengers: Age of Ultron hakkında kimse birşey bilemezken hakkında sadece isminin belli olduğu bur film hakkında bırakın kesin konuşmayı teori ortaya bile çok zor ya

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.