Bildirim
Avengers vs Thanos
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Thanos alır çizgi romana bakıyoruz filmden gelmeyın yok CM en güçlü avenger olacakta falan demeyin standart pekte guclu olmayan bır karakter kendisi
Ama Thanos dediğimiz adamın yaptıgı işler ortada dir oyle 3-5 taytlı homo bişey yapamaz Thanos a
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 9 Ağustos 2018; 11:56:56 > -
Captain Marvel Hulk'un base formu civarında genel güç olarak.. -
Ben 10 reiz varsa Kangalı çağırırımquote:
Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58
Thanos alır çizgi romana bakıyoruz filmden gelmeyın yok CM en güçlü avenger olacakta falan demeyin standart pekte guclu olmayan bır karakter kendisi
Ama Thanos dediğimiz adamın yaptıgı işler ortada dir oyle 3-5 taytlı homo bişey yapamaz Thanos a
-
Film Evreninde abartmazlarsa pekte aşırı güçlü olmayan bir karakter bir de superman le kıyaslıyorlar superman tutar 2 ye boler lan Aynı şey Thor için de geçerli ikisinin pek de yanından geçmeyen bir karakterquote:
Orijinalden alıntı: Hope_Of_World
Captain Marvel Hulk'un base formu civarında genel güç olarak.. -
Bu tartışmayı yaptık buraya taşımayalım Ben 10 reis kangalın Dna sını alır gene onu yener ama tabi kangal reisin her vs deki tartışmasız üstünlüğü vardır orası ayrı kangal reis dendimi herkes susmalıdır o yüzden daha konuşmuyorumquote:
Ben 10 reiz varsa Kangalı çağırırım
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 9 Ağustos 2018; 12:1:20 > -
Binary formu güçlü bi tek o da yine Thor etmez.. Carol Danvers hali Aquaman vs. civarlarındaquote:
Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58
Film Evreninde abartmazlarsa pekte aşırı güçlü olmayan bir karakter bir de superman le kıyaslıyorlar superman tutar 2 ye boler lan Aynı şey Thor için de geçerli ikisinin pek de yanından geçmeyen bir karakter
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hope_Of_World -- 9 Ağustos 2018; 12:4:13 >
-
Knk bana Aquaman deme ben hep Aquaman i savunurum Aquaman dedimi akan sular durur Binary minari farketmez Aqua paşanın yanına yaklaşamaz oquote:
Binary formu güçlü bi tek o da yine Thor etmez.. Carol Danvers hali Aquaman vs. civarlarında
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 9 Ağustos 2018; 12:4:24 >
-
Doğru ama Albedo dediğin adam alien x in gücünü alamıyor bide çok fazla dna alamıyor zaten 15-20 karakter anca yaniquote:
Binary formu güçlü bi tek o da yine Thor etmez.. Carol Danvers hali Aquaman vs. civarlarında
Alıntıları Göster
-
Avengers alır çünkü hazırlık süresi yok , Thanos alır çünkü kana susamış halde ve dövüş Titan 'da . 2v1 olduğu için Thanos alır diyorum .
Kana susamış Thanos adamın canını alır , çok kötü şeyler yapar -
Avengers alır. Dediğim gibi 7 bloodlusted karakter 1 tanesine göre çok ağır basıyor.
Thor tek başına zorluyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 9 Ağustos 2018; 12:12:16 > -
Hangisi hocam :D ?quote:
Orijinalden alıntı: OnlyJ
Avengers alır çünkü hazırlık süresi yok , Thanos alır çünkü kana susamış halde ve dövüş Titan 'da . 2v1 olduğu için Thanos alır diyorum .
Kana susamış Thanos adamın canını alır , çok kötü şeyler yapar
Thanos mu Avengers mi ? -
Marvel,Thor,Hulk'tan başka hangisi işe yararki ? Visionda biraz destek verir..quote:
Orijinalden alıntı: pes2012forever
Avengers alır. Dediğim gibi 7 bloodlusted karakter 1 tanesine göre çok ağır basıyor.
Thor tek başına zorluyor zaten. -
Thanos alır yaptıgı işler ortada dır en kötü halde bile en iyisini yapar o 3-5 taytlı homo sinirlense ne olacak Thanos alır
(Taytlı homo benzetmesi hancock dan ) -
Şartlar çok kafamı karıştırdı Çok iyi yazmışsın
Bir de klasik dönemde olmalarını baz alıyorum, bu avengers ekibi için bir artı bence . Baya ortada kaldım şuan -
Bişey soracam.quote:
Orijinalden alıntı: pes2012forever
Thor tek başına zorluyor zaten.
Thor'un hiç WM halinde BL Thanosla kapışmışlığı varmı ? Ayrıca WM olması zekayı sıfırlıyor.. Thanos affedermi bu durumda ? -
Hepsi işe yarar. -
Yok hocam Classic değil :Dquote:
Orijinalden alıntı: OnlyJ
Şartlar çok kafamı karıştırdı Çok iyi yazmışsın
Bir de klasik dönemde olmalarını baz alıyorum, bu avengers ekibi için bir artı bence . Baya ortada kaldım şuan
Post Classic yani DC'nin Crisis sonrası gibi düşünün.. Marvelinde Classic sonrası :D -
Aa tamam tamam , ben onu yanlış görmüşüm. O zaman kazanan Thanos diyorum . Ama yine de Thanos için kolay bir dövüş olmaz . Iki taraf da sağlam dayak yer .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyJ -- 9 Ağustos 2018; 12:18:27 > -
Lan adam Galactusu ele geçirip onu silah diye kullanabilen bir adam 3-5 taytlı adama mı yenilecek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X