Ben pek sevinmedim hocam. Her ne kadar RDJ’i ve oyunculuğunu sevsem de umarım Infamous Iron Man olayına girmezler. Ya da RDJ yüzüm gözüksün diye maskeyi çıkarıp durmaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Avengers: Doomsday | Russo Bros | Robert Downey Jr (1 Mayıs 2026) (3. sayfa)
-
-
Ne gerçek mi bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aman Allahım inanmıyorum ! Çok mutlu oldum . Hem russo kardesler dönüyor hemde rdj dönüyor.
Bir ara Mads Mikkelsen için öneriliyordu bu rol için anlaşılan Marvel, Robert'ı tekrardan sahalara aldı izlenmeleri arttırma peşinde. Son yıllarda çok kötü filmler çıktı, hiç birini açıp izlemedim.
-
Deadpool'u kesin izleyin
Hiç süphesiz yakışır ama RDJ'nin geri gelmesi marvel evrenindeki gidişatın kötülüğünü kabul etmek demektir. RDJ'yi geri getirebilirsin ama senaryonun, yönetmenin düzgün bir şeyler ortaya koyması lazım. woke, sjw tayfasından sıyrılmaları lazım.
-
Deadpool'u seviyorum tabi ki dijitale geldiğinde izleyeceğim. :) Blade'i de merak ediyorum ama bu Avengers evreninde olan karakterler baya sıktı. 10 sene önce ki halim de yok artık. Yaş geçti bende sanırım sarmıyor. Ben daha çok A24, Neon vb yapımcı stüdyoların filmleri daha çok hoşuma gidiyor.
-
RDJ yi doom olarak getirmeleri çok doğru olmuş. Victor doom en az stark kadar zeki bir karakter di. Direk Tony nin bir varyantı olarak doom yapmaları çok akıllıca olmuş
İşte bu yüzden Avengers filmlerini russo kardesler yöneticek . Avengers filmlerinin kötü olma gibi bir şansı yok . Çünkü bu Avengers filmleri en yüksek bütçeli filmlerden olacak . 60 dan fazla karakterin yer alacağı söyleniyor. Bu bütçeyi çöpe atma gibi bir şansları yok . İyi gişe yapmalı gerekecek bu yüzden filmin de iyi olması lazım .
iron man olarak dönmesinden iyidir farklı karakter olması
-
Tony varyantı olmayacak. Direkt Victor von Doom olacağı açıklandı.
Kaldı ki Dr Doom, Tony varyantı olamayacak kadar büyük bir villain. Hatta ign'e göre en iyisi.
Büyük ihtimal bu filmde, Infinity War'da Thanos'un ana karakter kadar yer alması gibi Doctor Doom yer alacak.
-
"Ben pek sevinmedim hocam.
Her ne kadar RDJ’i ve oyunculuğunu sevsem de umarım Infamous Iron Man olayına girmezler.
Ya da RDJ yüzüm gözüksün diye maskeyi çıkarıp durmaz."
Dr. Doom yüzü yaralandı diye maske takıyor diye biliyorum ben yani sanmam iron man filmlerindeki gibi dakika başı kostüm giyip çıkarsın.
-
Secret Wars serisinde dediğiniz gibi hocam.
Ama Infamous Iron Man serisinde Tony Stark komadayken Doctor Doom, Iron Man zırhını alıp kendine göre düzenleyerek kullanıyor. Bu hikayeyi baz alırlarsa sadece yeşil kostümlü Iron Man görürüz o kadar. Umarım Fantastic Four serisinden bildiğimiz Doctor Doom'u baz alırlar.
-
Robert downey junior çok iyi bir oyuncu . O yüzden maskeyi çıkarıp yüzünü görmemiz beni hiç rahatsız etmez. Mimikleri falan on numara adamın . Bence oyunculuğuyla Dr doom rolüne çok iyi girecektir. İzleyen kimsenin aklına demir adamı getirtecegini sanmıyorum .
Infamous Iron Man mevzusunu biliyorum ve sanmıyorum o şekilde yapacaklarını. o kadar kahramana karşıt adam yapacaklar bence Dr. Doom'dan daha iyisini bulamazlardı.
-
Maske çıkarıp takması olmaz hocam. Bu anlamda Darth Vader ile aynı kefede Doctor Doom.
-
O zaman ben şöyle dusunuyorum karakter 7/24 maske ile gozukecekse Rdj oyunculuğunu nasıl gösterecek . Sadece rdj özelinde değil karakteri oynayacak kim olursa olsun oyunculuğunu nasıl görecegiz ki . Çizgi romanlarda 7/24 maskeli olabilir karakter ama sinema bambaşka bir olay . İnsanlar karakterin oyunculugunu da görmek ister . Sürekli maske takan kötü bir karakter görmek insanları pek mutlu etmeyecektir bence. Bu benim şahsi düşüncem tabi ki .
Burada amaç afişte ismi yazsın, yüzü görünsün yeter. Tabi ara ara maskesizde görürüz. Star Wars'taki Pedro Paskal gibi olur.
-
Ooo rdj gelmiş bu sefer kötü olarak güzel olur değişik olur bakalım öldürecekler mi kötüler mi kazanacak çizgi roman okumadım inşallah thanos baba gibi davasında haklıdır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X