Şimdi Ara

Avengers vs Justice League (Mcu vs Dceu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
8.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

yinede başta korktu jl de flash'ın karşısına aman aman bir rakipte koymadılar :D captain ise black order üyesini tokatlayıp thanos'a gider yaptı :D
    O görünüşlerinden korktu Flash.

Kısacası istese alayının içinden geçer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kangal- K kullanıcısına yanıt
    sen konuyu açarken ww solo filmi demedin mi ? thor da en az ww kadar hızlı :D

layıklık gerektirmesin ne olcak elinden alcak hali yok almaya kalkarsa yanına gelmek zorunda thorda baltayı değdirdimi ww cız bız olur :D

lütfen ezmiyelim Thor'u ww sikleti değil ww'nin sikleti taşsız strange
    adam nerdeyse bırakıyordu heroluğu ne görünüşten korkması flash ordaki herkezden tek yer cyborg da dahil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangal-

WW o kadar hızlı değil mi :D

Hani QS mermilerle ölüyordu ve thor reflex göateremiyordu bu QS a.

Thorun reflex hızı arttı diyeceksin. WW zaten o kurşunları dalga geçerek dans ederek tutuyordu.

WW zaten öyle yumruk darbesiyle ölmez Thorun.

Stormbreakerı de tutabilir WW. Russolar açıklamış layıklık gerektirmiyor diye

Alıntıları Göster
    O kadar hızlı degil reaksiyon hızı iyi sadece ww nin film evrenindeki için konuşuyorum tabi ki thordan superman gibi dokunamayacak sekilde kacamaz thor ww yi kucaklar kolları ile sıkarak öldürür öyle düşun zaten mermilerin hızı 350 ile 400 km gibi bişey hadi 400 kmh olsun bu çok büyük birşey degil yani stormbreaker bundan katlarca hızlı gidebilir ww kacamaz superman ise ışık hızında ya da yakın hızlarda idi filmde flash ile dovüsurken o yüzden superman stormbreakerdan kaçar benim gorusum ayni sey ww icin gecerli degil ama
    ww kacamaz thordan tek yiyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 25 Ağustos 2018; 15:23:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bu vs nin ağır toplarının güç sıralamasını yaparsak

thor > süperman > taşsız strange > ww > ıronman

thor süperman'i alır
    strange ww'yi alır
    ıronman garibim ölür :D
  • ben gidiyorum size bol şans
  • quote:

bu vs nin ağır toplarının güç sıralamasını yaparsak

thor > süperman > taşsız strange > ww > ıronman

thor süperman'i alır
    strange ww'yi alır
    ıronman garibim ölür :D
    Thor superman e dokunamaz superman de thor a hasar veremez ama thor büyüyle falan hızlanırsa anca öyle alır tamam thor superman den guçlü çok daha dayanıklı ve yıkım gücü daha fazla tabi film evreninde ama süperman o kadar hızlı ki thor onu göremez superman de o na hasar veremez yani thor superman i alamaz hızlanmanın bir yolunu bulmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

O kadar hızlı degil reaksiyon hızı iyi sadece ww nin film evrenindeki için konuşuyorum tabi ki thordan superman gibi dokunamayacak sekilde kacamaz thor ww yi kucaklar kolları ile sıkarak öldürür öyle düşun zaten mermilerin hızı 350 ile 400 km gibi bişey hadi 400 kmh olsun bu çok büyük birşey degil yani stormbreaker bundan katlarca hızlı gidebilir ww kacamaz superman ise ışık hızında ya da yakın hızlarda idi filmde flash ile dovüsurken o yüzden superman stormbreakerdan kaçar benim gorusum ayni sey ww icin gecerli degil ama

Alıntıları Göster
    Mermi hızı (tabanca) sesten 2 buçuk kat hızlı.

• quote:

sen konuyu açarken ww solo filmi demedin mi ? thor da en az ww kadar hızlı :D

layıklık gerektirmesin ne olcak elinden alcak hali yok almaya kalkarsa yanına gelmek zorunda thorda baltayı değdirdimi ww cız bız olur :D

lütfen ezmiyelim Thor'u ww sikleti değil ww'nin sikleti taşsız strange
    Yemek yiyodum geç cevap veriyorum. Doğru unutmuşum Solo film konusunu.

• quote:

Alıntıları Göster
    Kollarının arasında yavaş öldürsün. WW ye dokunanı Supes yer.

• quote:

Thor superman e dokunamaz superman de thor a hasar veremez ama thor büyüyle falan hızlanırsa anca öyle alır tamam thor superman den guçlü çok daha dayanıklı ve yıkım gücü daha fazla tabi film evreninde ama süperman o kadar hızlı ki thor onu göremez superman de o na hasar veremez yani thor superman i alamaz hızlanmanın bir yolunu bulmadan

Alıntıları Göster
    WW niye kaçamasın ki. Niye tek yesin o da var. Yıldırımları lasso ile dodgelayabilir. Ayrıca enerji yayabilir.

Dayak yediğinde uzaklaştırır rakibini

• quote:

Mermi hızı (tabanca) sesten 2 buçuk kat hızlı.

Alıntıları Göster
    Baktığım kaynakta öyleydi namludan çıkış hızı 300 ile 450 kmh arası yazıyordu zaten gittikçe de azalıyor hızı thor avengers 1 de quinnjet in çatısına rahatca konabilecek kadar hızlı uçuyordu normal uçaklar bile sesten çok daha hızlı uçarlar yani mjolnir ya da stormbreaker ı film evrenindeki ww dodgelayamaz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 25 Ağustos 2018; 15:46:20 >
    siz sikletler dışında kapıştırıyosunuz öyle yaparsanız sonuç çıkmaz. strange ve ww sikleti uyuyor ikisi kapışacak ve strange alır.

thor ve süperman'in sikleti uyuyor ikisi kapışacak eğer süperman akılsızlık edip baltayı almaya çalışırsa tek yer çalışmazsa kaçarak yenişemezler.

strange ww yi yendikten sonra. süperman'e dalar süperman dikkatini strange'e verince arkadan thor baltayı sokar süperman de elendi.

garibim ıron-man'in sikleti yok o yüzden oda strange ve ww kapışmasında strange'e yardım eder büyük ihtimalle o kapışmada ölür.

saymadığım takım üyeleri çöp kısmını giriyor :D
  • quote:

Alıntıları Göster
    Supes iw thora hasar veremez daha star level enerjiyi tanklayabilen dayanıklılıkta bir adama hasar verebilecegini gosteren bir feat i yok en fazla dooms var o da zaten nükleer bombadan hasar yedi daha sonra iyilesti tabi daha guçlü oldu da hadi 5 nukleer bomba olsun gene yıldiz enerjisinin yanından gecmiyor zaten kriptonit mızrak olmasa gene çizik atamıyordu doomsday e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 25 Ağustos 2018; 15:50:44 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Bence Ww ile batman arasında birsey olur olursa supo nun lois i var

• quote:

siz sikletler dışında kapıştırıyosunuz öyle yaparsanız sonuç çıkmaz. strange ve ww sikleti uyuyor ikisi kapışacak ve strange alır.

thor ve süperman'in sikleti uyuyor ikisi kapışacak eğer süperman akılsızlık edip baltayı almaya çalışırsa tek yer çalışmazsa kaçarak yenişemezler.

strange ww yi yendikten sonra. süperman'e dalar süperman dikkatini strange'e verince arkadan thor baltayı sokar süperman de elendi.

garibim ıron-man'in sikleti yok o yüzden oda strange ve ww kapışmasında strange'e yardım eder büyük ihtimalle o kapışmada ölür.

saymadığım takım üyeleri çöp kısmını giriyor :D
    Hocam bu Thor abi hiç çekici fırlatmayacakmı rakibine ? Fırlatmazsa fena dayak yer söyliyim.

Superman rakibine zarar veremez değil verir.

Superman çizgi romanlarda evrensel atak tanklıyo fakat doomsday tarafından öldürülüyor ?

Doomsday evrensel mi ? Değil.

Ama mesela vurduğu tek yumruk solar system level diyelim. 2 yumruk vurursa 2 solar system yok edecek güçte.

Superman de Thora vura vura bayıltabilir ya da etkisiz hale getirebilir.

süperman thor'a çizik atamaz :D

thor baltayı niye atsın elindeyken yere filan vurur kapışmada :D

siz süper lig vs mahalle takımı gibi vs yapmışsınız olmamış :D
  • Niye çizik atamasın ? :D

1 yumrukta atamaz çizik ama 10 yumrukta çizik atar 100 yumrukta kanatır. 1000 yumrukta bayıltır

star buster :D
    1000 yumrukta çizik 10000 kanama 100000 bayıltma tabi o sırada thor vur bana demiyecek
  • Strange ve Sw nin hakkından flash gelir. Black p. etkisiz eleman.

WW ıronmanı parçalarına ayırır. Tüm bunlar olurken Supe ile Thor vs atar. Sonra Supe a yardım edip öldürürler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.