Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.173
Cevap
44
Favori
320.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen katiliyorum hocam, allahtan en iyi gorsel efekte aday gostermisler en azindan. Ama bu black panther hakkaten cok can sıktı bu sene. Film normal sartlarda benim gozumde en fazla thor ragnarok seviyesindedir, ayrica gorsel olarak da cgi cok kotuydu. Umarim, bana gore tarihin en iyi cgi karakteri olan Thanos un hatrina oscar kazanir avengers. Adamin gercek bir insandan farki yoktu nerdeyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Infinity War'ı izlemeden önce Kaptan Amerika'yı izlemem gerekiyor mu?
  • Norain kullanıcısına yanıt
    Hayır da evrenin hakkini verin ve bütün mcu filmlerini izleyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Diğer arkadaş hayır demiş ama bence 3 filmi de izlemelisin. Tesseract, Red skull, shield, winter soldier, ironmanle küsmesi filan bunların hepsini anlaman için 3 filmi de izlemen lazım.
  • Akca96 A kullanıcısına yanıt
    zaman buldukça izlerim artık.
    teşekkürler.
    İlk filmi izlemeseniz de olur. Origin filmi ve Red Skull hakkında bilgi veriyor. Ama ikinci film ve üçüncü film Avengers IW dışında Marvel'ın imza attığı en iyi iki film. Kesinlikle izlemelisiniz. Özellikle Winter Soldier enfes filmdir.
  • Wallcroft kullanıcısına yanıt
    o zaman sırasıyla; Winter Soldier>Civil War>Infinity War izlesem daha iyi.
  • Avengers 4'Te Yaşıyan ve ölen karakterler belli olmuş.
    NTV
    Avengers: Endgame'den 32 yeni karakter posteri yayınlandı (Yaşayan ve ölen isimler netlik kazandı)
    https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/avengers-endgameden-32-yeni-karakter-posteri-yayinlandi-yasayan-ve-olen-isimle,VxvIBadmDk2ptojzTDHLcw

• ACIK ARA EN IYI MARVEL FILMI ! keske ilk aciklandigi gibi Part 1 ve Part 2 olsaydi

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

ACIK ARA EN IYI MARVEL FILMI ! keske ilk aciklandigi gibi Part 1 ve Part 2 olsaydi

harbiden ya endgame güzel demiştim geri alıyorum sözümü midem kalktı thorun yeni hallerini görünce. beni etkileyen tek şey filmde ölen karakterler oldu endgamede o yüzden bu kadar sevdim sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

ACIK ARA EN IYI MARVEL FILMI ! keske ilk aciklandigi gibi Part 1 ve Part 2 olsaydi

Endgame çoğu insan duygusal yaklaştığı için objektif değerlendiremiyor.

İnfinty war'da kafadan 10 tane epik sahne sayarsınız.

Hulk - Thanos kapışması

Thanos'un Loki ve Heimdall'ı öldürmesi

C Amerika'nın Vision'ı kurtarmaya geldiği sahne

Thanos'un kızını öldürdüğü sahne

Maw ve Strange kapışması

Thanos'un iron man ve Strange ile dövüşü

Thor'un yıldızı çalıştırmak için ölümü göze alması

Groot'un baltanın sapını yapması

Thor'un Dünya'ya gelişi ve yine ardındaki sahnede sıçrayıp gökyüzünü karartması

Thanos'un dünyaya geldiğinde etrafın sessizleşmesi

v.b işte

Özellikle Thor'un dünyaya gelişindeki ve sonraki sahende sinamadakilerin tepkisi çok iyiydi.

BENCEDE EN İYİ MARVEL FİLMİ (ŞUANA KADAR). Bunu en net şöyle anlayacaklar, yıllar sonra infinty War tekrar tekrar izlenirken Endgame bu film kadar izlenmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

harbiden ya endgame güzel demiştim geri alıyorum sözümü midem kalktı thorun yeni hallerini görünce. beni etkileyen tek şey filmde ölen karakterler oldu endgamede o yüzden bu kadar sevdim sanırım

Alıntıları Göster
    Yapamadılar hocam son filmde. Sizin gibi bir çok kişi bunu anlayacak yakın zamanda, bakın siz farkına varmışsınız.

Şu filmde Thor ve Hulk komedi unsuru olarak yansıtmak tamamen gerizekalılıktır. Çİzgi roman ve marvel evrenini pek takip etmeyen arkadaşım Deadpool olmaz mı Endgame'de diye sormuştu bende o olursa filmin ağırlığını bozar diye yorum yapmıştım. Lanet olsun ki sinemaya birlikte gittik Thor 'un halini görünce ve vıcık vıcık espririlerini izleyince nhani bu filmde DEadpool olmazdı dedi bende bir şey diyemedim haliyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

Endgame çoğu insan duygusal yaklaştığı için objektif değerlendiremiyor.

İnfinty war'da kafadan 10 tane epik sahne sayarsınız.

Hulk - Thanos kapışması

Thanos'un Loki ve Heimdall'ı öldürmesi

C Amerika'nın Vision'ı kurtarmaya geldiği sahne

Thanos'un kızını öldürdüğü sahne

Maw ve Strange kapışması

Thanos'un iron man ve Strange ile dövüşü

Thor'un yıldızı çalıştırmak için ölümü göze alması

Groot'un baltanın sapını yapması

Thor'un Dünya'ya gelişi ve yine ardındaki sahnede sıçrayıp gökyüzünü karartması

Thanos'un dünyaya geldiğinde etrafın sessizleşmesi

v.b işte

Özellikle Thor'un dünyaya gelişindeki ve sonraki sahende sinamadakilerin tepkisi çok iyiydi.

BENCEDE EN İYİ MARVEL FİLMİ (ŞUANA KADAR). Bunu en net şöyle anlayacaklar, yıllar sonra infinty War tekrar tekrar izlenirken Endgame bu film kadar izlenmeyecek.

Alıntıları Göster
    Hocam yazdıklarınızın hepsine katılmakla birlikte özellikle son kısmına sonsuz kere katılıyorum. ben infinty warı 4 kez izledim hepsinde aynı tat fakat endgame yi bir kere izlememe rağmen yetti. İnsanlar duygusal yaklaşıyor direk

• Endgame ile ilgili inanılmaz bir gelişme !

Endgame'de Thor'un Thanos'un kafasını uçurduğu sahne ile ilgili akılalmaz bir sızıntıyı paylaşıyorum beyler beyniniz yanabilir dikkat, o sahne tamamen Thanos'un gerçeklik taşıyla tıpkı iw'de Gamora'ya yaptığı illüzyondan farksızmış gençler. Thanos, Avengers ekibinin Titan'a intikam için geleceğini bildiğinden dolayı gücünü ve neler yapabileceğini görmek için hepsini keklemiş. Thanos Titan'a döndükten sonra kendi gezegeninin de yarısını katletti ve yayılan enerjiyi gerçeklik taşıyla oluşturduğu kendi illüzyonuyla tüm taşları yok ettim diye yutturdu. Ölen geçmişteki Thanos şu anki ise tamamen gezegeninde krallığını ilan etmiş vaziyette, dahası yenilmez bir ordu kurmakla meşgul. Kaynak sormayın kesinlikle sağlam sadece o kadarını söyleyebilirim. Thanos intikam için geleceklerini bildiği halde kendini tamamen savunmasız bir vaziyette yemek pişirmeye adayamazdı sanırım Thanos bu kadar aptal olamaz değil mi ? Daha kötüsü Tony pisi pisine ölmüş de olabilir ama Tony'nin ölümü ile ilgili son sahnede Dr Strange'in işaret parmağını ona doğru yöneltmesi oraya bir kapı açarak geçmişteki Tony'i oraya getirdiği ve onun ölmesini sağladığı yönünde bir tez de mevcut. Bu konuda senaristler tam karar verememiş vaziyette sadece orada Strange'in işaret parmağı sahnesini koyarak oraya açık bir çek bırakmışlar. Şu zaman yolculuğunda geçmişteki bir şeyi değiştirmek malum şu anki durumunuzu etkilemiyor sadece gerçekliğin akışına paralel bir evren açmış oluyorsunuz bu yaptığınızın sonuçları da alternatif bir geleceğe yöneliyor, anlayacağınız zaman yolculuğu her şeyi mümkün kılıyor haberiniz olsun.

Endgame konusu kapandığı için buraya yazdım sonraki seride acayip şeyler inanılmaz sürprizler göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naci_Balkavan -- 14 Mayıs 2019; 2:33:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Naci_Balkavan

Endgame ile ilgili inanılmaz bir gelişme !

Endgame'de Thor'un Thanos'un kafasını uçurduğu sahne ile ilgili akılalmaz bir sızıntıyı paylaşıyorum beyler beyniniz yanabilir dikkat, o sahne tamamen Thanos'un gerçeklik taşıyla tıpkı iw'de Gamora'ya yaptığı illüzyondan farksızmış gençler. Thanos, Avengers ekibinin Titan'a intikam için geleceğini bildiğinden dolayı gücünü ve neler yapabileceğini görmek için hepsini keklemiş. Thanos Titan'a döndükten sonra kendi gezegeninin de yarısını katletti ve yayılan enerjiyi gerçeklik taşıyla oluşturduğu kendi illüzyonuyla tüm taşları yok ettim diye yutturdu. Ölen geçmişteki Thanos şu anki ise tamamen gezegeninde krallığını ilan etmiş vaziyette, dahası yenilmez bir ordu kurmakla meşgul. Kaynak sormayın kesinlikle sağlam sadece o kadarını söyleyebilirim. Thanos intikam için geleceklerini bildiği halde kendini tamamen savunmasız bir vaziyette yemek pişirmeye adayamazdı sanırım Thanos bu kadar aptal olamaz değil mi ? Daha kötüsü Tony pisi pisine ölmüş de olabilir ama Tony'nin ölümü ile ilgili son sahnede Dr Strange'in işaret parmağını ona doğru yöneltmesi oraya bir kapı açarak geçmişteki Tony'i oraya getirdiği ve onun ölmesini sağladığı yönünde bir tez de mevcut. Bu konuda senaristler tam karar verememiş vaziyette sadece orada Strange'in işaret parmağı sahnesini koyarak oraya açık bir çek bırakmışlar. Şu zaman yolculuğunda geçmişteki bir şeyi değiştirmek malum şu anki durumunuzu etkilemiyor sadece gerçekliğin akışına paralel bir evren açmış oluyorsunuz bu yaptığınızın sonuçları da alternatif bir geleceğe yöneliyor, anlayacağınız zaman yolculuğu her şeyi mümkün kılıyor haberiniz olsun.

Endgame konusu kapandığı için buraya yazdım sonraki seride acayip şeyler inanılmaz sürprizler göreceğiz.
    Ağzın bal yesin

• Şurada filmin resmi kitabı var, epey güzel birşey bir inceleyin derim:
  • Naci_Balkavan kullanıcısına yanıt

Dr. Strange orda parmağını kaldirmasinin sebebi zamani geldi hamleni yap anlaminda.
    Thanosun da amacı başından beri parmak siklatip evrenin yarisini silmekti basardi da. Baska amacı kalmadi gerisi umrunda değil ölse de olur. Taşları da gerçekten yok etti adam güç bende olsun evreni yoneteyim modunda değil.
    Böyle sızıntılar cok güvenilir kaynak falan deniyor hep faso fiso.
    İron Man kaç yaşına geldi 5-10 yıl sonra seriye geri dönecek falan değil.
    Kozmik yeni herolar gelecek thanos artık eskide kaldı yeni kozmik düşmanlar mcuda onun bir kaç gömlek üstü olur.

• Flim bu kalitede nerden indirim yada nerden izlerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

Flim bu kalitede nerden indirim yada nerden izlerim...
    Harbiden video kalitesi efsaneymiş
  • Böyle birşey yaşanmaz artık dünyada heralde.

• 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.