kimse ne bir başkasını ne de kendini kandırmasın. merak eden herkes bir şekilde izleyecek. |
Avengers: Doomsday | Russo Bros | Robert Downey Jr (1 Mayıs 2026) (5. sayfa)
-
-
Doom'u doom yapan zaman zaman anti-villian zaman zaman da anti-hero şeklinde devam etmesinin durumu zaten ailesiyle yaşadığı olay.O yüzden o kısmı değiştirirlerse karakterin derinliğinin pek bir anlamı olmaz
-
Şu an için en çok konuşulan senaryo farklı bir evrendeki Doom ile Tony'nin zihinlerinin yer değiştiği ve Doomsday filminin sonunda Tony'nin tekrar kendi zihnine kavuşup Secret wars filminde de karşımıza tekrardan Iron Man olarak çıkacağı.
-
Bak bu senaryo çok mantıklı . Rdj'yi hem dr doom olarak hemde tekrardan demir adam olarak görebileceğiz aynı zamanda. Bir taşla iki kuş .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
RDJ'ye eşşek yüküynen para, pay verip kişisel isteklerini kabul etmişler.
-
Açıkçası RDJ olayını hiç anlamadım. Bir karakterin bu denli kapak yüzü olmuşken o rolde kemikleşmişken acayip bir geri dönüş olmuş. İnsan beyni kanıksadığının aksi olarak sergilenen bir gösterimi kolay kolay sindiremez hatta yadırgar. İnsanlar RDJ'a baktıklarında şimdi canlandıracağı karakteri değil; doğal olarak daha önce canlandırdığı karakteri görecekler. En azından bende durumlar böyle. Bir kurnazlık veya tuhaf kurguyla RDJ'ı eski karakterine bağlamazlarsa bu iş muhtemelen tam verimle yürümeyecek. RDJ ismi ve mirasıyla belirli bir dereceye kadar reyting getirse bile bence zoraki bir Dr.Doom olarak kemikleşmiş bir ilişki kurduğu eski karakteriyle kaldırabileceğinden daha az kazanç getirir hatta bir felaket yaşanırsa boş yere RDJ'a tonla para ödedikleriyle kalabilirler. Artık Chris Hemsworth ve Scarlett Johansson'ın filmlerinin dahi gişede çuvalladığı bir devre geldik - evet bahsettiğim o son iki filmi ben de izlemedim. Eğer RDJ'ın eski karakterine tekrardan hayat vermek üzere yapılan bir kandırmaca değilse RDJ'ı zorlama biçimde Dr.Doom yapmaya yeltenerek Disney hem mali hem de psikolojik bedeli büyük olabilecek devasa bir risk almış. Önceden duyurulmuş şekilde Hugh Jackman'ı Wolverine değil de bir X-Men kötüsünün yerine koysaydık son Deadpool filmi - belki para kazansalar dahi - şu anki kadar başarılı olamazdı. Gerçekten bu adamlar ne yapmaya çalışıyorlar? Ellerindeki tamamen yok etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Gerçekten bu yorumları Hollywood'un anavatanı ABD'den kilometrelerce uzakta kendi yağında kavrulan bir ülkede yaşayan sıradan bir vatandaş ve alelade bir entertainment tüketicisi olarak benim yapabilmem ama onların yapamaması onlar açısından çok acınası duruyor. Şirketlerinin ve ellerindeki markaların çok kapasitesiz insanlar tarafından yönetildiğine inanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eğer Doom olarak dönmek RDJ'ın talebi ise bu talebi kabul etmeleri kendi geleceklerine dair inanılmaz bir çaresizliğin ve umutsuzluğun göstergesi. Buradan bakınca insanın gördüğü RDJ'ın kaprisli sanatçı mağruriyetini ve Oscar'la beraber iyicene derinleşen kesesini çılgınlık derecesinde umutsuz bir proje uğruna besledikleri.
Eminim bir planları vardır . Sonuçta rdj'ye baya bir para akıtacaklar. Aynı şekilde yeni gelecek Avengers filmleri Hollywood tarihinin en pahalı filmleri olacak büyük ihtimalle. Çok fazla karakter ve oyuncu göreceğiz .
Bir taşla iki kuş vurduklarini dusunuyorum . Rdj'yi secret wars da tekrardan Ironman olarak görecegimizi düşünüyorum . Nasıl olacağını konusunu anlatmayayim spoiler olabilir .
Sonuç olarak Robert Downey junior marvel'a iyi bir planları yoksa asla dönmezdi. Russo kardeşler de geri döndü onlara güvenimde tam. Bakalim neler olacak hep birlikte göreceğiz
Aaa neden ki?
-
İddialara göre Doctor Doom’un geçmişi
Tony Stark’ınla zihin değiştirmesinden çok daha mantıklı senaryo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bunlar fan işleri, ama güzel yazmış eleman
Açıkçası çok saçmasapan buldum. Muhtemelen fan kurgusu. Her halükarda içimde fena çuvalayacaklarına dair bir his var. Doom için orijinal birisini seçmeyip belirli bir karakterle ikonlaşarak özdeşleşen ve o şekilde kanıksanan bir yüzü seçmeleri büyük hata. Diğer bir hata Doom'a alt yapı oluşturacak şekilde bağımsız bir Doom filmi veya başka filmlerde Doom göndermeleri ve cameo'ları yapmamaları. Yerden mantar gibi RDJ görünümlü süper kötü bitirilmesi hoş değil. İnsanlar bunca zamandır Doom'un nerede olduğunu soracak. Muhtemelen Doom'u başka bir zaman çizgisinden pat diye türetecekler. İnanılmaz tembel bir hareket. Bu saatten sonra bence o MCU denen sinematik çizgi kahraman evreni ne köy olur, ne de kasaba. Resmen kendi kendilerini bombalıyorlar.
Marvel'in, Avengers filmlerinde Iron Man varyantı rolünde oynaması için Tom Cruise ile anlaşmaya çalıştığı iddia edildi.
-
Harrison Ford, Marvel Sinematik Evreni'ne katılmasının sebebini açıkladı:
“Diğer aktörlerin, parlak aktörlerin harika zaman geçirdiklerini gördüm. Ben parlak bir aktör değilim ama iyi vakit geçirebileceğimi düşündüm.”
-
'Red Hulk' Harrison Ford'dan yeni görsel.
-
'Avengers Doomsday' için şu ana kadar doğrulanan oyuncu kadrosu:
• Robert Downey Jr.
• Chris Evans
• Anthony Mackie
• Benedict Cumberbatch
• Tom Holland
• Pedro Pascal
• Vanessa Kirby
• Ebon Moss-Bachrach
• Joseph Quinn
• The Thunderbolts.
-
Yine ne kadar çok tanıdık kahraman olursa o kadar çok izlenir mantığıyla alakalı alakasız herkesi topluyorlar muhtemelen kötü bir senaryo bol bol fan service izleyeceğiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X