Şimdi Ara

Avengers vs Justice League (Mcu vs Dceu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
8.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    flash'ı filmdeki captain america bile döver. kendini farketmemiş bir flash var karşımızda daha koşmayı bilmiyorki karşısındaki böcek ordusuda gibi mahelle takımı değil resmen karşısında süper lig olcak. o tecrübesizlikle ordaki herkezden tek yer.
  • Kangal- K kullanıcısına yanıt
    zaten bu vs çok orantısız her türlü jl yenilecek. Iw filmi nerdeyse yenilmezlerin en yüksek noktası idi. jl de 2 kişi işe yarıyacak oda ww-süperman. ww jl deki olsa zaten onuda saymaya gerek yoktu
    avengersta ise 3 tane işiye yarıyacak adam var strange-thor-ıronman. ağır toplara baktığımızda avengers kesin alır :D
  • olum bırakın şu çoluk cocuk mevzuları hayali karekterleri kapıştirarak egonuzu mu tatmin ediyonuz neyin kafası bu moruk yaramıyorsa kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ripendis kullanıcısına yanıt
    çok merak ettim sen ne ile uğraşıyosun günlük hayatında :
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

ıronman'i saymayın nedemek :D thor+ıronman > süperman
    strange >=ww

savaş böyle olur kısacası.
    Ama WW hemen parçalar onu Supermane gerek yok :D

Flashı Cap. Dövemez Fiziksel dayanıklılığı Hulk kadar olmayan herkesi parçalar flash.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

çok merak ettim sen ne ile uğraşıyosun günlük hayatında :
    Buda Atom parçalıyor kesin.

• İW filmi ekibi baya kuvvetli zaten film olarak da ondeler daha JL doğru dürüst kurulmadı bile Avengers alır ama karakterleri çr evrenindeki güçlerini baz alarak karşılaştırırsak JL dümdüz eder

• Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    sizin gibi evime kapanıp çz okuyorum bu zamana kadar hiç arkadaşım olmadı konuşacak kimsem yok dhden ayrilmiyorum pc de göbek buyutuyorum bazen mastürbasyon yaptiktan sonra aynanın karşısına geçip metal trap dinliyorum miley crus'ı hayal ediyorum new school rapçileri dinleyip onlara özeniyorum ergenliği daha atlatamadim yeter mi daha sayayım mı

• ripendis kullanıcısına yanıt
    şimdi ergenliğini kendi içinden yaşa büyünce yanımıza gel tamam mı hadi abicim bekleme yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

İW filmi ekibi baya kuvvetli zaten film olarak da ondeler daha JL doğru dürüst kurulmadı bile Avengers alır ama karakterleri çr evrenindeki güçlerini baz alarak karşılaştırırsak JL dümdüz eder
    JL dümdüz edemez. Strange var çünkü. Fate koyarsak dümdüz eder.

Eğer Strange ı çıkartırsak JL dümdüz eder evet

• quote:

Orijinalden alıntı: ripendis

sizin gibi evime kapanıp çz okuyorum bu zamana kadar hiç arkadaşım olmadı konuşacak kimsem yok dhden ayrilmiyorum pc de göbek buyutuyorum bazen mastürbasyon yaptiktan sonra aynanın karşısına geçip metal trap dinliyorum miley crus'ı hayal ediyorum new school rapçileri dinleyip onlara özeniyorum ergenliği daha atlatamadim yeter mi daha sayayım mı
    Ama ama.. Çok üzüldüm yaa. Yazık valla geçmiş olsun en kısa zamanda s.ktirip gitmen dileğiyle

• İW filmi ekibi baya kuvvetli zaten film olarak da ondeler daha JL doğru dürüst kurulmadı bile Avengers alır ama karakterleri çr evrenindeki güçlerini baz alarak karşılaştırırsak JL dümdüz eder Zaten superman avengers ın %70 ini saniyeler içinde alır daha ww demedim bak daha çr flash ı da var

ona bakarsak Iw thorda ww'yi parçalar o zaman ww'yi de koymamak lazım :D

ağır topları koydum strange ve ıron-man ww ile kapışacak sonuç= ıronman ölcek ama ww yenilecek

thor süpermanle kapışacak sonuç= çok kapışırken strange gelcek süperman de yenilecek

cap mevzusuna gelelim flash filmde böceklerden korkuyordu çocuk haksızda sayılmaz ilk kez önemli bir sorumluluk aldı ama korkuyodu. captan ise 5 taşlı thanosa gider yapacak bir tecrübesi var.
    flash onun önünde korkup kaçar :D tabiki flash'ın kendini keşfetmiş hali cap'ın içinden geçer orası başka :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangal-

JL dümdüz edemez. Strange var çünkü. Fate koyarsak dümdüz eder.

Eğer Strange ı çıkartırsak JL dümdüz eder evet

Alıntıları Göster
    Ha doğru GL Shazam falan yoktu doğru onlar olsa alırlar yani strange falan dinlemezler daha strange buyulu sozlerini soyleyemeden tek atarlar ona da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 25 Ağustos 2018; 15:0:43 >
    boşuna küfür etme böyle virüsler konumuz popülere girince her zaman geliyor yapacak bir şey yok
  • quote:

ağır topları koydum strange ve ıron-man ww ile kapışacak sonuç= ıronman ölcek ama ww yenilecek

thor süpermanle kapışacak sonuç= çok kapışırken strange gelcek süperman de yenilecek

cap mevzusuna gelelim flash filmde böceklerden korkuyordu çocuk haksızda sayılmaz ilk kez önemli bir sorumluluk aldı ama korkuyodu. captan ise 5 taşlı thanosa gider yapacak bir tecrübesi var.
    flash onun önünde korkup kaçar :D tabiki flash'ın kendini keşfetmiş hali cap'ın içinden geçer orası başka :D
    Hızzı olmasa paramparça eder Thor WW yi ama işte hız

ww o kadar hızlı değilki. thor tek atar ww'ye ama hepsinin denk olanı ile karşılaştırdım yoksa hile olur diye :D

ama ıronman'i saymıyacaksak ww yide saymamak lazım
  • quote:

Sonra ne yaptı ama ? Gitti Böceklerin içinden geçti. :D

yinede başta korktu jl de flash'ın karşısına aman aman bir rakipte koymadılar :D captain ise black order üyesini tokatlayıp thanos'a gider yaptı :D
  • quote:

ww o kadar hızlı değilki. thor tek atar ww'ye ama hepsinin denk olanı ile karşılaştırdım yoksa hile olur diye :D

ama ıronman'i saymıyacaksak ww yide saymamak lazım
    WW o kadar hızlı değil mi :D

Hani QS mermilerle ölüyordu ve thor reflex göateremiyordu bu QS a.

Thorun reflex hızı arttı diyeceksin. WW zaten o kurşunları dalga geçerek dans ederek tutuyordu.

WW zaten öyle yumruk darbesiyle ölmez Thorun.

Stormbreakerı de tutabilir WW. Russolar açıklamış layıklık gerektirmiyor diye

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.